Мочить хахлов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 8 лис 2011.

1. FCKL

FCKL Well-Known Member

вся суть москальських понтів в одній фотографії

2. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

Что Гранд,что Прокоп, два хохла разных проб ,один кроме суздаля ничего не знает,другой русских фино-уграми называет.У обеих бошки свидомым дерьмом забиты,а всё тудаже:в еуропейские сотелиты.Посоздавали на форуме русские темы, теперь в спилкуванни у них проблемы.
    Со старых дурней берёт пример
    Поцан со Львова-FCKL.
    Их посты на форуме-лабуда
    Их вдохнавитель ВО СвободА.
    Послал бы я вас
    да повторятся не стану
    Читайте письмо
    турецкому султану.

3. FCKL

FCKL Well-Known Member

щось він нагадує одного такого, що тут рифмами спілкувався

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

Вы из ФМС?

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Да просто очередной ущербный болотный, им тут мёдом намазано.)

6. Фауст

Фауст Well-Known Member

Камаз, и Вы туда же?

7. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Нічого дивного. Ця кацапська ордочка абсолютно ясно прочитується. Банальне не прискіплмве спостереження та співставлення часу та текстів і все вкладається у вже описані рамки. Наприклад якийсь Нєвскій бєрєг постить виключно по буднях і виключно в робочий час (за московським часом). Ба навіть в обідню перерву зникає. але робочий час відробляє на форумі інтенсивно та плідно в кілкісному вимірі. Це типовий заробітчанин, озброєний довідковою літературою (під рукою) на всі випадки та на максимум тем. Як що хтось з ним хоче посперичатись, це все рівно щоб сперичатись з радіодинаміком, який віщає в запису. Решта орків -кацапів трохи більш творчо ставиться до своїх функцій. але все рівно банальщина та легко узнаваєма пропагандистська гнусь. Із аборигенів є і відверті кацапи , на кшталт Форестера та Чалдона. Це не профі. Ці постяться від саміх себе. можна сказати від душі. А всі новоявлені - це однозначно тимчасова масовка- засиралка форумів. вони скоро зникнуть і з"яляться знову перед березневим цирком , який тільки кацап можуть назвати виборами. але на те вони і кацапи. Бо вони мертві душі і сорому як і мертві не ймуть.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поц, той лист козаки писали московському хану-царю.
    Вони мені нагадують алкаша, від якого жінка втекла і який хоче вдогонку всякі пакості зробити. Тому українці й прийшли до висновку за 800 років - "москаль гірше татарина".

9. forester

forester Well-Known Member

Хе-хе-хе.. Русскому царю казаки писали совсем другие письма:
    Но Вам, пан этого знать неможно, ибо в вашей исторической макулатуре такого не пишут. :))

10. FCKL

FCKL Well-Known Member

он як, бачите, наші козаки на відміну від ваших царів писати вміли

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Міллєр диктував їм?

12. forester

Богдан.

Вы спрашивайте, спрашивайте. Я понимаю, что если я не расскажу Вам, то никто другой Вам не расскажет, а прочитать будет негде.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Невже Ружицький?

14. forester

Всё, всё. Успокойтесь. Я подозреваю, что перегрузил Ваш мозг неожиданными для Вас заявлениями, вот и пошло отторжение информации.
    Как бы хуже не было... я себе этого не прощу.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це він від шоку - хто такий Б. Ружицький?

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, FCKL. Ця штука називається не "понти", а влаштування удаваних позицій ЗРК та РЛС з використанням макетів бойової техніки. Вже здавна ці надувні імітації використовуються не тільки в арміях СНД, чи то пак Варшавського договору, а і в НАТі і інших країнах...
    Якщо потрібна більш детальна консультація - звертайтесь...

17. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

:)):good::good:
    Э...эх....:sad: не хороший Вы человек.....:o такую красивую легенду развеяли.....:sad: а люди так верили....так верили.... особенно глупенькие деточки....:sad:
    :)))

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Зальотний, а ти хоч день в армії служив? і хоч трошки знайомий з сучасними космічними технологіями, які здатні відрізнити гуму від заліза?
    Ще один кандидат для мене, щоб поганяти по плацу.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, а Ви?

20. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

Вы разве не знаете...что он...танки проектировал...деревянные......

а де твій аватар? :)