Братику, я так розумію, що ти хочеш переплюнути Шарля Перро, Ганса Хрістіана Андерсена і Кісільова? Ну, перших двох ти, ймовірно, обійдеш, але до Кисільова тобі далеко. Навіть не тужся - хоч вактодефекуйся, але переможцем конкурсу казкарів не станеш!
Нет слаженного механизма мобилизации в прифронтовых областях. Пока им туда все нужное будут собирать и отправлять уже чёрт знает сколько времени будет упущено. А будут ли мобилизованы подлежащие призыву жители этих районов после переселения в "спокойные" области, это вопрос к правительству. Или почему *не* будут.
ще один ватник появився... тернополяни проривалися через Китай... от яка тєга до роботи в нашого хлопа....
товариш служить строкову службу, на весні буде два роки як він в армії. коли почалась історія з кримом їх не демобілізували, мені повезло більше, служив 9 місяців так як мав вищу освіту, отже звільнився ще до того як почалися розстріли на майдані і події в криму. так от, йому прийшла повістка до дому, хоча він на строковій в армії )) сміялись обоє. В батька в співробітника син інвалід від народження, йому також приходила повістка. Ще один знайомий є комісований і в армії не був, то за ним просто до дому приходили пятеро з комісаріату хотіли захапати, не дався. Можу судити по цих фактах які знаю точно, всежтаки мобілізують не "спеціалістів" як обіцяли а просто всіх підряд кого попало гребуть.
Хулігане, почали приходити перші люди. Контингент на голову кращий за серпневий. Хоча одного 200-го вже маємо. Через серцеву недостатність на фоні пияцтва. Ще один 200-й, тєлєк показував, через недбале ставлення до зброї. Нині ховали. Шкода і загиблого і винного. Того хробаки з"їдять, а той за гратами відсидить.
Тут Вы не совсем правы. Они не очень рвутся на работы. Но это и понятно. Почти все из очень-очень богатых семей. так исторически сложилось, что всегда на них работали наемные работники. Раньше австрийцы. Потом поляки, немцы и русские. Сейчас ребятам тяжело приходится. Даже самим обстирывать себя учатся. Наши с уважением к ним относятся. Мы тут впервые видам прямых потомков ариев. Правда, пьют больше наших.
Я не курю. Что ребята рассказывают, то я и озвучил. Получается, они нас обманывают? Это они зря. В марях ещё никого не находили.