майнула ту мені думка,може вже пора одного мобілізованого на схід відпускати, а одного залишати захищати Батьківщину-рідну домівку , добре платити ,годувати,вишколювати...колони (важкої )техніки рашисткі знову формуються на Кавказі ,не думаю що для Грозного ПиСи чую буде біда
Я так розумію основний ресурс мобілізації - села. Багато пацанів, з якими я в дитинстві по чужих садах лазив, вже на Сході. Львівські знайомі теж служать, але залежно з якого середовища. Інтелігенція, як і село. Прийшла повістка - пішов. От робочий клас і всякий офісний планктон в основному наразі тут. Ніхто не признається, шо "прийшла повістка, а я косю", але скоріш за все так воно і є. Хоча, мені он теж наразі не приносили.
В нас в літі мобілізували двох, один пішов бо був погранЦом в мостах, і двоє пішли контрактниками (тіпа добровольці, але з зарплатою). Слава Богу всі живі здорові... Один точно закосив, один виглядає так шо косить...ше один з Польщі не приїздить. Цього разу вроді і повістки навіть не приходили....Я так думаю вони стараються не брати надто багато в одному місці...
Майстри, які мені хату ставили, чкурнули восени до Польщі. Знаю одного кадра в Чернівцях, програміст, румун. То він в попередню мобілізацію втік з колєгою до Молдови, в якомусь маленькому містечку зняли хату і сиділи там пару місяців. При тому в людини в Чернівцях сім"я з малолітньою дитиною. До цієї мобілізації він уже підготувався - нікуди не тікає, а обладнав собі схрон, де є інтернет і багато тушонки
Косити якось взагалі незручно, як потім пацанам в очі дивитись... А от якби офіційно ввели "відкуп" то було б досить зручно і корисно. А солдатам зарплату підняти так щоб конкурс був як в київську поліцію...
Вони зараз шось таке ніби декларують. Оті премії за підбитий танк, 1000 грн в день за бойові дії. Подивимось, чи то не чергові обіцянки пороха
в мене до цих премій виникають певне занепокоєння, щоб під кінець боїм в нас не було декілька генералів-термінаторів з такими бойовими заслугами за спиною, що не снилися і жодному війську.
в кожного свої поняття. Комусь пацанам в очі незручно дивитись, хтось і в дзеркало не зможе дивитись. А хтось як Коцаба чи той мій румун - "це все Америка з Путіним воює, при чом тут я?"
Причому свої ж і ту паніку поміж людьми сіють. В нас з офісу ще нікого не забрали наче. Ото чоловік називається? Я б на місці жінки відірвала б йому те, що його мужчиною робить. Нє, може я занадто радикально налаштована, але кидати дружину з дитиною і ховатися, бо йому страшно, бо моя хата скраю- це низько.
Это не мобилизация, это переквалификация - из шахтеров в убийцы. Шахты то разрушили, заводы разграбили.
Кто срывает мобилизацию в Украине? http://gazeta.zn.ua/internal/kto-sryvaet-mobilizaciyu-v-ukraine-_.html по поличка.
Написано, что западные регионы срывают мобилизацию. Но Вы каким-то образом умудрились приплести сюда Донецк.
Не обовязково, Миху. "Воюють" і галичани. Піднімають економіку Росії. Заодно і від мобілізації втікають... Із села на Івано-Франківщині напередодні мобілізації виїхали до Росії на заробітки 26 автобусів чоловіків http://typical.if.ua/z-sela-na-ivan...-rosiji-na-zarobitky-26-avtobusiv-cholovikiv/
Я думаю, що необовязково втікають. Після Йорданських свят шороку народ їздить на заробітки. Вдада теж винувата - не забезпечила роботою, а тепер шукає: а хто би то пішов повоював. Самі ж то в кабінетах як сиділи, так і сидять.