Мочить хахлов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 8 лис 2011.

1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

русский язык - великий и могучий
    пусть учатся различать понятия -пришло время.

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Солнышко, прально будет аутсорсинг :rose:

3. forester

forester Well-Known Member

Большое спасибо. Вам, как человеку знающему английский я доверяю в этом вопросе. :o

4. olegp

olegp миється в бані

имхо, в посте Forester имелся ввиду регион current Украины,бывшей УССР, в котором данная персона родилась, для всех - ясен пень, не может, по месту рождения это определяется

5. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

а он что - из русских?

6. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

вы 100% сибиряк!!!

7. Тень гнева

Тень гнева Well-Known Member

8. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Це навіть на жарт не тягне.:)) А на щось більше.
    він 100% тошнотик, бактерія, що поїдає гамбургери і в той же час неприкаяний єврей так і не прижившийся в Ізраілі та колінкою під сраку вигнаний із США, осівший в Канаді. І як єврей Едельштейн- Жиріновський має папіну "спадщину" в Україні, до якої....... як укусити себе за вухо. Саме звідти гнесамовита тошнота від цього покидька.

9. Фауст

Фауст Well-Known Member

Кто?

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

А Россия предлагает?
    Но Вы так и не ответили на вопрос, почему украинцы из "благополучной Украины" едут на заработки в "неблагополучную" Россию?
    Перевод на мову нужен или по русски поймешь?
    gl

11. olegp

olegp миється в бані

укротошнотик, того, кто під сраку вигнаний із США, в Канаду не пускают, це даже вы могли сообразить, я вообще то по заказу Омы приводил скан своего паспорта, из которого видно, что я- не еврей, а если б даже и был таковым, то мне ваш Ізраіль не нужен, я набрал проходной балл на имм-ю визу в Канаду, имея соответствующий образовательный и языковой уровень, а через Ізраіль едут те, кто не может набрать таковой

12. FCKL

FCKL Well-Known Member

єврей-москаль

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Збышек-галычанiн?

14. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не нада пєть ваєнніх пєсєн. (с) Бал прохідний він набрав. Розкажете цю байку комусь в на базарі. може і повірять.
    Стосовно паспорта. Мабуть не варто нагадувати що по паспорту як правило не бьють. а бьють по чомусь іншому. Он жиріновський теж по паспорту не єврей і скани може розкидувати куди завгодно і на будь чиє замовлення. І Ізраіль він як і Ви вважає собі не потрібним. Ви звичайний дворняжка єврейського походження, але проклятий і євреями і всими іншими національностями. Ви навіть на повноцінногно кацапа не тягнете. А вже як кацапи ненавидять свою еміграцію, особливо 90-х - думаю також не варто розповідати. Ви тошнотк підзаборний якому Канада із жалості дала притулок наче вигнаній на вулицю собаці.

15. Nevermind

Nevermind Просто персона

[OFFTOP]Ну, Гранде, не треба так про Олежку... Ви ж можете сильно образити цим людину...[/OFFTOP]

16. Koln

Koln Active Member

зачем?.. Не кормите троллей.

17. Koln

Koln Active Member

имена/фамилии/даты?

18. olegp

olegp миється в бані

самые большие антисемиты- евреи- полукровки, если они стараются интегрироваться в нееврейское общество,дистанцировав себя от еврейства
    это у них на подсознании, помню у нас во дворе два брата- евреи- полукровки,- в ссоре кричали на других- жид,
    от, похоже Гранд из них-придумал очередное оскорбление для оппонентов- еврей,люди, напр, на четверть хотя бы еврейской крови воспринимают в таком контексте это болезненно обычно, но, поскольку во мне нет еврейской крови, я принимаю спокойно, как если б албанцем назвали, напр,
    тем более от Гранда, который оскорблениями старается показать, какой он крутой якобы украинец этнической чистоты

19. FCKL

FCKL Well-Known Member

нєнє, ви москаль, вам навіть до албанців ще далеко

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Останній тиждень ФСБ своїм заробітчанам в -неті рекомендувало нову тактику:
    - висвітлювати всі негативи України;
    - пачками викидати досягнення "болотних".
    При цьому ці ідіоти навіть не координують своїх дій на одних і тих же форумах, дублюючи викиди однієї і тієї ж інформації. В "хахлов" це крім сміху нічого не визиває, але болотні продовжують тупо свою рекомендовану тактику.

а де твій аватар? :)