Йолопе, не перший, а самий древній за віком із форумного кацапського шалману. Роіся тут ні до чого, а Донбас і подавно.
Самый шановный з форумных йолопив на усьому интернет- простори усього свиту! Ты. пане ГРАНДе, на кого тут роззявыв свое хайло? Та тебе тут за останнього дурня уси вважають, як твои опоненты, так й твои спиввитчызныкы! Я тебе не вважав за потрибне торкатыся за старовынным прынцыпом - не торкайся до гивна, воно й воняты не будэ! Як казалы козакы у своему лысти до турецького хану, якый им написав лыста - точнисинько так, як ты зараз напысав свою дурню до мене. И я тебе також, як воны, видповим! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Данное сообщение содержит ненормативную лексику Лицам до 18 лет, лицам с неуравновешенной психикой и страдающим нервными припадками читать данное сообщение не рекомендуется. [CENZ]( Відповідь Запорожців Магомету IV) Відповідь FourA ГРАНДУ (Запорожские казаки турецкому султану!) Донецький FourA - ГРАНДу Ти, ГРАНД, чорт турецкий, і проклятого чорта брат і товарищ, самого Люцефера секретарь. Який ти в чорта лицарь, коли голою сракою їжака не вб’ешь. Чорт висирае, а твое війско пожирае. Не будешь, сукін ти сину, синів христіянських під собою мати, твойого війска ми не боімось, землею і водою будем биться з тобою, распройоб твою мать. Вавилоньский ти кухарь, Макидоньский колесник, Ієрусалимський бравирник, Александрійський козолуп, Великого и Малого Египта свинарь, Армянська злодиюка, Татарський сагайдак, Каменецкий кат, у всего світу і підсвіту блазень, самого гаспида внук и нашего хуя крюк. Свиняча ты морда, кобиляча срака, різницька собака, нехрещений лоб, мать твою въйоб. От так тобі донецькі висказали, плюгавче. Не будешь ти і свиней христіанских пасти. Теперь кончаемо, бо числа не знаемо і календаря не маемо, місяц у небі, год у книзі, а день такий у нас, який і у Вас, за це поцілуй в сраку нас! А от себя добавлю - из тебя такой же украинец, как из меня - негр. А теперь беги пожалуйся модераторам, как тебя русские мочат! Дерьмо ты! [/CENZ] Усьо!
Он як кацапа розплющило.)Мабуть таки намацав болючий мозоль цього совкового балакучого неандертальця. Бо коли воно видає із себе "білого комірця" з розшаркуванням та показовою ввічливістю, але при цьому із його рота тхне смердючим перегаром від кацапської сивухи , то скільки б воно не маскувалось і не вдавало із себе щось пристойне кацапських дикунських рогів не приховати.
ну таки опять про кацапов вместо хАхлов))))))) ну и ессно кто про что а Прокип про финно-угров)))))))) очень показательное выступление.. Гранд меня забыл в списке кацапов указать..эх..а я надеялась оставить о себе приятные воспоминания..
и спасибо )))))))) я бы добавила - выращенная на землях и кормах российских без примеси украинского сала я також вибачаюсь...я обіцяла з вами спілкуватись українською...
Вдовбачував, вдовбачував Яворницький Рєпіну про те, що той лист писали козаки московському хану-царю, але деяким, як горохом об стіну. Любов до крові. Але варто почати публікації про цивілізованих угро-фінів, немосковського розливу.
1.ээ...на пельменях с капустой( у вас таких вкусных делать не умеют)))) и на киселе из малины... 2..звичайно ж ні...мені ще вчитися та вчитися..коли почала писати українською зрозуміла що розуміти легше ніж згадувати потрібне слово...
чекаю з нетерпінням...про цивілізованих угро-фінів надзвичайно цікаво було б дізнатися..до речі фух..вам то я не обещала по украински писать...кстати про самоедов слышала только про собак..красивые белые пушистые собачки...
Умора ці москалі. То придумали "свинной бифштекс", тепер в пику пермякам, які придумали пельмєні, напихали їх капустою. А кумису з кози не пробували?
кумыс не пробовала.он вроде из молока.. козье мясо тоже не пробовала...так а вы тут для чего? рассказывайте,просветите дремучую меня...из чего делают правильные пельмени? мне объяснили что сырая начинка характерна для пельменей а готовая - для вареников...или может пойдем в темы о кулинарии - вы поделитесь рецептами и наградите ненавистных москалей еще парочкой эпитетов - а я научусь правильно готовить..обоюдная польза
Кобилячого. З тіста та м'яса. Дізнавайтесь про генних родичів рязанців (Ерзя), які мало варилися в московській культурі
[OFFTOP]ну..это несомненно важно чтоб правильное было название( главное чтоб не москальское) но это вот с капустой было безумно вкусно... где то тут Чалдон заглядывал..может он такие пробовал..потому что украинцы такое не готовят.. Чалдон...капусту сырую рубят в деревянном корыте сечкой...а потом в пельмешки заворачивают и варят))))))))[/OFFTOP] и надо по теме хоть немного замочить Хахлов парочку))))))))
То вже просто вареники, пельмєнями їх не можна називати. Якщо рецептура пєльменів варіюється лиш по тісту та м'ясі, то вареники мають рецептуру більш обширну. До речі, справжні вареники готувалися лиш на пару, кипятінням в воді готували лиш прискорений сурогат. А я скучаю за бабушчиними пиріжками з калинами. Колись мій товариш по інституту з Гани казав - добрішого нічого в житті не їв. А цей пацан встиг познайомитися з кухнями крім ганської ще й англо-сакську та ірландську з італійською. Як же їх замочиш, коли Янукович після протистояння з Юлею наказав наклеїти поролон на всю жіночу зброю - макогони та качалки.
ну, давайте и укрофильный контингент охарактеризуем duncan (21,366) -захидняк, взляды природны для региона проживания, хотя, если коренной по предкам,немного нелогично, что более любит Украину, а не более цивилизованные державы, в которых проживали предки- А-венгрию, Польшу Прокіп- теоретик укрофилии White Snake-чистый этнический kertis- укрофильный одесский еврей, умеренная укрофилия Оникс-автомат для постирования антиянуковских агиток, активность резко обостряется в предвыборную кампанию Norton -умеренная укрофилия и русофобия FCKL -захидняк, взляды природны для региона проживания, хотя, если коренной по предкам,немного нелогично, что более любит Украину, а не более цивилизованные державы, в которых проживали предки- А-венгрию, Польшу Рівнянин- интеллигентный украинец, взляды природны для региона проживания, Балаганофф- интеллигентный украинец, взляды не природны для региона проживания, Ома - похоже на клон Оникса, но вряд ли по факту так, ГРАНД -брутальный украинец Ворчун --умеренная укрофилия и русофобия vkk311-интеллигентный украинец, взляды природны для региона проживания, Тівєр - интеллигентный украинец, взляды не природны для региона проживания,теоретик-зануда