Молдова приєднається до Румунії та ЄС?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Nevermind, 30 лис 2010.

1. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

А їй вже пропонували!?о_О

• Подобається Подобається x 2
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

+100

Шанси потрапити до Румунії та ЄС у Молдови і без Придністров'я - мінімальні.

• Подобається Подобається x 2
  3. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не такі вже і мінімальні...

Президент Європарламенту Єжи Бузек заявляє, що Європа в регіоні більше не робить ставку на Україну.

Про це Бузек заявив на конференції присвяченій розвитку Європи після Лісабонського саміту, - інформує «Українська правда».

"Україна була найкращим учнем класу в регіоні два роки тому. Але більше – ні. Я занепокоєний погіршенням ситуації щодо свободи слова та свободи преси", - заявив він.

Водночас він зазначив, що тепер надією регіону є Молдова.
    http://zaxid.net/newsua/2011/2/4/150514/

А Україна? Кроком руш до Раші! Не забудьте запастися лаптями, воткай і сєльоткай!:)))

• Подобається Подобається x 5
  4. FourA

FourA Дуже важлива персона

Только сейчас обнаружил этот пост, адресованный мне. Прошу извинить за такую задержку с ответом, но, как говорится - лучше поздно, чем никогда. Я не имею чести быть знакомым со столь выдающимся, по Вашим словам, мастером поэзии и музыки Михаилом Кругом и его творчеством. Сознаюсь - нельзя объять необъятное и во всём быть знатоком. Но что-то меня заставляет думать, что указанный Вами выдающийся деятель перечисленных искусств находится где-то на одном уровне с не менее известной и наверно столь же великой деятельницей украинской музыкальной культуры Веркой Сердючкой и её потрясающими каждого культурного украинца произведениями.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)