Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? О! Точно, "Звичайний день". Зара ще Зеник підтягнецця, і буде С добрим утром, страна! (с)
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? То,продовжуєм говорити про пипки. І змістовніше і,головне...безпечніше...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Ромку! Ну що за бажання зробити саме свій народ найпригнобленішим!!!??? Уже давно визнано, що Сталінський режим був злочинним, людоненависним по суті своїй! Але тоді не ділили росіянин/українець/білорус/молдаванин... Постраждали ВСІ народи СРСР. Як і приклали руку до виникнення, існування і злочинів того режиму представники УСІХ народів СРСР. Це ж незаперечний факт!
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Але ми живем в Україні.Тому,відповідно відслідковуєм і пишем про знищених українців.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? якщо можна - означення - що ви маєте на увазі під престижем? можна з прикладами. Хоча ваше "зарєжу" певно лише кармозніманням обмежується - але таки ваша система критеріїв цікава Зробіть ласку - коротко і популярно, "орнітологія для чайників" - "Престиж України: складові, основні напрями ганьби, і штрафні санкції в одиницях карми."
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? От підтримую! Але ж цим не обмежується, на жаль. Після цього зазвичай починається :bazar: про окупантів, їх нащадках, москалях/хохлах, "Росія - споконвічний ворог", "ми - автентичні, титульні, а ви - зайди" і пішло-поїхало. От це і єсть никарашо!
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Окупанти? Мало місце бути. Відповідно й нащадки.Виховані майже в тому дусі. Москалі-хахли? Те ж саме. бо є українці-росіяни,а є й іхня спотворена іпостась.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? тут є гілка "гАмерика як воно є або край мій (не)рідний край", а також кілька схожих..... люди, які туди виїхали, там живуть і не повернуться -- не люблять свою країну?... люблять, бо їм там зручно, комфортно, є соціальний захист.... про Україну вони пам’ятають, можливо відвідають її кілька разів за життя, але не більше.... вони люблять Україну на відстані.... вони українці чи ні?... був тут такий пан -- саша львовскій, виїхав до ізраїлю.... про Україну, я впевнений, він згадує.... він українець?... все, що тут написано про "любов до України" -- пафос і не більше..... кожен може написати "я -- українець", але це слова... чим відрізняється такий українець від росіянина, що живе в Україні і "лишається росіянином"?... нічим, тільки "справжні українці" чомусь косо дивляться на такого росіянина... саме тому ваші слова пафосні...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? про тих, хто п’яткою в груди б’є і каже "я без пафосу лишуся українцем (українкою)".... ))) я вважаю, що більш чесним буде: 1. пам’ятати, що ти українець (якщо українець)... 2. бути громадянином тієї країни, в якій мешкаєш... 3. ліпше нікуди не їхати, але й не зарікатися, що "ніколи нікуди не поїду"!. 4. менше пафосу, якщо українець -- просто бути ним, і бути не на словах.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? І як же ви з нами, "окупантами", "москалями-хахлами", думаєте жити в одній державі, цікаво???
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? звичайно... де "наїзд"?... якщо і "наїзд", то точно не на вас.... тепер мені нічого не зрозуміло з того, що вам зрозуміло...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Без сенсу. Яким чином міжнародний студент має бути громадянином країни, в якій живе? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? ну ти ж проживаючи в канаді не гнеш пальці, не ходиш на роботу у вишиваночці, не ставиш тризуб на робочий стіл, не розмовляєш з канадцями через перекладача, та й взагалі....... але є українкою.... якось так само собою є українкою... без пафосу...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Часом ходжу. Мало би бути ясно з фото. У коралях і силянках постійно ходжу. Тризуб я й у Львові не ставила. А от листівку з видом Львова маю й ікону також. От тільки канадійкою я не є.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? всьо, я помилився.... якщо тризуб не ставиш -- ненесправжня українка... ну, ти ж вертатися зібралася..... а дарко, він вже говоре певною мішаниною... мине ще кілька років і Україна для нього вже буде абстракцією, чи ти цього не усвідомлюєш? до речі, в твоєму приміщенні щось небагато "українськості", стандартний "євроремонт"..
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Приколіст ти, пупер... Ти ж написав, що це стосується усіх випадків "проживання в іншій країні", тому я й перепитала. Тепер виходить, що не всіх? Після поїздки до Львова вже значно краще. Вернемося, то втягнеться без проблем. Будемо тоді за англійську переживати, аби не втратив цілком. Так для нього й Канада є абстаркцією. Чого в школі навчили, та й усе. Решти він ще не розуміє. А зі Львова він не хотів їхати. Кожного вечора мені казав "мама, лишаємся у Львові, тут каасно (класно)". Ти про которе? Львівське? Тутешнє? Я завжди просто якісь штрихи додаю. У синьо-жовтий колір із тризубами треба стіни малювати?