Мольфи і мольфари. Думки експертів!

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем PREDRAG, 19 січ 2013.

?

Чи б хотіли отримати знання у спадок від мольфара?

Голосування закрито 19 лют 2013.
  1. Так

20,0%
  2. Ні

80,0%
  1. PREDRAG

PREDRAG Well-Known Member

По Вашому, мольфари - хто, не люди? Інша справа, що ми використовуємо можливості свого людського розуму не на 100%, а десь так, відсотків на 12%... Ми самі собі ставимио уявні парканчики, будуємо клітки, керуючись дурними забобонами і чужими принципами, сприймаючи їх "на віру", стаючи маріонетками у чиїгось руках....

Щось я не бачив, щоб хтось боровся із сектами, які страшили людей кінцем світу 21 грудня, або повернемось у минуле - із білим братством на поч. 90-х, які переконали люд , що у вигляді якоїсь пані і пана - зійшли Марія та Хрестос, покидали сім,ї і живцем спалювали себе... Ось це - чорноблудіє, пані і панове! Це показує нам, що, мало що змінилась, нами далі керують, ми не знаємо себе - ми не є господарями свого Я. Бо не змінилась стара затрухлявіла система за декілкьа десятиліть, яку нам колись прищепили і яку боїмося зламати.

Люди, не робіться закостенілими, бо вода - тухне, а риба дохне! Робіться - щасливими і сприймайте світ таким, яким він є - розмаїтим! Замалювати веселку, забетонувати стежку, перекроїти усе під свій шаблон - це гнила стара Радянська звичка, яка робить нас узалежними, смиренними, упокореними рабами. Ми ж - вільні люди, від усіляких страхів і поневірянь!

Останнє редагування: 19 січ 2013
  2. Locke

Locke невиправний реаліст

Недоступними нам на даний час подібні знання назвати можна, а от надприроиними... Немає нічого надприродного, все що існує - природне, але дещо поки не вивчене і нам не зрозуміле.

• Подобається Подобається x 3
  3. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Контактер з космосом - то якась фікція (спеціально погуглила - знайшла лише посилання на Бульвар Дмітрія Гордона, який рекламував цю чудасію і посилання на псевдонаукові передачі, де люди запевняють, що їх крали інопланетяни для своїх експериментів). Мольфар - то реальна особа, яка володіє певними здібностями.
    Не тільки. Це обман людей, насамперед.

4. Oxid

Oxid Well-Known Member

То все окультизм... http://www.youtube.com/watch?v=xATPGUHj-j4

• Подобається Подобається x 7
  5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Драконів вогненних мені виганяли.
    З третьої кімнати.
    Джерело по скайпу бльокували.
    З негативною енергетикою.
    Акурат під нашим під"їздом.
    Їден пан з Ужгорода.
    А ше їден пан з далекої Гамерики,намагався зняти родове прокляття.
    По телєфону.
    А один чародєй махав маятником і рахував любовні наговори.
    А священник поруч відчитував тото.
    Коло Привокзального базару тотой біоенергетик був.
    Світ розмаїьтй....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

пане Лок, ну я розумію, що локшина вішалася добре за совітів.

Нагадайте, кого там спалили за круглу землю? Бо шось мене на сміх потягнуло.

---------- Додано в 22:32 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Логіка наступна: чи можна користуватися тим, що не знаєш які будуть наслідки? Ви їсьте гриби, які не знаєте?

• Подобається Подобається x 2
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Дякую, Охіd за це відео. Правда, не думаю, що захисники мольфарства, чи просто симпатики подивляться його. Не думала вже і писати більше тут, бо нема що і додавати до всього, що було сказано, але ще таки хочу застерегти тих, хто думає, що то невинне явище, "пізнавння незвіданого", як дехто тут пише. Нічого подібного. Мольфар і мольфарство - то чарівник, нехай карпатський, слуга темних сил, яким би світлим він декому не видавався і загравання з таким явищем дуже небезпечне. Але вибір за вами. Хочете перевірити - перевірте. Але потім не шкодуйте. І не кажіть, що ви не знали.

Ті "секти", як і "біле братство" - одного поля ягоди, що і мольфарство. Шкода, що ви не зрозуміли.

• Подобається Подобається x 3
  8. Locke

Звичайно не можна тому хто не знає. Я б до того не ліз і близько. До електроприладів під напругою теж лізти не фахівцю теж не можна, бо заб"є. А фахівець працює щодня.
    Не знаю чи скористався би подібними послугами мольфарів, скоріше ні, але в питаннях які не знаю чи не розумію бути експертом і казати що то погано чи добре не беруся.

9. PREDRAG

Дякую, я все зрозумів...

---------- Додано в 23:50 ---------- Попередній допис був написаний в 23:42 ----------

Можна усе життя так просидіти вдома, спостерігаючи за іншими і чекаючи на експерта, поки хтось не прийде і тебе не врятує.... але буде пізно - твій дім/рід згорить/затопить. Набагато важче досвід здобувати самому, не з книжної брехні, не з брехні чужого пана, а із власного досвіду здобувати перли, вчитися - читати, відчувати, бачити, споглядати, а не мавпувати пана, який прийде уму - розуму навчати. Саме тому у найважчий для себе час, я лікувався сам - народними методами. Вивчав такі дисципліни як: психологію, йогу, езотерику, Був дійсно спраглий до знань і всотував як губка інформацію з уст мольфарів, або просто розумних людей, я називаю їх - відунами, від слова "відати" - знати, навчати.

Усе це звісно важко усвідомити на форумі, де світ - у двох площинах. На ділі - усе по іншому....

10. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Від чого?

• Подобається Подобається x 1
  11. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Ну мольфари бувають світлі й темні.
    Я не думаю, що ті, хто спілкуються в цій темі, мають намір іти до мольфара і перевіряти, якими силами він володіє. Йдеться радше про теоретичне зацікавлення.

12. Locke

В подібних речах стороннім "експертам" не довіряю, поки не розберуся сам.
    І де в чому вже розібрався. Матиму трохи більше часу - напишу. Багато чого, яке здається надприроднім має чисто наукове пояснення.

А це ще не факт, що вони розповіли все до кінця, тобто скоріш за все ні. Довідатися як підняти у повітря літак, а потім не знати як його посадити - кепська справа. Та і отримати певні знання мабуть мало, треба ще володіти певними природними здібностями. Якби було все так просто, почитав, послухав мольфарів і сам став мольфаром, то вже мінімум пів світу були би мольфарами.

13. Оля

Оля Старожилка форуму

Не бувають, бо вони з Богом нічого спільного не мають, хоча маскуються і прикриваються Божим іменем. Подивіться відео, що невела Охід. Там дуже гарно все розказано. У світі є сили Світла - Божі сили і сили Темряви, сили сатани. У Бога є пророки, є люди, що мають дар сцілення, уздоровлення. Але ці люди в церкві. А не сидять по горах, чи осібно самі від себе.

14. Locke

А скільки було і є святих старців, які усамітнено жили в печерах, скитах, люди приходили до них і сцілювалися.

15. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не був б таким категоричним...

http://youtu.be/AqGCWPurSd4

16. PREDRAG

Ця тема узагалі була мною створена для зовсім інших цілей - вивчення самого терміну - "мольфар", "мольфа", розкриття етимологічного змісту слова, а не теревені на "околоезотеричні" і християнські теми....

Розрахунок був на мудрий і цікавий діалог, а у висновку - як завжди...

Це пояснює мені одне - український народ сам собі створив такий образ - неосвіченого і неотесонаго хохла, спроможни на шароварщину і анекдоти.. й то - примітивні... чомусь, коли я піднімав подібні теми в Росії, або на Американських форум - люди із зацікавленістю вливались у тему, брали участь у колективному зборі інформації, пошуку джерел... а тут - одна дурка у голові.

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

та й біс з ним. Але я вважаю, що буде значно крутіше, якщо голівуд буде знімати жахастики не про всяких дракулів, вуду і чорнокнижників, а про мольфарів :)

18. terRen

terRen Дуже важлива персона

Були, і є старці, переважно монахи-аскети, але вони завжди з молитвою, ведуть аскетичний спосіб життя,
    якщо зцілюють то тільки хрестом, постом і молитвами, тільки не маханням руками і дивлячись на небо, і щось бурмочуть, як це роблять мольфари.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

У цьому випадку Предраг би мав написати на форумі Лос Енжеліс. )
    Чого Ви чекаєте, розмістивши тему у розділі Релігія?

20. PREDRAG

Я теж не довіряю стороннім експертам, але маю вже маленький досвід і позитивні наслідки своєї роботи. Люди, які хотіли вчитися - почерпнули у мене безліч цікавої інформації і літератури. Багато хто мені дякує на доброму слові, я наприклад веду ось цю спільноту: facebook.com/spadok Раджу, заглянути якось. Це допоможе сформувати деякі думки.

Тож, чекаю ,коли напишите.

а де твій аватар? :)