Мобільний інтернет

Тема у розділі 'Телефонія', створена користувачем MARTINI, 27 лис 2006.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Мобільний інтернет

Інтернет від «MTС Коннект» – це високошвидкісний Інтернет.

Середня швидкість становить від 200 до 800 Кбіт/с. Максимальна швидкість для вхідного трафіка може досягати 3.1 Мбіт/с.
    Вже підключено Київ, Харків. До кінця року обіцяють Львів. Оце вже ,мабуть, і я перейду.

2. Forpost

Forpost Стоїк

Ги- ги все таки фішку рублять ....Піпли позеленіють після введення послуги

Додано через 9 хвилин
    Гоп стоп Зоя ,а що то таке

[​IMG][/IMG]
    Львів Дійсне покриття

http://mts1.wws.kiev.ua/ukr/mts_connect_coverage.php

3. Deus igrok

Опа, на момент написання поста того не було.

Піплам жорстокий облом, а ще більше котрактникам піплів.

4. Iko

Iko Member

зважаючи на статистику підключених до нету через локальні мережі, люди переважно беруть мінімальні передоплачені пакети (до 50грн), а тут в МТС переваги нема - мінімальний пакет - 50грн.
    За рахунок високої швидкості можуть конкурувати з лімітованими пакетами Укртелекомівського "ОГО"
    Ще цікаво за скільки МТС пропонуватиме модеми, чи буде безкоштовною перевірка використаного об'єму ;)

5. Deus igrok

Це не то ...
    Особливість мобільного нету саме в його мобільності. Чи то удома, чи то робота, чи то дача =) Завжди під рукою.
    Модеми платні ... залежно від терміну контракту.

6. sanya

sanya Well-Known Member

Оце ви загнали з конкурентом "ОГО"

7. Deus igrok

Сьогодні був в офісі обслуговування КА .... коротко говорячи - модемів нема. Будуть через тиждень.

8. Iko

Iko Member

чому ж?
    дивимось:
    ОГО: за 69грн маємо 1ГБ з швидкістю 128/64,
    «Коннект 50»: 0,6ГБ і ~ по 500Кбіт в обидві сторони.
    Погодьтесь, що з такими лімітами фільми не качають, а беруть для бровзання і пошти. Як на мене бровзати з 500Кбіт значно комфортніше

ОГО за 89грн вже ближче за швидкостями, але ліміт той же 1ГБ, додаєм ще 10грн і маєм 1,6ГБ від МТС

ну і як зауважив Deus igrok - МТС дає мобільність. Та й про "технічну можливість" і "тестування лінії" можете забути. Для тих хто винаймає помешкання - однозначно кращий варіант
    Гадаю, клієнти знайдуться

Додано через 3 хвилини
    Згоден, мобільність це плюс, але підозрюю, що більшість буде брати як найкращий варіант для дому, (он поряд гілка де шукають варіант для околиць Львова) а в нас ще не та країна, де народ масово носиться з ноутбуками :)

9. sanya

sanya Well-Known Member

Ви мене переконали

• Подобається Подобається x 1
  10. Forpost

Forpost Стоїк

3G WCDMA/UMTS від «Укртелеком»
    Державна компанія «Укртелеком» оголосила про запуск з 1 листопада 2007 року першої на території України комерційної мережі WCDMA/UMTS під торговою маркою «Utel». На даний момент насолоджуватися можуть жителі Києва, Дніпропетровська, Донецька, Львова, Одеси і Харкова. На решті території працює роумінг в мережі «Білайн».

Компанія підготувала декілька категорій тарифних планів - від пріпейда до безліміта. В принципі, переглядається орієнтація на бізнес-користувачів, хоча, навіть активному студенту прийдется до смаку інтернет на швидкості 3,6 Мбіт/cек. Та і закохані тепер можуть бачити один одного на великій відстані, що теж класно. Відразу можна позначити велику перевагу пропозиції від «Укртелекому» над єдиним на сьогоднішній день конкурентом - компанією «PEOPLENET» - укртелекомівську мережу підтримують більшість сучасних апаратів, в той час, як CDMA-2000 EV-DO - всього декілька штук (з тих, що офіційно поставляються). http://ukrtelecom.ua/presscenter/pressrelease?id=59767
    P.S.

Вартість відео дзвінка 0,4 грн/хв.
    http://utel.ua/private/services.php?show=mobile_internet

11. sanya

sanya Well-Known Member

12. JaguaR

JaguaR щасливий

З мобiльником на форум можна,- що я зараз i роблю. В мене опера мод версiї 2.06 вона менi найбiльше сподобалась. Форум вiдкриває 5-7 секунд; це з siemens C65, а коли беру EL71, де є едж, то набагато швидше.
    Порадьте, який iнет брати (на комп., не на моб).

13. sselev

sselev Well-Known Member

А ви вірите що швидкість буде дійсно 500 кбіт?
    Наприклад GPRS макс. швидкість 171 кбіт, але реально тільки 40-60 (Київстар), про Лайф взагалі мовчу.

14. Муму

Муму Well-Known Member

Максимальна гарантована швидкість передачі даних по технології GPRS в мережі мобільного оператора "Київстар" становить 86 Кбіт/сек - так вони самі кажуть і так воно є!!!

15. andre33

andre33 Well-Known Member

Думаю підключитися до Утелу на їхній швидкісний нет,
    тариф 70 , дають 1000 Мб за 70 грн , дзвонив у офіс на Б.Хмельницького
    сказали що для підключення треба паспорт та інд. код
    На мому телефоні Нокіа Н-70 обіцяють швидкість до 385 К
    Відпишиться , хто зі Львова , як у них покриття та як якість нету
    Best regards!

16. Forpost

Forpost Стоїк

то вже краще
    http://www.kyivstar.ua/personal/contract/services/3g/

17. andre33

andre33 Well-Known Member

Київстар надає послугу 3G інтернета користуючись мережею Утел , про тривалість
    послуги у договорі (з Київстаром) внятно ні чого не пишуть ( Утел може просто припинити субаренду Київстару)
    Рахую лібше усе брати з перших рук , тому і моє запитання власне про Утел

18. Муму

Муму Well-Known Member

Чим краще? На данний момент послуга від київстар надається на базі покриття Утел (вже не краще і не гірше), для її використання потрібно укладати нову угоду про надання послуг... Вам дають нову сімкарту використовувати яку можна лише для доступу до мережі інтернет (здійснювати дзвінки, чи відправляти повідомлення буде не можливо). От коли Київстар отримує нарешті ліцензію на WCDMA/UMTS, тоді і порівняємо...

19. D.M.

D.M. Well-Known Member

Мене цікавлять два питання про МТС "Коннект":

1. Про ті пакети, про які там написано: чи правильно я розумію, що це на місяць? На сайті МТС я не знайшов ніякого пояснення про строк дії пакету.

2. Хотілося б почути якомога детальніші враження про якість від тих, хто цим користувався або чув про це від знайомих, які цим користувались.

20. D.M.

D.M. Well-Known Member

А що це ще за прикол, що букви "МТС" самі стають червоними?

Додано через 2 хвилини
    Здається, зрозумів. Може, це я їх бачу червоними, бо я це шукав.

а де твій аватар? :)