Мої щирі вітання сусідньому народові.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ГРАНД, 5 бер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

А ось тут ми потихеньку підбираємось до головного питання. Ваші страхи зрозумілі, бо вони мають основу. Гуманітарну. У мене таких страхів наприклад немає.

2. Tan To

Tan To сын империи

Это потому, что, дураки, как известно, ничего не бояться...хм:)

3. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Про Ивана Грозного тут всё не так просто.

Это СОБИРАТЕЛЬНЫЙ образ последовательно правивших 4 русских царей, объединённых романовскими лжеисториками в собирательный образ Ивана Грозного.

Настоящий Иван 4 в действительности жил горазде меньше. И в честь ЕГО смерти был построен храм Василия Блаженного, а не в честь пресловутого взятия Казани.

Вот http://video.yandex.ru/users/slawa2506/view/186/ настоятельно рекомендую посмотреть. Не пожалеете.

4. ГРАНД

Можливо і так. Але я мпав на увазі дещо інше.

5. Inga

Inga Дуже важлива персона

а что для него (или для Вас?) это всё?
    Поздно пить "Боржоми", мы уже в России, странно, что Вы этого до сих пор не заметили.

p.s. один из признаков состоявшегося "слияния" неожиданное "перетекание" чисто российских проблем в наши общие (как известно, ничто так не объединяет как общие горести).
    Например, что у нас случилось в Одессе? Правильно, подготовка покушения на двух президентов - всероссийского и чеченского. И то, что Украину позволяют втянуть в этот якобы чеченский вопрос - это мрак. Теперь спецслужбы обоих государств будут дружно бороться с терроризмом на нашей территории, которого у нас отродясь не было.
    Улавливаете? Не на Кавказе -в Дагестане или Ингушетии, или в крайнем случае Грузии, а именно в Украине.
    Хорошая такая многовариантная ситуация - если "дружба и партнерство" не состоится, в два счета из Украины лепится враг намбер ван, типа " вы у нас газ 20 лет воруете, а теперь, с...и, на наших Президентов покушаетесь?"

В общем, настолько масштабной сдачи украинских интересов не было ни при одном президенте Украины, только при нынешнем. Так в чем же его упертость?...

6. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

ГВАЛТІВНИК ?

7. ГРАНД

Мені подобається хід Ваших думок. Але головне, щоб він (хід Ваших думок) дійшов до єдино правильного висновку. А висновок став стимулом до відповідних дій.

8. Inga

ТорОпитесь с одобрением и надеждам Вашим не сбыться :)
    Ход мыслей у нас с Вами разный, выводы и действия соответственно тоже.

При всем при том, что писала выше о российском влиянии, я не считаю Россию виновницей всех наших бед. Российская влась - не угнетатель, а учитель, хотя и оч жесткий, а вот украинская - пока, вечная двоечница. Растратить тот экономический, а главное, человеческий потенциал, с которым вышли из СССР, провалить НАТО и ЕС, и в конце-концов профукать собственную Независимость... знаете все больше убеждаюсь, что в шутке "два украинца - партизанский отряд, а три украинца - партизанский отряд с предетелем" - есть только доля шутки.

Мне по-грустному смешно, когда я смотрю на ваши антимоскалькие картинкию Имхо, это всё не зрелые попытки найти внешние причины наших тс государственных провалов (в данном случае найти внешних врагов)... кстати, тоже самое делал Ющенко, по сути, вульгаризируя тему Голодомора - фотогалереи, памятники, конкурсы рисунка в детских садах и ни слова о том какую же роль в геноциде украинцев сыграла именно украиская власть. Но для нашей нынешней власти подобный разговор слишком опаснен, то ли дело напялить на себя маску надрывных борцов с восточным ипмерцем (и кстати, такие как Вы активно помогают в удерживании этих масок на их физиономиях). Ющенко, бедолага боролся не щадя живота своего, теперь Янукович... в общем президенты меяются вместе с их пресловутыми векторами, а российская угроза неизменно давлеет над Украиной, как некая константа. Но главной константой, имхо, является то, что если для российской власти народ является неким ресурсом/расходным материалом так необходимым для поддержания российской государственности или российского могущества, то у украинская власть ничтоже сумняшеся к расходному ресурсу присовокупила ещё один - независимость Украины, а цель использования этих ресурсов обалдеть как незатейлива - личная местечковая власть, личные преференции...

Говорите Путин недооценил упрямство Януковича? А в чем же оно? Неужто в том, что сдаст Украину не за одно Межигорье, а аж за два? :scratch_one-s_head:

9. ГРАНД

Боже. Як багато Ви написали. Як кажуть молоді юзери - многа букав.;) А не молоді, пустомелі на кшталт фора, припишуть вашу багатослівність в свою заслугу.
    Прийдеться давати відповідь , нічого не вдієш.

10. ГРАНД

Так, поспішаю. За ради стимулу.
    А чи збудуться, чи не сбудуться? Збудуться однозначно!

Я про свої думки Вам не казав, це Ви самі нафантазували їх хід.
    Але хотів би дізнатись про ваші дії без висновків. Ви ж до висновків так і не дійшли?

Так в тому і справа, що я теж країну кацапщину не вважаю винуватицей. Я вважаю винуватцем кацапський нарід, який є джерелом і натхненником як минулої тьак сьогоднішньої країни-варвара. Це не одне і те ж. В кацапщині теж місцями трапляється красива природа, яку можна полюбити. А от нарід населяючий ту місцину не те що полюбити, а навіть поважати неможливо. Так само як і Ви любите українську природу, і ненавидіте українців. І те що Ви цього не озвучуєте, ще не значить що це не так.

А от тут я вимушен погодитись з Вами що хід думок у нас абсолютно різний. І висновки і дії як похідні також. Ваш хід думок суто кацапський. Влада все - людина гвинтик. Вірніше Ваше ставлення до влади. На межі сакральності. При цьому апріорі забуваючи, що влада складається із людей, а люди із м"яса, кісток та гівна, ну і прочого біологічного матеріалу. І на будь яку сакральність не може претендувати. Ви уповаєте на владу, а не на себе.
    Як4а влада Вас повинна змусити нарешті вивчити українську ДЕРЖАВНУ мову і перейти на спілкування виключно нею? Яка? Путінська, сталінська, Івана лютого? Яка? А мова це найголовніше джерело та докорінна , фундаментальна частина незалежності. Ви жє провідник саме кацапської ідеї нехтуючи українським. Скільки б Ви не співали пісень про прикрість становища України, у Вас все рівно виходитиме не щиро та фальшиво і завжди викликатиме сумнів. Розумієте? Завжди!

Так кацапи ж і розтринькали. Назвіть мені хоча би один уряд в Україні який би складався принаймні на 2/3 із українців (ну хоча би з українськими прізвищами)? подивіться по прізвищах сьогоднішнього уряду.

Нічого не провалено. Я вже колись говорив чому надкорумповану Болгарію та Румунію миттєво прийняли і до НАТО і згодом до ЄС. І чому Україні такий швидкий шлях не світить. Як що захочете розповім на біс.

Не поспішайте нас ховати. Бо самі згинете.

А знаєте чому Ви убєждаєтєсь? Тому що Ви в цьому хочете убєждатись. Підсвідомо чи не підсвідомо, але хочете. І тим не менше не існувало в світі кращих партизан ніж українці. Навіть коли траплялись і зрадники. От чого завжди бракувало, так це наполегливості та волі в своїх переконаннях.

Смійтесь-смійтесь, хоч сумно, хоч весело. але наприклад в тій же західній європі чітко усвідомлюють, що головна небезпека завжди виходила і виходить саме від вас кацапів. Саме тому в єропі ніколи не буде організованої кацапської діаспори. Ніколи. Жодна країна європи цього не допустить. Ми допустили, за це і потерпаєм.

Мало робив, дуже і дуже мало. Бо він чудово знає кацапську натуру і на що вона здатна. І знаючи це робив неприпустимо мало.

Коли б у Вас в такий спосіб винищили дітей та інш. рідню, а Вам казали що вони померли самі. Ви би мабуть притулили б пельку і погодились з цим твердженням. За ради стабільності? Чи все ж таки плюнули б на ту стабільність та крики про вульгарність і кричалиби криком про те, що їх просто винищили? Євреям спробуйте дорікнути що вони вульгаризують Голокост? Слабо? А скільки вони наставили пам"ятників та конкурсів впровадили, то в порівнянні з Голодомором ...

Ви не читали вирок Київського окружного суду по справі Голодомору? Там є перелік поіменний.

Це Ваша нинішня влада. А не моя. А Ющенко як раз дуже пожалів живота свого. Як би не жалів, то принаймні ввів би візовий режим, або взагалі розірвав би дип. стосунки з кацапщиной. І це таки рано чи пізно станеться.

я би уточнив. Не стільки зовнішня загроза,як внутрішня. Ви кацапоязікі той легіон на який спрямована вся діяльність кацапщини. Це ж Вас вони в кремлі погрожують "захищати" це ж Вас вони називають саатєчєствєннікамі і кацапським міром. Хоча за великим рахунком роблять Вас вівцями на заклання, та жеротовним м"ясом, якого не жалко. Ви для них прєдатєлі їхнього кацапського міра, але ви їм потрібні.
    Кацапський зовнішній вплив рівнопропорційний вашій чисельності в Україні. Чим більше вас кацапоязікіх, тим більший вплив. Це константа, яку вам ніколи не спростувати. Латвія та Естонія це зрозуміли ще давно.

Нічого у Вашої власті не получиться. Принаймні поки є Прокіп, Блік, моя скромна персона і ще багат-багато таких як ми.

От коли здасть, тоді і говоритимем. А за Харківські угоди відповідатиме однозначно. Не він особисто, так його діти, внуки і т.д. Дурня це все, що діти за дії батьків не відповідають. Відповідають і ще й як. В значно більшій мірі.

11. forester

forester Well-Known Member

Вот! Первый благоразумный пост в ветке!

12. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

в чем благоразумие, в вопросе? :))

странный народ живет севернее нас...

13. вАХАБИТ

вАХАБИТ Active Member

А ты на себя смотрел?

14. White Snake

Форестер - зверніть увагу, це ваше майбутнє.

15. forester

forester Well-Known Member

А он, в сущности, прав: вспомнив про северный народ, Вам порекомендовали взглянуть на себя, подразумевая скорее всего то, что Вы там найдёте минимум отличий. И в этом смысле я с товарищем согласен. Ну, Вы же знаете мой взгляд на подобные вещи.

16. White Snake

домовились, якщо ви кажете щось погане про українців (наприклад "вас не существует"), то робимо висновок, що не існує і вас
    врахувуючи той факт:

Ну, Вы же знаете мой взгляд на подобные вещи

авжеж, домовились.

що будемо робитими з чалдонами -вони з вами теж єдиний народ чі як?

П.С. тільки не надо про "у вас нет логики".

17. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я думаю, після президентських виборів 2010 року стало остаточно зрозуміло, що не "влада" винна в тому, що собою являє Україна зараз.

18. Gidra

Gidra Well-Known Member

Это только у идиотов...или стремящихся к этому состоянию...в августе снег выпадает....

19. Inga

а кто же?

20. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Більшість населення України, що обрала Януковича президентом.

а де твій аватар? :)