Мольфар - це той самий ворожбит, тільки з карпатським колоритом. Поза сумнівом, що такі як Нечай мали силу виробляти деякі речі, які нам, звичайним людям неможливі. Це вже зв"язок із світом потустороннім. Не радив би я вам до таих мольфарів чи ворожбитів звертатись. Вони допоможуть в одному, але завжди заберуть свою плату в іншому. А це - розлади і сварки в сім"ї, проблеми, конфлікти, нещасні випадки, хвороби, депресія, страх, психічні розлади... Вже не один на цьому попікся. Це не жарти і не фантастика, а реальні речі. А кому хочеться карпатського колориту - гайда в Карпати до гуцулів, добре скуштувати самогонки - то можна себе і Довбушем відчути!
Не буває. Дозволяю і сама прочитала. Але це казка, а ми говоримо про реальний оккультизм. Почитайте про нього більше. Талісмани, амулети, замовляння - не від Бога. Пиха - не від Бога. "не можете пити чаші Господньої та чаші демонської; не можете бути спільниками Господнього столу й столу демонського". (1 до Коринтян 10:21) "Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через вогонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник... Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке" (Второзаконня 18, 10; 12) "Оті бо - то апостоли неправдиві, робітники лукаві, що вдають апостолів Христових. Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла. Нічого, отже, надзвичайного в тому, коли і його слуги вдають із себе слуг праведности. Кінець їхній буде за ділами їхніми " (2 Коринтян 11, 13-15) "...От, приходжу скоро, і відплата моя при мені, щоб віддати кожному, яка робота його. Я - Альфа і Омега, початок і кінець, перший і останній. Блаженні ті, котрі одяг свій перуть, щоб було право їм на дерево життя і через брами ввійти в місто. Назовні - пси і ЧАРІВНИКИ, і розпусники і вбивці, і ідолопоклонники, і всі, що люблять і чинять лжу" (Одк. 22, 12-15). Без коментарів.
Нехай людей Бог боронить від Вас та Вашого християнства: - Церковные порчи http://tonkiimir.ru/viewtopic.php?f=117&t=41798 - Оккультизм и христианский эгрегор http://occultism-ru.livejournal.com/2949.html - Как отлепиться от христианского эгрегора http://akolit.4bb.ru/viewtopic.php?id=275 - Магия в практике... христиан?!! http://www.naidet-li-veru.ru/magic.html - Форум христианской магии http://www.kydesa.com/c2-category
Не від християнства, а від писак від імені християнства. ---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ---------- людина вірить не інакше, а в інакше. А палити нема змісту, така людина сама себе палить. Головне, щоб ця людина не ставила експериментів над іншими людьми.
Ці писаки (гебреї) і створили для Вас християнство. Християнство - це чорна магія, культ смерті, оспівування рабства і поклоніння трупу - окультизм. Християнська інвізиція знищила мільйони людей, мільйони невинних були вогнем і мечем навернуті в християнство, а хто відмовлявся - того палили, вішали або чертвертували. Попи - це злочинці в рясах. Сталін - навчався у духовній семінарії. Гітлер - був християнином. Середньовічні криваві походи - християнські. - духовний матеріалізм або як живуть сучасні православні ієрархи vitaliy-kreslav.livejournal.com/10839.html - Обряд чёрной магии в христианстве. http://wap.espejo.forum24.ru/?1-14-300-00000007-000-0-0-1181748681
Знаєте, воно виглядає дійсно смішно. Як ви думаєте, хто скаже правду про християнство? Християнин, чи нехристиянин? А ваша тактика є проста і зрозуміла: навішати ярлик, щоб було чим опісля крити. ---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ---------- кажу ще раз: нецікаво читати писак, що говорять від імені християнства.
Християнство в Україні вже понад 1000 років. І огульно обхаювати віру предків - бридота. За цю віру йщли на смерть. А віру не вбили... Комуняцька паршива гидота,з такими ж фразами катувала священників і монахинь.Серед них була й моя родина. Тому - це плювок на них. А мольфари...буває,є в людині ДАР цілительства.Але він настільки рідкісний... Останнього мольфара в Україні зарізав псих. І він не плював на християн,чи на будь-кого іншої релігії. Він помагав людям.
... 1. Уся верхівка Комуністів - це юдеї. Справжнє. прізв. Сталіна - Джугашвілі, де "джуга" - маленький жид. Бєрія - жид. Троцкій - жид і т.д. Усі вони убивали Ваших Предків, катували бандерівців, насилували українських жінок. Тобто, усе відбувалося майже так само, як 1000 років назад - вонем палили Русь, убивали вождів і полководців, насильно охрищували наших Предків... І стали ми - раба Божа, підножка, грязь Москви. 2. Усвідомлюючи усе те, що я сказав вище, Світочі Нації, такі як: І. Франко, Л.Українка, Т. Шевченка - відчували зневагу до християнства, цитат безліч.. Якщо треба - миттєво наведу. 3. Християнство - авраамічна, юдейска релігія. Ваші Предки - або були юдеями, або українцями. Якщо українцями - Ви підтримуєте катів, які їх убивали. Якщо юдеями - чємодан, Ізраєль. Гарна країна. Щодо мене, то мої Предки - не були християнинами. Їх віра - нілічує не 1000, а мільйони років. До християнства - РУсь гриміла, після - розкололась на дрібні князівства, і потонула у брехні. З українця зробили зомбі, який вже не розрізняє де його рідне-справжнє, а де юдейська брехня...
Виходить, всі, хто розуміє, що мольфарство, тобто ворожбитство, це загравання з темними силами ведуть немудрий і нецікавий діалог? Ви їх у тому звинувачуєте? Бідний український народ! Не хоче сприймати диявольські штучки, значить неосвічений і неотесаний хохол. А ті, що займаються чортівщиною - великоосвічені люди! Ну, дякуємо і на цьому! Краще вже залишитися "неосвіченим і неотесаним" на думку таких, як ви, ніж мати справу зі силами зла. Успіхів вам у цьому! Своя чортівня , як сорочка, ближча до тіла, так? ---------- Додано в 03:08 ---------- Попередній допис був написаний в 03:06 ---------- Ви тут антисемітизм проповідуєте? ---------- Додано в 03:13 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ---------- Бідна людина! Вам не про мольфарство треба вивчати. А просити у Бога прощення і просити, щоби Він вам відкрив очі. Бог не юдейський. Бог один на всю Вселенну. І зомбі не українці, а ви.
Я не знаю своїх предків,що жили 1000 років тому. А,тим більше,мільйон років тому. Але я знаю,хто був мій дід. На місці,де він загинув, в селі Козівка,стоїть оцей хрест. І для мене той,хто плює на оцю могилу,є нелюдом.
Певно, кагебістами були... Бо ваша "тисячолітня віра" - то звичайне відгалуження New Age, що проникло в наші краї в 90-ті в основному з Московії, частково з Америки Bаші гуру
А також той,хто плює на тисячі людей,які щиро молились і моляться за мою дитину,не тисячу років тому,а тепер...нелюд. Просто недолугий нелюд.
Які гарні посилання! Як не на себе любимого, то на Лєвашова. Віталій, чогось маю велике побудження застерегти вас. Мольфар Нечай зле скінчив. Лєвашов зле скінчив, Світлана, його третя дружина, теж зле скінчила... Ви ще молодий. Не бавтеся з вогнем. Ваш сьогоднішній Мастер (Диявол) - брехун! О! Якби він давав своїм послідовникам щастя, то йому би можна було довіряти. А так всі його послідовники, а особливо дуже ревні, ніхто не помер своєю нормальною смертю. Вже куди вони пішли вам не пишу. Ви і так в те не вірите. Не зводьте хоч інших людей. Та і самі деколи задумайтеся - "А може ті християни таки праві?" І таким, як ви, є прощення і покаяння. Бог вас любить. Ви - Його твориво.
сподобалось оце: я православний християнин - язичник, поклоняюся Богу, місяцю, сонцю, землі, а от християни неправі, бо сказано: поклонятися лише Богу, а вони ще й святим поклоняється.(про своє поклоніння всім і вся вже забув, 80 років - то вік, я вам скажу).
мільярди!!!! чого так плитко берете? мільярди! мільйони років має ваша віра, а прийшли християни і знищмлм мільйони людей. Лінк на підтвердження ви дасьте, я знаю. ---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ---------- Ромко, у мене складається таке враження з твоїх дописів, що народу нема що робити тільки плювати і бути нелюдом. Заспокійся, все нормально. Ніхто ні на кого не плює.
То в мене з молодості. Тільки тоді я перше брав в руки шось тєжке і лупив. А потім думав:"А,може не тре було?" А тепер зробив!ємсі старий і йно порскаю. СлИнов і жовч"ю...