Молитва і стан "трансу", нірвани

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Оленa, 8 лют 2011.

1. Blessed

Blessed Well-Known Member

на це вам також кільнадцять разів відповідали,читайте уважніше.

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ----------

не знаю як Олена але ви профі в відсутності прямих відповідей на прямі питання. то я почую приклади з цитатами?

2. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

АПросто хотів би прочитати стисло викладені відповіді а не розкиданін на кількох сторінках форуму.

---------- Додано в 13:59 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Я навів ключові питання щодо глосолалії - і хотів би прочитати відповіді перед тим як наводити цитати.

3. Blessed

Сергію, та ви точно зазомбовані. Мені шкода що все так погано...але звеніться до Ісуса і все проясниться в мить!
    у своєму повідомленні #137 я чітко виклала запитання, на цій же сторінці, вони не розкидані і видно сильно муляють вашу самовпевненість . Якщо зараз не почую відповіді не маю бажання з вами взагалі спілкуватись, хіба схожа на таку що має багато нервів?:)))

• Подобається Подобається x 1
  4. Сергій аспірант

Кожна складна проблема складається з кількох простіших.
    Я лише задав ключові питання і не думаю що складо на них відповісти. для чого поясню коли отримаю відповідь - не хочу псути чистоту експеременту

1)Чи існують докази що люди справді говорять мовами?
    2) Чи Біблія говорить щось про святий сміх?
    3) Чи прихильники цих церков виявляють плоди духу
    4) Чи глосолалія це виключно християнське явище?

5. Blessed

я не вважаю за потрібне буди підопитним кріликом у вашому експерименті.
    я також задавала питання але ще раніше за ваші.
    тому шукайте відповіді у Писанні, питайте в Святого Духа, питайте в Ісуса, бо якщо важе бажання знати чисте і має корінь дійсного пізнання Божих задумів , і ви хочете пізнати Бога в Його безгранних і безкордонних проявах то Він вам обовязково відповість.

Бо якщо корінь цікавості фарисейство,то в Писанні є така фраза, дуже правдива :
    «Не давайте святыни псам и не бросайте жемчуга вашего перед свиньями, чтобы они не попрали его ногами своими и, обратившись, не растерзали вас» Мтф 7:6

• Подобається Подобається x 2
  6. Сергій аспірант

В первом веке чудесные дары духа, в том числе способность «говорить на языках», доказывали, что Бог отверг иудейскую систему поклонения и стал проявлять благосклонность к новообразованному христианскому собранию (Евр. 2:2—4). Если это уже было доказано в первом веке, то нужно ли снова и снова доказывать это в наши дни?
    В первом веке способность «говорить на языках» дала толчок международному делу свидетельствования, которое Иисус поручил своим последователям (Деян. 1:8; 2:1—11; Матф. 28:19). Используют ли те, кто «говорит на языках», эту способность для той же цели сегодня?
    Когда в первом веке христиане «говорили на языках», их слова были понятны людям, которые знали эти языки (Деян. 2:4,*8). Сегодня же те, кто «говорит на языках», обычно произносят непонятные сочетания звуков в состоянии религиозного экстаза.
    Как видно из Библии, в первом веке на встречах собрания должны были «говорить на языках» не все, а только двое или трое, причем по очереди. А*если не было переводчика, то им следовало молчать (1*Кор. 14:27,*28). Придерживаются ли этого указания сегодня?

а де твій аватар? :)