Мочить хахлов

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 8 лис 2011.

1. DIO

DIO SAINT SINNER

Я то с юга, но боюсь, что не буду для Вас интересен.
    А вообще, все эти политические темы, настолько однобоки, что впору заводить текстовый файл, выписать в него самые удачные изречения и "копипастить" их, куда надо и не надо. Можно даже ветку не читать.
    Ведь в конечном итоге, все сводится к одному - лекарство от скуки, на пару часов\дней, не более.

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Ви ж кацапьониш знаєте, що моя ввічливість розповсюджується не на всіх. Включно з Вами. Те що Ви кацап та ще й при цьому забагато жерете водкі та пива (уявляю собі перегар із вашого рота фу-у-у-у-у). А я з алкашами ввічливим бути не можу. А як що алкаш , та ще й кацап - то для мене взагалі неприємна істота.

А от я наприклад не знаю жодного цікавого та розумного кацапа. При чому з будь якої місцини в кацапщині. Як не православнутий на всю голову, так болтун безпредметний і базікалка пустопорожня. І поголівно пьяниці.

Цей кайцап сам хоч зрозумів що написав про себе?

3. bayard

bayard Дуже важлива персона

капец...вы в курсе что в Криивку, и даже в Мазох я с вами точно не пойду? не улыбайтесь - за вами не наблюдают....

4. Ваня Лисицын

Ваня Лисицын Well-Known Member

Minnie, уймись. :)

5. bayard

оооо, ну вот теперь узнаю Гранда:)) если 10 раз кацап в пост не вставит - не Гранд:yahoo:

6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Cкільки не зустрічав в своєму житті нацюків і свідомітів, всі, за дуже-дуже рідким виключенням, не знають ані своєї мови, ані своєї історії, ані своєї культури... Так, бризкають слиною, та вип"ячують, як убогі на паперті, свою автокультивовану винятковість, основним підтвердженням якої є рівень децибел...
    Вчіть мову, нацюки... Бо коли помре останній москаль та манкурт писатимете слово із двох літер із чотирма помилками... :))

7. bayard

Гранд, я надеюсь вы понимаете что из-за вот таких ваших фраз:
    возникают такие:
    именно поэтому я почти уверен в вашей работе на ФСБ, ибо так четко, планомерно и последовательно дискредитировать образ украинца на виртуальных просторах простые люди не могут.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видно мало зустрічав, коли до цих пір тявкаєш.

9. VasMT

Bayard. Не гоже приписывать к украинцам всяких дикарей. Лучше к рогулям...

10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Наша пісня гарна нова, починаймо її знову....
    Шо такоє, Василю? Розширюєте сфери впливу?
    Чи на старому місці вже мачіть немає кого?

11. VasMT

Ні, Ома (до речі вітаю Вас), скучив... ;)
    На ЛФ нудно. З опонентів лишились лише невігласи. Історичні гілки зав"яли, політичні - безперспективні... Зайшов сюди, а тут рогулі... :)))
    Принамі двоє. Ну а на рагулів у мене адекватна реакція...

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

А, ну так вам тут медом тепер намазано. Чому не спите?

13. VasMT

А що робити пенсіонеру із хорошою пенсією, та середнім достатком?
    Працювати не треба, у завтрашньому дні впевнений... От і лишилось що на форумах рогулів мочити :))

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Онука виховуйте. Гараж сину побудуйте. Шо мало роботи?
    Про рогулів ви можете помилятися. Ніколи не думали, що це просто патріоти.
    Так тільки Господь Бог може сказати.

15. VasMT

А гараж йому навіщо? А роботи, Ви праві, вистачає... Цілими днями в клубі... Та й ночами... :)
    Ні, швановна Ома. Різницю між патріотом і рогулем, між патріотом і свідомітом, патріотом і нацюком я знаю чітко. Живу серед них. Для прикладу, ніколи не віднесу до цих типів пана [OFFTOP]Юрка із Дрогобича[/OFFTOP], не зважаючи на різність поглядів.
    Не песиміствуйте, Ома! Життя таке, яким ми хочемо щоби воно було. За рідкими виключеннями. Он нацюки тільки скиглять та скиглять... Від цього у них печія, виразка шлунку, порушення сечостатевої функції та постійні геморої :))

16. Nevermind

Nevermind Просто персона

Так, Невский Берег так, собственно, и делает!

Та шо Вы говорите! А как же грубо-прямые высказывания Полковника и высокоинтеллектуальные изречения господина Невстранца? Неужели Вам могли они надоесть, Васенька?
    А Форины бесконечные простыни? Или он уже окончательно сюда перебрался... :)) А брат Форестер, кстати, к Вам наведывается, не?

17. VasMT

Вы, как и все женщины, невнимательны.
    Я сказал, что "нудно" (рус. - скучно).
    Но для женщин это скорее преимущество, чем недостаток...

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

Нудно = скучно = скучаете = значит все Вам там надоели, не?

19. VasMT

Не. Не все. Но болтать ни об чем, перебрасыватся банальщиной, слушать безмозглый плакатно-лозунговый бред нацюков - скучно.

20. tanna

tanna Дуже важлива персона

Люди добрые, а что это такое на форуме делается? о_О Это форум или сходка охреневших недоумков? :dntknw: В принципе вариант может быть любой, но надо бы определиться с формулировками, чтобы определить какие-то дальнейшие действия.

а де твій аватар? :)