Педро... я думаю таки, що це фейк. Написано, що поїхали у Красноярськ. Ви пробували автобусом проїхатися Івано Франківськ - Красноярськ? А скажіть, 26 автобусів - це що? Чартерний рейс? А вони повалять через лінію фронту, через ДНР? Що це? Відповідь Путіну за камазівську гуманітарку? Колона 26 автобусів... з гуцульськими номерами... І в Росії ніхто їх не зупинить? То брєд якийсь.
Не перестаю дивуватись якості відбору майбутніх воїнів... Чувак посварився з жінкою і мамою які його постійно дибали за лінь і стабільне п'янство, пішов і записався в добровольці...10 йде до войска...Чувак тверезим не був ніразу за останні років п'ять, в тому числі і на воєнкоматі, тепер ходить позичає по 20-50 грн. і бухає навіть більше звичного..
Не знаю, Миху. За що купив за те й продаю. А ось більш достовірні факти. Кілька тижнів тому розмовляв з жінкою по телефону. Каже, що якийсь її далекий родич працював 2 місяці в Москві і йому не заплатили. Поїхав без грошей. Живе, до речі, в Львові. Їхав до Москви на автобусі через Білорусію. Автобус і робітників хтось організував. Тут я не можу не вірити.
ота інфа, яку ви дали бігає по форумах так не зле. Я думаю, що вона направлена на те, щоб народ почув, що "там не йдуть, там не йдуть і я собі не піду". Гляньте хто там коментує тк статтю - Я і ще двоє. А решту - вата. Таке відчуття, що вата те і робить, що гуцульські газети читає. Ну а те, що є ті, які їздять до Москви на заробітки є і були і до мобілізації. А про 26 автобусів - то байка.
Некисле таке село, шо цілих 26 автобусів мужиків вивезли. З мого села певно і 6 би не назбиралося. І то не найменше село
У мого батька вже багато років працюють робітники з Франківщини. Зазвичай взимку будівельні роботи призупиняються і весною починаються знову. так от ці робітники всі дружно після свят поїхали в Москву. І навіть не приховували,що тікають від мобілізації.
Я от маю нещастя по кілька разів на день читати тему про повістки на ДП. Так от там такі цифри кружляють, що в мене враження, що люди з математикою та логікою не сильно дружать - 700 повісток на одне село (як??? Та певно навіть зі старими дідами стільки чоловіків в середньостатистичному селі не набереться). А ще кажуть, що села вимирають З останнього - 300 повісток на одне підприємство, 400 на інше - де в нас у Львові є такі підприємства, де працює стільки чоловіків?
працює 5 колона. Чому у Львові досі є рос. посольство? А для того, щоб вносити паніку серед населення. А наше керівництво мовчить. Де Садовий?
Ось такий до біса правильний пост View: https://www.facebook.com/borys.humenyuk/posts/1553092211622786
Нам в Эльбан приехало 7 автобусов из Тернополя. Говорят, что ехали через Беларусь, а потом прорывались через Казахстан и Китай в Приморье. Приехали со своим инструментом для валки леса.. У нас леса мало. Одни мари кругом.
Не думаю. Они говорят, что они генофонд украинской нации. Им нельзя воевать. Они ответственны за будущих новых украинцев. Будем оберегать их тут. Заложили для них костел. Хотя церковь уже лет пять никак не достроим. Но украинцам по можем. Всем поселком собираемых матпомощь тем, кто пока не работает. Они, конечно, ругаются на нас, что мало даем, на вино им неё всегда хватает. Но, думаю, наладится. Пока самогон для них начали гнать. Вроде, нравится.
Щойно по ящику дивився два жителя розповідало про Дебальцово. Води нема, звязку нема, жити стало небезпечно і вони переселяються на харківщину. Дивлюся на них і не розумію два хлопи - ворати землю ними можна, а їх образили... магазини не працюють... Чому вони втікають звідти, а наших туди кидають воювати?