Відповідь: Мобільний жах Оть би самих школярів Миколаєва ,Дніпропетровська,Харкова де гуляє аналогічне відео, супроводжуване аналогічними мильними історіями,СПИТАТИ те що вони думають.Почитайте коментарі самих же школярів про цей розвод для лохів і не розсусолюйте туть з помилки Львівської газети цілу антимонію. Там ще серед коментарів є цікаві висловлювання, за які туть зразу забанять
Відповідь: Мобільний жах На сомому ділі проблема існує. Справа не тільки у цьому відео. А комп"ютерні ігри, де "мочать" направо і наліво? А мультики? У дитини формується думка, що вбити, - то вже не так і страшно. Звісно, що не у всіх дітей, а у певної категорії. Але ж навіщо провокувати?
Відповідь: Мобільний жах очі відкрийте і походіть по посиланням .То ролик з Іраку Iraqis Stone Girl to Death Over Loving Wrong Boy
Відповідь: Мобільний жах Це не розвод для лохів, це реальне відео із вбивством людини. Вам байдуже, що діти забивають собі мізки такими "розвагами"? І де помилка газети? В тексті написано, що існує кілька версій, а "школярі стверджують, що ніби-то знято в Миколаєві". Читайте уважніше і увагу звертайте на головне, а не на дрібниці
Відповідь: Мобільний жах А хто Вас примушував? От в мене того роліку нема. Не дивився, і не хочу. В житті вистарчає жахів.
Відповідь: Мобільний жах Я простов шоке, человечество медленно превращается в стадо моральных уродов. Если раньше у детей героями были три мушкетьора, Жиглов, опера из "Следствие ведут знатоки", то теперь появились новые герои - Саша белый и компания. Люди на государственном уровне прививают детям культуру насилия, культуры розплаты и мести. И теперь эту проблему, а это поистене проблема и никак иначе, надо тоже решать на госудпрственном уровне, пока еще не позно... P.S. Недавно посмотрел мультики по нашему телевидению, у меня челюсть отпала, их снимают дауны для даунов?