Мобілізація.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 29 січ 2015.

?

Якщо мобілізують я:

1. Піду на війну

12 голосів
    60,0%
  2. Закошу

4 голосів
    20,0%
  3. А хрин я тепер в Україну приїду

4 голосів
    20,0%
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, так і будуть на ничку немобілізованих закопувати з табличкю "Хірургічні відходи"? Дідам хоч зірочки ставили на могилки.

Ти зрозумів шо ти сказав? Ти обізвав весь цей форум збродом.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

В Германію?

3. manur

manur Well-Known Member

А в самого трошки є сірої речовини, щоб помислити над почутим?
    Ну, допускаю, що й серед очєнь-очєнь багатих трапляються придурки, які, будучи багатими, втікали б у Росію. Але, більшість таки втікала б в Польщу, Німеччину, Голландію, Великобританію, Канаду, США і т.д....

Але, щоб 7 (СІМ) автобусів..... АЖ в Приморьє....... Через Китай..... Ідійотизм повний!!!

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В Німеччину.

5. elban

elban миється в бані

Вы не правы. Я никого. Не обязывал. Почему Вы мне тыкаете?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тому шо ти хамиш. А чому в 41-му році в Росії була мобілізація проти фашистів, а зараз немає? В Україні є, як і в 41-му.

7. elban

elban миється в бані

[QUOTE="manur, post: 2914275, member: 462..... Ідійотизм повний!!![/QUOTE]
    Да, идиотов среди них много. Согласен с Вами.

• Смішно Смішно x 1
  8. kym

kym Well-Known Member

Так ви і є зброд до якого треба через Китай їхати... думаю нашим "ребятам " нема сенсу з вами справлятись треба почекати коли китайці з вами справляться а потім тепленькими взяти

• Смішно Смішно x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

давно пора забанити провокатора.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Журналіст з Маріуполя Богдан Мірошніков розповів про актуальну ситуацію у районі Дебальцевого.
    [​IMG] Фото: @falconua
    Вуглегірськ. Місто ЧАСТКОВО під контролем терористів. Усі ключові точки в напрямку Дебальцевого тримають сили АТО. Зараз проводиться спецоперація ВСУ, деталі якої розголошувати не можна.

У терористів величезні втрати. Морги і лікарні Горлівки, Єнакієвого, Макіївки, Алчевська, Перевальського району забиті трупами. Ситуація з Вуглегірськом - неоднозначна, сказати зараз щось певне важко. Адже все, що Воєнторг привозив в Горлівку, Єнакієве, Макіївку і Донецьк останні 2 місяці, зараз спливло під Вуглегірськом. Пропоную просто почекати 2-3 дні. І в жодному разі не панікувати! Все не так уже й погано, як намагаються показати не тільки російські та терористичні ЗМІ, а й прес-служби деяких добровольчих батальйонів.

Дебальцеве. Ряжені козачки Дрьомова також вирішили завалити трупами Нікішине, як їхні брати по терористичному табору Вуглегірськ. Усі позиції Дебальцевського плацдарму утримуються силами АТО, ніхто і нічого здавати не збирається.

Оленівка-Докучаєвськ. На даному напрямку противник несе великі втрати, в Оленівці бойовиків практично не залишилося. За Докучаєвськ - ситуація схожа. Як кажуть, заходь - і бери.

Горлівка. Православні бойовики продовжують воювати проти проти православних храмів. Вчора, після чергового обстрілу центру, постраждав Богоявленський собор на вул. Гагаріна. Нагадаю, це один з найновіших і найгарніших соборів області. Але і війна проти житлових будинків обороти не збавляє. Прямі влучення по вул. Комсомольській, 44 і Гагаріна, 54 тому підтвердження. Знову "липнева безвихідь". Знову все місто у вогні.

Найголовніше зараз - не ведіться на вкиди, тиражовані кремлівською пропагандою і нашими ура-патріотами! Широкомасштабний "наступ" путінської орди захлинувся ще 22 січня. Так, Дебальцеве для них має виняткову важливість і несе якийсь сакральний характер. Але, наша артилерія, ВДВ, танкісти і всі-всі-всі приготували величезний статевий орган дідуся.

На даний момент "оплаченці" тиражують "наступ" на Світлодарськ. Що я можу сказати? Світлодарське водосховище велике і глибоке. Всім терористам місця вистачить.

11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Велкам ту хелл...

12. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

До Львова

13. Samojlovu4

Та нє вашильку, ви вже там якось без мене.)

14. kym

kym Well-Known Member

Хто б сумніався.....

• Подобається Подобається x 2
  15. Samojlovu4

Звичайно кім.
    А ти як, диванний маршал, незважаючи на глупі аналізи несподівано таки вистачає тобі розуму не йти здихати за то все гімно довокла?!

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А хто тут не диванний маршал?

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

Только генералиссимус :) .

18. Wili

Wili Well-Known Member

В ДНР сообщили о скором начале всеобщей мобилизации
    Всеобщая мобилизация планируется в ДНР через 10 дней. Об этом сообщил премьер Донецкой республики Александр Захарченко. Он уточнил, что планируется призвать до 100 тыс. человек, передаёт РИА Новости.

Оригинал новости RT на русском:
    http://russian.rt.com/article/71927

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Блін... мені аж мурашки під шкіров полізли. Це так мужньо....

• Подобається Подобається x 2
  20. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Повістка не може прийти. Її можуть лише вручити особисто тому, кого мобілізовують

а де твій аватар? :)