Відповідь: Прохання про молитву Прошу про молитву за мою дуже хвору хресну маму Ганну та її швидке одужання...
Відповідь: Прохання про молитву Прошу про молитву за душу Юлії, дочки моєї хресної, яка сьогодні померла від раку.Залишилось двоє неповнолітніх дітей .Чорнобильці.....
Відповідь: Прохання про молитву Прошу про молитву за подружжя, що перебуває на межі цілковитого краху. Моє подружжя...
Відповідь: Прохання про молитву Найбільше молитва потрібна моєму чоловікові та синові. Я багато що пережила. І це переживу. Дуже дякую за молитви і підтримку!
Про молитву... Ісус Христос іноді відходив на самоту і там молився. Коли всі і все мене дістає, так само роблю і я. Задоволення безмежне, раджу всім попробувати !
Відповідь: самотність: зле чи добре? Молитва має бути також і спільнотна. Бо тоді віра стає егоїстичною...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Ісус молився на одинці,але в Біблії є місце де говориться:де двоє чи троє зберуться в моє імя,там я посеред них. Думаю самотність це не добре і не зле - це просто стан душі...в мене бувають моменти коли самотність просто необхідна...але при цьому зі мною завжди поряд Бог...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Я не казав. що люди стоять на тому рівні, що Христос, ми повинні брати приклад з Христа і наслідувати Його, інакше які ми християни...
Відповідь: самотність: зле чи добре? Молитва потрібна і на самоті, і спільнотна. А те, що ви сказали, то виривання із контексту. І взагалі нісенітниця. Але то ваша справа, що і як говорити.