Василю! Я тут буваю раз на тиждень... Жеби кулєг підтримати в боротьбі зі світовим комунізмом! Так само раз в тиждень заходжу на ЛФ,львівський форум,але всі нормальні звідти повтікали,в тому числі і Ви...Всі на Львівську Каву,як і я на .. Ви до Одеси розповідати їм,хто такі рагулі.. Ни і шо? Та розповідайте їм про те, що вони тут знають про нас,але виграють варята! Ну я побіг назад,хлопи!Кава стине! Привіт українцям на форумі! Слава Україні,як каже пан Вергунка! )
І оце чмо потім дивується, чому від них дьору дало стільки народів - від естонця до болгарина та азербайджанця. Скоро й чуваші з пермяками вкажуть Суховим їх місце.
Скоро, скоро.... Всё что-нибудь когда-нибудь будет. Главное - не терять веры и жить не настоящим, а будущими надеждами. :p
Це перший суржик угро-фінів з Суздальщини, який вони зварганили з мови слов'ян та своєї. Це мова їх "весей".
На забитій від цивілізації Суздальщині цю мову використовували руські та булгарські купці, які зв'язували болотних дикунів з навколишнім світом.
Прокiп: Спасибо за информацию. Словарь "Русская феня" стоит у меня в одном из книжных шкафов и полагаю, что мы знакомы с этим вопросом куда достаточно глубоко. Поэтому не надо "чесать грудь табуреткой"...