Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? мені здається, що ви щось поплутали.... про дзеркало я ніде не писав.... мені цікаво, з якої радості я маю писати "чорновіл" з великої літери, він що -- Бог?... і що ще цікаво: ви так і не сказали, що чорновіл-тато зробив корисного, окрім відсиджування дупи у парламенті і прихованої співпраці з кучмою... а ще мені страшенно "подобається", що вулицю 700-річчя львова назвали в честь чорновіла...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? а чому ви думаєте, що кучма?... )))))) слухняних гадуків ніхто не знищує..... а от різного роду "заступники" -- так, а якщо врахувати те, що рухмани ніколи не буди монолітними, що навіть в районних організаціях був поділ на "клани", то цілком зрозумілим є те, хто "замовив" чорновіла...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? ну згадайте.... осінню вибори... серед лівих ніхто кучмі не міг конкурувати на президента, а на заході лише Чорновіл. Вбити перед самими виборами? скандал! А за півроку до виборів - ніхто й не помітить....
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Мався на увазі афтер. От тільки він не лікар. Але яка кому різниця...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? пан мих, може ви ще й рейтинги зможете показати?.... бо після того, як чорновіл проср*в вибори на початку 90-их, він вже ніколи навіть друге місце за рейтингом не отримував.....
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? соррі, очепятка... але ж то і так було ясно, і що я хотіла сказати також.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Подивіться правді у вічі. Хто керує державою вже 17 років? Совки,комсомольські виплодки і "прімкнувший к нім" криміналітет,на чолі з Януковичем.Та,не могли вони дозволити будь-кому,у кого висока національна свідомість до президентського крісла?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? скажіть, хто був у той час притендентом від Західної України №1 на пост президента?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Пупер бідоця. Так і запишемо Афтер не лікар а ентузіаст-дослідувач ворОн в стрийськім парку. І яким це чудом бог Вам вдалось написати з великої? А Львів треба також писати з малої бо не бог? Добре було б щоб С.Петлюри перейменували в Т.Чорновола.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? увагу модератора - неприкрите хамство та "персональщина". добре, що у Львові таких дурнів вже навіть в міськраді не залишилося - вже достатньо напереіменовувалися та заспокоїлися.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? не животітиме, а розвиватиметься та процвітатиме! доки ми того захочемо. не треба "переводити стрілки" на політиків. Так, від них багато що залежить, але культура нації починається з культури кожного з нас. Ми, кожен в міру своїх можливостей, маємо внести свою "лєпту" в цю справу: виховуючи правильно дітей, самовдосконалюючись, досягаючи певного становища у світі; а потім гордо сказати - я Українець. Як це роблять Руслана, брати Клички, С.Вакарчук, О.Подерев"янський, О.Скрипка та інші.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? львів також з малої..... прикольно..... а давайте всі вулиці у львові назвемо вулицями чорновола, тільки цифри додамо 1, 2, 3, 4 ...... він же осяяв львів своїм відвідуванням, тут ступала нога цієї великої людини.... пам’ятник рухмани йому спорудили біля облради..... давайте і облраду назвемо "львівська облрада імені чорновола"!... Додано через 2 хвилини а також віктАр павлік, іріна бЄлік, раман віктюк, грігорій явлінскій і ти ди?... чи може просто поїхати закордон, та звідти гордо казати: "я -- українець (українка)"?....
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Маленький анонс.Включіть ISTV,там Глузман якраз на цю тему говорить.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? і місто назвемо "чорнобицьк"?.... (віл -- кастрований бик, а пологові будинки справно працюють)
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Я,живучи у Львові можу гордо казати -я Українець. Я горджуся,що я українець. Я горджуся,що серед моїх предків були люди,які боролись за Україну. Я горджуся,що живу у Львові.