Відповідь: найкраща фраза сьогодення... О, у нас із чоловіком ідентичні розбіжності. Він моїх метафор не розуміє. Він їх дослівно сприймає... :shutup: Особливий дар. Вочевидь. Може і вам, для тверезості?.. (вибачте за такий жарт)
Відповідь: найкраща фраза сьогодення... Почніть, для прикладу купіть якусь картину в якогось львівського художника на пару з Афтерстепом. Або хоча б фотоґрафію у Левандівки. А то я по власному досвіду знаю що "український інтеліґент" швидше подавиться чим потратиться на українську культуру. Занадто зайнятий спогляданням свого коханого писку в дзеркалі.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Так цікаво читати всі викручування з ситуації... То ніби вирвав кусок фрази.... Привів повністю... ніби притензій нема... але виявилось, що контекст не той.... А скільки епіграфів і метафор!!!! З чим тільки українська культура не порівнюється... тут вам і квіти, які обрізають і квіти, яким корінь гризуть.... Нє, щоб признати - фразою принижено українську культуру... Перекладіть ту фразу на російську і уявіть, що її написав росіянин.... цікаво, його б забанили? Сперечатися більше по цьому питанню не буду, раз є люди, яким подобається писати(читати), що українська культура повісилися (культура, яка творилася століттями, яку винищували, топтали віками), то хай так буде.... значить такі ми і є - з кордоном, який обмежується плотом в наших головах.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Удома маю. Поки тут - то як у підпіллі. Не бачу сенсу сюди купувати якісь речі, бо потім буде назад забагато речей везти. Вернуся, продовжу. От і так книжок маса. Але я більше шкло люблю, ніж картини. А в планах маю ще інші вироби, ну, але то плани, тому не озвучуватиму.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Персональний "інтеліґентний" наїзд? Маладец! Шкло також добре. У львові принаймі колись воно було на рівні.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Звичайна жіноча цікавість. Мені ж потім за вами прибирати доводилося. І я на "інтеліґентність" не претендую.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Ну, ще Афтер може у вас купити мої портрети (може, і мих, як ще більше розізлощу:p), а мені що цікавого запропонуєте? Як на мене, воно й лишилося. Головне волонтерська. Теж на благо культури, мабуть... :D:D:D О, може, мені Мартіні потому збірочку віршів на знак вдячності проспонсорує. :D:D:D
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Варіянт тіко один! Додано через 6 хвилин У мене вже досить багато написаного. (правда. ще мало вартісного.)
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Уркаїнська культура і правда потерпає впродовж усієї історії. Це почалось значно раніше, ніж за "совєтів". Але ситуацію можемо змінити ми, нові свідомі українці. Для цього просто треба не бути байдужими. Усі події останніх років свідчать про те, що рано ще "ставити хрест" на Україні та її культурі.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? не погоджуюся з цією сентенцією... по-перше, "яблуко від яблуні".... по-друге, що такого видатного зробив чорновіл-батько, починаючи від 1991-го року?... по-третє, як можна "зробити виродка" з політика?... ну, і так далі... Додано через 2 хвилини уркаїнська?.... такою була би, якби янукович президенство отримав... )))) і скільки українська культура ще животітиме, доки її не розчавить глобалізація або руская папса?...
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Не погоджуйтесь. Я не "лікар-інтеліґент" в дзеркало дивитись не буду заставляти. Радий що ви з афтестепом зробили більше. Приїду до Львова буду робити інспекцію персонально. П.С. А "чорновіл" чому з малої літери? "Висококультурний" "несихівський" засіб?
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Не звернув уваги. Але і справді чому? "Нерагульский принцип" певно.
Відповідь: моя-хата-скраю чи жаба? Вже багато разів пояснювалося: у пупера не працює ані shift, ані capslock, ще й крапка заїдає. Не помітили?