??? Антихристиянство? та людям взагалі не комфортно спідкуватись на релдігйні теми що досить дивно. Думаєте євреям було лекго проповідувати християнство в ортодоксальному єврейському чи язичницькому середовищі? ---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- Звичайно, враховуючи що ці помилки мають доктринальне значення думаю на них важливо звертати увагу. ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ---------- Що антихристиянського є в проповіді Свідків Єгови? ---------- Додано в 16:18 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- Кожна релігія висуває до своїх послідовників певні вимоги, дотримання яких є обов’язковим. Прикладом може бути вимога відвідувати літургію ( згідно канонічних правил , вірянин якй не відвідував літургію без поважних причин декілька разів відлучавс від церкви, а Росії потрапляв під нагляд поліції). ---------- Додано в 16:22 ---------- Попередній допис був написаний в 16:18 ---------- Те що людина може удосконалитисвоъ комуныкативны здыбності ви до уваги не берете.
Обгрунтовуйте свої тверження, ---------- Додано в 16:37 ---------- Попередній допис був написаний в 16:33 ---------- Свідки Єгови не перешкоджають і не обмежують права інших конфесій
У чому ви вбачаєте обливання брудом? ППринаймі якщо свідки Єгови публікують щось про інші конфексії то керуються фактами які опубліковані у серйозних джерелах. Почитайте хоча б книгу Людство у пошуках Бога. ---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 17:02 ---------- Також ознайомттесь із статтями присвячених мормонам. менонітам, кальвіністам і скажіть у чому ви вбачаєте обливання брудом?
Якщо кілька людей одночасно щиро помолились би до Ісуса, відкинувшись всі земні думки, то я навіть не уявляю. що могло б відбутись. Транс навіть не те слово, можливо більше підійшло б слово благодать, що зійшла внаслідок молитви...
та ж вони і є найправильніші, найгарніші, найкращі, най..., най..., най. Ану провіримо: Сергію, яка конфесія найправильніше славить Бога? А хто може бути прикладом для тих, які хочуть хвалити Бога (правильно хвалити)? А хто своїми "подвигами" славить Єгову? А хто..., а хто..., а хто? Тепер слухаєм уважно! ---------- Додано в 18:56 ---------- Попередній допис був написаний в 18:51 ---------- Та ні, Він ще не цей самий, не свідок. ---------- Додано в 19:01 ---------- Попередній допис був написаний в 18:56 ---------- Перепрошую, а суть справи це пояснення з ВБ?
Применшення особистості Ісуса Христа. ---------- Додано в 20:11 ---------- Попередній допис був написаний в 20:07 ---------- Декілька днів назад дивилася передачу по телевізору-показували одну церкву. Люди стояли перед проповідником, а потім він махнув рукою-і люди почали падати-по декілька рядів. Всі були в захваті.І причому приписували це дії Святого Духа. Люди свято вірили що цей проповідник-це Божа людина. Чи так було насправді? Я думаю ні. Навіть дивитися на це було противно. Здається це були харизмати.
Помилились я не є свідком Єгови, точніше ще не є. ---------- Додано в 10:28 ---------- Попередній допис був написаний в 10:25 ---------- Так це справді були харизмати. нажаль їх погляди швидко поширились за межі пятедесятницького секредовища і групи які сповідуюють подібні ідеї є серед католиків, методистів. лютеран, хоча загалом ці конфесії негативно поставились до цьогоявища. ---------- Додано в 10:30 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ---------- Реліійгна практика має пітверджуватись Біблією з урахуванням її історичного і соціокультурного контексту, а цим част о нехтуюють. Звичайно легше спийняти якесь чудо ніж спробувати розібратись в тому що написано в біблії. ---------- Додано в 10:32 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ---------- У чому ж це проявляється? Свідки Єгови не вважають Ісуса звичайним пророком, але не вважають його БОГом, імостассю трійці. Це поняття було не відоме християнам апостольських часів і Новий завіт цьомого ненавчає, ---------- Додано в 10:37 ---------- Попередній допис був написаний в 10:32 ---------- Свідки Єгови такі самі люди як і усі ніші і вони зовсім не є досконалими і вільними від проблем. ---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:37 ---------- Принаймі перед тим як критикувати свідків Єгови варто поцікавитись їхнім поглядом а не приписувати їм якісь власні уявлення.
Принаймі перед тим як критикувати харизматичні течії варто поцікавитись що до чого а не приписувати їм якісь власні уявлення.
А хто вам сказав, що я не цікавився? Дещо вище навіть цитати їх лідерів приводив тільки білійного обгрунтування для їх поглядам і релігійній практиці не знаходив. ---------- Додано в 11:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:06 ---------- Зокрема це стосується наступних феноменів святой смех «падение под действием Святого Духа» танцы в духе
«Я есмь дверь: кто войдет Мною, тот спасется, и войдет, и выйдет, и пажить найдет»(Иоан 10,9) Вы называете Меня Учителем и Господом, и правильно говорите, ибо Я точно то. Итак, если Я, Господь и Учитель, умыл ноги вам, то и вы должны умывать ноги друг другу(Иоан 13:13) ---------- Додано в 11:20 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Ви приводили цитати одного з них, і то я не знаю наскільки вони не висосані з пальця вами. Слабо ви цікавились,дуже слабо і поверхнево.Більше того, Сергію ви нічого не знаєте про Бога, ви Його не знаєте взагалі, і претендуєте на носителя правди? ви думаєете Він такий передбачуваний і влазить в рамки вашої уяви? Не будьте книжником якого Ісус так викривав постійно. А ПОЧНІТЬ СПІЛКУВАТИСЬ З САМИМ БОГОМ І В НЬОГО ШУКАТИ ПРАВДИ!
Ісус себе називає Богом? Чи різниці у між словами Гсподь і Бог ви не розумієте? ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ---------- Цитати взяті з офіційного сайту Для того щоб цікавитись далі варто розібратись з тим що на поверхні наприклад з цим? святой смех «падение под действием Святого Духа» танцы в духе ---------- Додано в 11:36 ---------- Попередній допис був написаний в 11:31 ---------- Ісус викривав те що вони слідували власним в=вигаданим традиціям а не то що вони реьельно вивчали закон. НІ Ісус ні апостоли не вимагали щоб їх слова приймали без доказів навпаки, про людей які перевіряли згідно Писання їх слова відгукувались схвально.
"...До 60-х гг. XX вв. труды, посвященные экстазу, были весьма немногочисленны, но именно с этого времени начался этап углубленных, комплексных исследований измененных форм сознания (ИСС), к которым был отнесен и экстаз, в том числе и вызванный религиозными переживаниями. Этому содействовали новации в области медицины – прежде всего открытие эндорфинов ("гормонов удовольствия"), которые обладают мощным многофакторным воздействием на организм и мышление. Эндорфины – природные вещества, содержащихся в организме человека, и вызывающие при определенных обстоятельствах эффект, сходный с действием одного из наиболее сильных наркотиков – морфина. Функции эндорфинов как "гормонов удовольствия" очень многообразны. Считается, что они противодействуют стрессовым эффектам, подавляют болевые ощущения, влияют на эмоции и имеют отношение к некоторым психическим заболеваниям [Тейлор, с. 258]. Мощные выбросы эндорфинов происходят при занятиях спортом, в моменты оргазма, при религиозном экстазе и в ряде других ситуаций. Именно резкое повышение количества морфинов в нервной системе вызывает у здоровых людей чувство максимального удовольствия..." Детальніше
Розумію Ваше непорозуміння, бо тут, напевне, переклад СЄ розбігається зі звичайним, Синодальним, де: "Вы называете Меня Учителем и Господом, и правильно говорите, ибо Я точно то. Итак, если Я, Господь и Учитель, умыл ноги вам, то и вы должны умывать ноги друг другу"(Иоан 13:13) У грецькому оригиналі маємо: "Ho didaskalos kai ho kyrios, kai kalos legete, eimi gar" - от так!
зНову ж таки Ысус називаэ себе Господом, його ццей титул справды стосуэться але це не робить його Богом.
Нагадую. Самі ж колись писали (цілком справедливо), що у Новому завіті им'я Бога всюди передставлено як Kyrios.
Взагаліто я мав на увазі Септуагінту. Стосовно Нового Завіту то слово господь у ньому може сосуватись як Бога так і Ісуса. У згаданому вірші Ісус пітвердив що він є месією, якого очікували євреї, а не Богом.