Молитви,які нам допомагають

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем Liliyah Romanova, 6 вер 2007.

1. Zonder_ofecir

Zonder_ofecir Well-Known Member

Відповідь: Прохання про молитву

Тим хто не навчається:D

:o Вибачте, я розумію що це не місце для жартів, просто не втримався!

• Подобається Подобається x 5
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Маюнко, вибач, але я не вважаю, що ти правильно зробила, прохаючи про таке буденне.
    Я розумію коли це стосується здоров"я, життя, коли вирішується доля.Але у цьому випадку....

• Подобається Подобається x 1
  3. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

а я думаю,що і (особливо) в буденному не треба забувати про Господа і Його милість.

• Подобається Подобається x 7
  4. Alias

Забувати не треба, але й такі дрібниці..вибачте.
    можете самі молитись. а не просити про це людей..робота, навчання, то проблеми кожного.
    і маємо самі з цим впоратись.
    я теж відсижую по 6 пар. а після робота в майстерні , потім ще вдома..і нічо...важко..але ми молоді. здорові..

• Подобається Подобається x 1
  5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Аліас, ви не маєте рації. У певному плані. А саме в тому плані, що християнство, а особливо традиційне - це спільнота. І саме оця спільнотність дозволяє нам просити про молитву один одного за БУДЬ-ЩО! Чому? Бо це прохання про підтримку, про те, аби не почуватися самому, коли стає важко. І для того ми є, аби один одного підтримати, аби один для одного бути ангелами-охоронцями. А те, про що ви говорите дуже близьке до егоїзму, самодостатності... І черствості до інших.

• Подобається Подобається x 11
  6. Molv

Molv New Member

Отже, по одному ( в день :radist: ) "Отче наш" і "Богородице Діво"
    за молодих і здорових, але добряче втомлених Маюнку та Аліас.:)
    І дай вам, Боже, завжди бути молодими душею і здоровими тілом!:)

• Подобається Подобається x 17
  7. Alias

Хм...ну це явно до мене немає ніякого відношення.Може я занадто скромна, щоб вішати на людей свої проблеми?
    Лілю, я не погоджуюся з Вами...ну от така я..своє бачення проблеми у мене.Не можу сказати, що в мене все добре з релігією, Богом, а тільки молитва для мене...щось дуже дуже важливе .Ну чому мені Бог повинен допомагати в здачі сесії?Якщо я вчилася, то й так здам.
    Наталю, ти не ображайся, я просто не розуміюі ніхто мене не переконає в своїй правоті.Я можу співчувати, можу переживати за людину, порадити щось...але не молитися за ТАКЕ.
    Лілю, я не черства.І Ви надіюсь це давно вже зрозуміли.Ніхто не може мене звинуватити в цьому.

Дякую Вам.Але є люди , які більше потребують допомоги і наших молитв.

• Подобається Подобається x 2
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Молитись треба....
    І за таке...і ще за таке...і,навіть за отаке...за будь-що...звичайно,показухи робити не треба,але здавна у нас кажуть - без Бога - ні до порога...

• Подобається Подобається x 9
  9. Liliyah Romanova

Може, радше горда. Вибачте за відвертість, але переважно саме це стає причиною. Питання: що іншим до моїх проблем - не є виразом скромності.
    Крім того, якщо християнин просить іншого про молитву - це не є виразом нескромності. Це є виразом довіри й любови.
    І супер! А нащо говорити, що всі такі мають бути?
    Тобто по-вашому, для Маюнки - ні?
    Бачите, тут справа лише в одному: це річ індивідуальна. І не вам вирішувати, чи мала Наталя просити про молитву в цьому чи ні.
    Навіть не збиралася. І так, я помітила. Просто ви трохи перегнули. А місцями таки суттєво перегнули.

Додано через 1 хвилину
    Оце і є гордість, про яку я кажу.

Додано через 2 хвилини
    Аби це розуміти, цим треба жити...

• Подобається Подобається x 3
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

кількість молитов не є вичерпна. можете спокійно молитися за кого хочете по будь-якій потребі. Ви не є гордою, просто думаю, що цей момент у житті ви неправильно зрозуміли.

• Подобається Подобається x 8
  11. Alias

А я , якраз і маю на увазі показуху

звичайно, що для Наталки теж важлива.Тільки вважаю, що не треба такі дрібниці виносити на люди.То не є життєва необхідність.

Я не говорю, що всі повинні бути однаковими.Кожен з нас -особистість.І це добре.А то було б скучно жити:)

Не горда, зовсім не горда.Просто соромно турбувати людей такими проханнями

Додано через 2 хвилини
    Можливо...

• Подобається Подобається x 5
  12. Liliyah Romanova

Але комусь пальцем тицьнути не соромно... [​IMG]

Знаєте, мені чомусь видається, що це якраз відповідна гілка для такого. Для того її й створювали. У кожного свої проблеми, в кожен період життя інші. У малих дітей теж свої проблеми, і вони за них моляться, і батьків просять молитися разом з ними. І хоч нам ті проблеми смішні, то невже ми про це скажемо? Ні. Чому? Аби не зранити чиїсь почуття. Молитися один за одного = любити один одного, переживати, думати... І не важливо чи це операція, чи просто біль горла.

• Подобається Подобається x 8
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Аліас. Ця фраза є дуже важлива і багато чого пояснює. Ви повинні памятати, що навіть за найменшу дрібничку людина не заслуговує на те, щоб тим похвалитися. Людина - сутність безпомічна і немічна. І те, що ви добре вчилися напротязі року - дякуйте Богу, а не собі.
    А що до Маюнки і її просьби, то ми повинні бути раді, що вона дає нам таку можливість - допомогти їй. В житті таке не часто випадає.
    Я думаю, що той хто просить любить більше, ніж той хто дає...

14. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

у Біблії сказано: "моліться безперестанно". думаю, Бог так би не сказав людям,якби не хотів,щоб вони в усякій потребі звертались до Нього.

хочу принагідно подякувати всім, хто молився за мене сьогодні. це відчувалось. Бог не залишає без уваги наші прохання.
    без Його допомоги,яка б я не була впевнена у своїх силах(нехай і з беззаперечним підгрунтям), без Божої допомоги, я - ніщо. і я не боюсь цього визнавати. і не боюсь, коли мені важко, звертатись до Нього, так само як і звертатись повсякчас, щоб просто побути зі своїм Творцем.

а втім, не треба навіть і цього писати, Бог бачить моє серце, інше не має значення:)

• Подобається Подобається x 9
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я б просив і надалі щоб гілка не засохла. Пишіть, в кого є потреба про молитву.

• Подобається Подобається x 6
  16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

що таке молитва? це думка-прохання вона йде з серця або від нечистого (але тоді вона не молитвою називається).

Що таке прохання про молитву? це крик душі яка просить підтримки-солідарності.

Як поводяться справжні друзі коли тобі справді скрутно? вони приходять і мовчки роблять те що б ти їх не попросив.

Хто є Бог? Він наш Друг. Він допомагає. Допомагає завжди. Допомагає друзям зрозуміти твої проблеми і допомогти тобі. і це є Чудо (а не Божественне втручання - якого дехто з "християн" так чекає).

Хто ми є тут на Форумі? ми є друзі. друзі, які можуть допомогти молитвою.

Про що ми просимо? ми просимо майже завжди про буденне, земне (в гілці тільки один допис-прохання про молитву за навернення).

17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

Завтра, ні, вже сьогодні пообіді в моєї Дарці перша Сповідь. Прошу про молитовну підтримку у цей неймовірно важливий час.

• Подобається Подобається x 13
  18. галичанка

галичанка New Member

Прошу про молитву за неплідні подружні пари Ірини (це я) і Олександра, Наталії і Володимира, які так хочуть відчути радість батьківства.

Дозволь, о материнства Мати, неплідність в радість обернуть
    Нехай свій паросток зачнуть батьки, що хочуть діток мати

Зглянься, Милосердний Боже, на рабів Твоїх цих, союзом подружнім поєднаних, коли вони благають допомоги Твоєї, нехай будуть плодовитими і побачать дітей своїх аж до третього й четвертого роду, і до бажаної старости доживуть, і ввійдуть у Царство Небесне через Господа нашого Ісуса Христа, якому належить всяка честь, слава і поклоніння зі Святим Духом навіки. Амінь.

• Подобається Подобається x 25
  19. Ірена

Ірена Well-Known Member

дуже відчуваю ваш біль, тому молитимусь

• Подобається Подобається x 16
  20. галичанка

галичанка New Member

Дякую вам, я а молитимусь, щоб у вас з'явився ще один довгоочікуваний синочок, якого ви так хочете. Дякую всім форумчанам за ваші молитви.

• Подобається Подобається x 12
а де твій аватар? :)