Что Гранд,что Прокоп, два хохла разных проб ,один кроме суздаля ничего не знает,другой русских фино-уграми называет.У обеих бошки свидомым дерьмом забиты,а всё тудаже:в еуропейские сотелиты.Посоздавали на форуме русские темы, теперь в спилкуванни у них проблемы. Со старых дурней берёт пример Поцан со Львова-FCKL. Их посты на форуме-лабуда Их вдохнавитель ВО СвободА. Послал бы я вас да повторятся не стану Читайте письмо турецкому султану.
Нічого дивного. Ця кацапська ордочка абсолютно ясно прочитується. Банальне не прискіплмве спостереження та співставлення часу та текстів і все вкладається у вже описані рамки. Наприклад якийсь Нєвскій бєрєг постить виключно по буднях і виключно в робочий час (за московським часом). Ба навіть в обідню перерву зникає. але робочий час відробляє на форумі інтенсивно та плідно в кілкісному вимірі. Це типовий заробітчанин, озброєний довідковою літературою (під рукою) на всі випадки та на максимум тем. Як що хтось з ним хоче посперичатись, це все рівно щоб сперичатись з радіодинаміком, який віщає в запису. Решта орків -кацапів трохи більш творчо ставиться до своїх функцій. але все рівно банальщина та легко узнаваєма пропагандистська гнусь. Із аборигенів є і відверті кацапи , на кшталт Форестера та Чалдона. Це не профі. Ці постяться від саміх себе. можна сказати від душі. А всі новоявлені - це однозначно тимчасова масовка- засиралка форумів. вони скоро зникнуть і з"яляться знову перед березневим цирком , який тільки кацап можуть назвати виборами. але на те вони і кацапи. Бо вони мертві душі і сорому як і мертві не ймуть.
Поц, той лист козаки писали московському хану-царю. Вони мені нагадують алкаша, від якого жінка втекла і який хоче вдогонку всякі пакості зробити. Тому українці й прийшли до висновку за 800 років - "москаль гірше татарина".
Хе-хе-хе.. Русскому царю казаки писали совсем другие письма: Но Вам, пан этого знать неможно, ибо в вашей исторической макулатуре такого не пишут. )
Богдан. Вы спрашивайте, спрашивайте. Я понимаю, что если я не расскажу Вам, то никто другой Вам не расскажет, а прочитать будет негде.
Всё, всё. Успокойтесь. Я подозреваю, что перегрузил Ваш мозг неожиданными для Вас заявлениями, вот и пошло отторжение информации. Как бы хуже не было... я себе этого не прощу.
Ні, FCKL. Ця штука називається не "понти", а влаштування удаваних позицій ЗРК та РЛС з використанням макетів бойової техніки. Вже здавна ці надувні імітації використовуються не тільки в арміях СНД, чи то пак Варшавського договору, а і в НАТі і інших країнах... Якщо потрібна більш детальна консультація - звертайтесь...
) Э...эх.... не хороший Вы человек.....:o такую красивую легенду развеяли..... а люди так верили....так верили.... особенно глупенькие деточки.... ))
Зальотний, а ти хоч день в армії служив? і хоч трошки знайомий з сучасними космічними технологіями, які здатні відрізнити гуму від заліза? Ще один кандидат для мене, щоб поганяти по плацу.