Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? боюся, що ненадовго.... рівно доти, доки тре буде звернутися до когось (принципово українською, "пусть лучше міня панімают" -- це ж у жодному разі не совок!), а той, до кого ви звернетеся лише плечима потисне: нє в’єм, донт андерстенд і ти ди..... і тоді "українськість" зникне.....
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? я про зірок естради. вони свідомо йдуть на попсу та російську мову, щоб більше заробляти. Форумлян не мала на увазі. соррі за офф, зо таке то БФ?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Я володію польською мовою. І в Польщі спілкуюсь нею. І що,я від того перестав бути українцем?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? "артистів" не так багато, щоб їх враховувати..... БФ -- бабський форум..... пані мамату, ви зможете дати відповідь на моє питання "у чому полягає українськість", чи для вас головне -- пафосність, з якою говорять "я -- українець, завжди ним буду"?...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? я і тепер, в Україні, переходжу іноді на інші мови при потребі, але не стаю від того менше українкою. А ви кажете, що ви - юдей, а "б"єте в груди" себе, як патріот. Чи то був жарт? чи хочете довести, що національність то абстрактне поняття?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? добре, тоді питання і до вас також: що таке "бути українцем"?.. )))
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? ви можете пояснити свою любов до матері або дитини? ось так і Україну я люблю. І хочу якось собою покращити її, для її слави щось зробити.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Дуже обширне запитання. Тільки що по айсітіві виступав Семен Фішелевич Глузман,іудей. Російською мовою. Та ось.я вважаю його більшим українцем.ніж багатьох ...українців...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? я не казав, що я юдей.. і якби ним був -- що би помінялося?..... я сказав, що мені "подобається ним бути", але від народження я москаль.... національність, походження і держава, в якій живете -- це важливе поняття... я якраз про це і кажу.... без пафосу!
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? знову офф: то окремий форум чи розділ "Дівочі посиденьки?" Додано через 5 хвилин по національності у мене 50/50 російської та української крові (при чому однаково з боку батька та матері маю й ті, й інші корені - типово для совка). Але народилась я на Україні, виросла тут, свідомість формувала на цих землях, хліб український їла... Українка я. Не хочу жити ніде інде. Лиш побачити світ хочу, помандрувати. Але жити хочу в Україні, нехай із дибільними політиками, розваленою економікою та малими прибутками.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? А про себе:якщо навіть доля закине мене в чужину,я залишуся українцем. Без пафосу.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Для розвіювання сумнівів дослідників-воронолоґів в Америку попав не своєю волею. Львівська місьрада ще дочекається суду за незаконно відібрану приватну власність (і за багато ще що). Пупере, як би Вам це сказати, а ось: будете ганьбити престиж України це стане моєю персональною проблемою тому що моє життя залежить від того. По "кавказкі зарежу"....
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Ви "популярну сучасну літературу" читали? Чи навмисне очі треба прикривати, аби побачити всю трагічність? Люимо самообман?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Саме ТАК!!! Але давайте уточнимо. Україна - не мононаціональна і монокультурна країна. Чомусь право називатися українцем, бути еталоном українства, диктувати УСІМ українцям своє бачення присвоїли собі галичани. Саме вони намагаються заставити поважати себе і СВОЮ культуру українців з іншою культурою, іншою історією!!! І ображаються, що ці ІНШІ не розвивають ЇХНЮ культуру. Додано через 5 хвилин Дуууже спірне питання. Знову ж таки, для ЗУ - можна погодитись.До речі, там набагато більше часу "знущався" як раз не "совєтікус", а "австрієць-полякус". А от у Великій Україні знущання над УКРАЇНСЬКИМ не було. Додано через 7 хвилин Дуже влучно! Додано через 14 хвилин В принципі правильно. Хто ж іще буде змінювати ситуацію, як не самі українці??? Проблема ж у тому, про що я вже писав вище: СВІДОМІ українці намагаються заставити НЕСВІДОМИХ (з їхньої, "свідомої", точки зору) українізуватися (так, як вважають за потрібне "свідомі) і заставити їх "виправляти ситуацію". У цьому витоки протистояння схід-захід. Додано через 19 хвилин +12!!!
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? ТАК, залишилися неохопленими "НАТО", і "Помаранчеві". Ніпарядак...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Пацифікація і близько не стояла з тим,що творили совєцькі окупанти на Західно-українських землях.Винищення священників,митців,простих людей була небаченою Степаничу,та невже? Слово ГУЛАГ вам нічого не каже? Нагадати Соловки?