Мольфи і мольфари. Думки експертів!

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем PREDRAG, 19 січ 2013.

?

Чи б хотіли отримати знання у спадок від мольфара?

Голосування закрито 19 лют 2013.
  1. Так

20,0%
  2. Ні

80,0%
  1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну і зануда

• Подобається Подобається x 1
  2. Robert

Robert Well-Known Member

Мольфар - це той самий ворожбит, тільки з карпатським колоритом. Поза сумнівом, що такі як Нечай мали силу виробляти деякі речі, які нам, звичайним людям неможливі. Це вже зв"язок із світом потустороннім. Не радив би я вам до таих мольфарів чи ворожбитів звертатись. Вони допоможуть в одному, але завжди заберуть свою плату в іншому. А це - розлади і сварки в сім"ї, проблеми, конфлікти, нещасні випадки, хвороби, депресія, страх, психічні розлади... Вже не один на цьому попікся. Це не жарти і не фантастика, а реальні речі.
    А кому хочеться карпатського колориту - гайда в Карпати до гуцулів, добре скуштувати самогонки - то можна себе і Довбушем відчути!

• Подобається Подобається x 8
  3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Не буває.
    Дозволяю і сама прочитала. Але це казка, а ми говоримо про реальний оккультизм.
    Почитайте про нього більше. Талісмани, амулети, замовляння - не від Бога. Пиха - не від Бога.

"не можете пити чаші Господньої та чаші демонської; не можете бути спільниками Господнього столу й столу демонського".
    (1 до Коринтян 10:21)

"Нехай не знайдеться між тобою такий, хто переводить свого сина чи дочку свою через вогонь, хто ворожить ворожбу, хто ворожить по хмарах, і хто ворожить по птахах, і хто чарівник... Бо гидота для Господа кожен, хто чинить таке" (Второзаконня 18, 10; 12)

"Оті бо - то апостоли неправдиві, робітники лукаві, що вдають апостолів Христових. Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла. Нічого, отже, надзвичайного в тому, коли і його слуги вдають із себе слуг праведности. Кінець їхній буде за ділами їхніми " (2 Коринтян 11, 13-15)

"...От, приходжу скоро, і відплата моя при мені, щоб віддати кожному, яка робота його. Я - Альфа і Омега, початок і кінець, перший і останній. Блаженні ті, котрі одяг свій перуть, щоб було право їм на дерево життя і через брами ввійти в місто. Назовні - пси і ЧАРІВНИКИ, і розпусники і вбивці, і ідолопоклонники, і всі, що люблять і чинять лжу" (Одк. 22, 12-15).

Без коментарів.

• Подобається Подобається x 4
  4. PREDRAG

PREDRAG Well-Known Member

Нехай людей Бог боронить від Вас та Вашого християнства:

- Церковные порчи
    http://tonkiimir.ru/viewtopic.php?f=117&t=41798

- Оккультизм и христианский эгрегор
    http://occultism-ru.livejournal.com/2949.html

- Как отлепиться от христианского эгрегора
    http://akolit.4bb.ru/viewtopic.php?id=275

- Магия в практике... христиан?!!
    http://www.naidet-li-veru.ru/magic.html

- Форум христианской магии
    http://www.kydesa.com/c2-category

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не від християнства, а від писак від імені християнства.

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:44 ----------

людина вірить не інакше, а в інакше.

А палити нема змісту, така людина сама себе палить. Головне, щоб ця людина не ставила експериментів над іншими людьми.

• Подобається Подобається x 2
  6. PREDRAG

Ці писаки (гебреї) і створили для Вас християнство.

Християнство - це чорна магія, культ смерті, оспівування рабства і поклоніння трупу - окультизм. Християнська інвізиція знищила мільйони людей, мільйони невинних були вогнем і мечем навернуті в християнство, а хто відмовлявся - того палили, вішали або чертвертували. Попи - це злочинці в рясах. Сталін - навчався у духовній семінарії. Гітлер - був християнином. Середньовічні криваві походи - християнські.

- духовний матеріалізм або як живуть сучасні православні ієрархи
    vitaliy
    -kreslav.livejournal.com/10839.html

- Обряд чёрной магии в христианстве.
    http://wap.espejo.forum24.ru/?1-14-300-00000007-000-0-0-1181748681

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

:haha:

:haha:

Знаєте, воно виглядає дійсно смішно.

Як ви думаєте, хто скаже правду про християнство? Християнин, чи нехристиянин?

А ваша тактика є проста і зрозуміла: навішати ярлик, щоб було чим опісля крити.

---------- Додано в 01:17 ---------- Попередній допис був написаний в 01:16 ----------

кажу ще раз: нецікаво читати писак, що говорять від імені християнства.

8. PREDRAG

:):):)

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Християнство в Україні вже понад 1000 років.
    І огульно обхаювати віру предків - бридота.
    За цю віру йщли на смерть.

Комуняцька паршива гидота,з такими ж фразами катувала священників і монахинь.Серед них була й моя родина.
    Тому - це плювок на них.
    А мольфари...буває,є в людині ДАР цілительства.Але він настільки рідкісний...
    Останнього мольфара в Україні зарізав псих.
    І він не плював на християн,чи на будь-кого іншої релігії.
    Він помагав людям.

10. PREDRAG

:):):) ...

1. Уся верхівка Комуністів - це юдеї. Справжнє. прізв. Сталіна - Джугашвілі, де "джуга" - маленький жид. Бєрія - жид. Троцкій - жид і т.д. Усі вони убивали Ваших Предків, катували бандерівців, насилували українських жінок. Тобто, усе відбувалося майже так само, як 1000 років назад - вонем палили Русь, убивали вождів і полководців, насильно охрищували наших Предків... І стали ми - раба Божа, підножка, грязь Москви.

2. Усвідомлюючи усе те, що я сказав вище, Світочі Нації, такі як: І. Франко, Л.Українка, Т. Шевченка - відчували зневагу до християнства, цитат безліч.. Якщо треба - миттєво наведу.

3. Християнство - авраамічна, юдейска релігія. Ваші Предки - або були юдеями, або українцями. Якщо українцями - Ви підтримуєте катів, які їх убивали. Якщо юдеями - чємодан, Ізраєль. Гарна країна.

Щодо мене, то мої Предки - не були християнинами. Їх віра - нілічує не 1000, а мільйони років. До християнства - РУсь гриміла, після - розкололась на дрібні князівства, і потонула у брехні. З українця зробили зомбі, який вже не розрізняє де його рідне-справжнє, а де юдейська брехня...

11. Оля

Оля Старожилка форуму

Виходить, всі, хто розуміє, що мольфарство, тобто ворожбитство, це загравання з темними силами ведуть немудрий і нецікавий діалог? Ви їх у тому звинувачуєте?

Бідний український народ! Не хоче сприймати диявольські штучки, значить неосвічений і неотесаний хохол. А ті, що займаються чортівщиною - великоосвічені люди! Ну, дякуємо і на цьому! Краще вже залишитися "неосвіченим і неотесаним" на думку таких, як ви, ніж мати справу зі силами зла. Успіхів вам у цьому! :)

Своя чортівня , як сорочка, ближча до тіла, так? ;)

---------- Додано в 03:08 ---------- Попередній допис був написаний в 03:06 ----------

Ви тут антисемітизм проповідуєте? ;)

---------- Додано в 03:13 ---------- Попередній допис був написаний в 03:08 ----------

Бідна людина! Вам не про мольфарство треба вивчати. А просити у Бога прощення і просити, щоби Він вам відкрив очі. Бог не юдейський. Бог один на всю Вселенну. І зомбі не українці, а ви.

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Я не знаю своїх предків,що жили 1000 років тому.
    А,тим більше,мільйон років тому.
    Але я знаю,хто був мій дід.

На місці,де він загинув, в селі Козівка,стоїть оцей хрест.

І для мене той,хто плює на оцю могилу,є нелюдом.

13. Oxid

Oxid Well-Known Member

Певно, кагебістами були... Бо ваша "тисячолітня віра" - то звичайне відгалуження New Age, що проникло в наші краї в 90-ті в основному з Московії, частково з Америки:)
    Bаші гуру:facepalm:
    [​IMG][​IMG]

14. Romko

А також той,хто плює на тисячі людей,які щиро молились і моляться за мою дитину,не тисячу років тому,а тепер...нелюд.
    Просто недолугий нелюд.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ще скажіть мільярди...:)

І яким чином ваш бог з мольфарами програв у цій війні - не розумію...

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Які гарні посилання! :)
    Як не на себе любимого, то на Лєвашова. :)
    Віталій, чогось маю велике побудження застерегти вас. Мольфар Нечай зле скінчив. Лєвашов зле скінчив, Світлана, його третя дружина, теж зле скінчила... Ви ще молодий. Не бавтеся з вогнем. Ваш сьогоднішній Мастер (Диявол) - брехун! О! Якби він давав своїм послідовникам щастя, то йому би можна було довіряти. А так всі його послідовники, а особливо дуже ревні, ніхто не помер своєю нормальною смертю. Вже куди вони пішли вам не пишу. Ви і так в те не вірите. Не зводьте хоч інших людей. Та і самі деколи задумайтеся - "А може ті християни таки праві?" ;) І таким, як ви, є прощення і покаяння. Бог вас любить. Ви - Його твориво. :)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

сподобалось оце: я православний християнин - язичник, поклоняюся Богу, місяцю, сонцю, землі, а от християни неправі, бо сказано: поклонятися лише Богу, а вони ще й святим поклоняється.(про своє поклоніння всім і вся вже забув, 80 років - то вік, я вам скажу).

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

мільярди!!!! чого так плитко берете? мільярди!

мільйони років має ваша віра, а прийшли християни і знищмлм мільйони людей.

Лінк на підтвердження ви дасьте, я знаю.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ----------

19. Romko

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

а де твій аватар? :)