В центрі "кієва" ще є печерська лавра , яка окупована московською сектою. Так , Київ засмічений кацапством, тому і не дивно що клозет в гідропарку теж опанований кацапоміром.
Уважаемый ГРАНД, "при шизоидном расстройстве личности больные замкнуты и необщительны, не способны к теплым эмоциональным отношениям с окружающими. Инртерес к сексуальному общению снижен. Больные склонны к аутистическому фантазированию и погружению в свой внутренний мир (интравертированность). Понимание и усвоение общепринятых мер поведения затруднено, что проявляется в эксцентрических поступках. Шизоидным расстройством личности страдаю преимущественно лица мужского пола. Вероятна роль генетических факторов".
Соло. От бачите цей кацапьониш лише 10 днів як зареєструвався і вже роздає Вам вказівки з ким спорити, а з ким ні. Ви не можете не звернути увагу на вроджену нахабність та безцеремонність вашого кацапського племені. Те ж саме стосується будь якого кацапа що оселяється тут. Той же нєвскій бєрєг, теж тільки но з"явився, як одразу став давати вказівки. При чому вказівки роздають саме вам кацапомовним та совковим учасникам. І їм байдужек що ми з вами спорим (а іноді і не спорим) щонайменше рік. Як що ви не помічаєте, то я Вам скажу, що в такий спосіб вони (кацапи) принижують саме вас кацоязікіх громадян України. Хоча Вам це природньо. бо ви за їх визначенням являєтесь нижчою кастою в кацапомірє. тому не завидна ваша доля.
Если Вы целый год показываете госпоже Соло фотографии сортиров, то я не буду Вам больше мешать. Извините. Разговаривайте и показывайте дальше.
Зазавичай ввічливі люди (кацапи такими не являються апріорі) приходячи в гості мають відрекомендуватись в повному обсязі, а вже потім, ввічливо і не нав"язливо, з часом попросити старожилів повідомити про себе. п.с. І бажано українською мовою. Пізно виправдовуватись. Пізно Суть свою вже показали. А перше враження, як відомо, саме вірне.
ГРАНДу: А вот знамениты "Толковый словарь" Ушакова дает такое определение слова "СОРТИР" - "Это перегородки для туалетов". Похоже, пан ГРАНД, что вы, как и вчера, опять на стенки лезете. Почитайте мое Вам письмецо по поводу расстройства личности.
Обязательно отрекомендуюсь пан Грант. Вы тут старожил может подскажете где тут можно Ваши рекомендации посмотреть? укр.Обов'язково отрекомендуюсь пан Грант. Ви тут старожил може підкажете де тут можна Ваші рекомендації поглянути? ЗЫ А чё мне оправдываться?
ну по моему логика некая есть...сначала вареники с картошкой...потом логично появляется фото сортира..ну а эстетика...кому какие сортиры нравятся...наверно кто какие чаще видел..