Мобілізація.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 29 січ 2015.

?

Якщо мобілізують я:

1. Піду на війну

12 голосів
    60,0%
  2. Закошу

4 голосів
    20,0%
  3. А хрин я тепер в Україну приїду

4 голосів
    20,0%
  1. Forpost

Forpost Стоїк

майнула ту мені думка,може вже пора одного мобілізованого на схід відпускати, а одного залишати захищати Батьківщину-рідну домівку , добре платити ,годувати,вишколювати...колони (важкої )техніки рашисткі знову формуються на Кавказі ,не думаю що для Грозного ПиСи чую буде біда

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я так розумію основний ресурс мобілізації - села. Багато пацанів, з якими я в дитинстві по чужих садах лазив, вже на Сході. Львівські знайомі теж служать, але залежно з якого середовища. Інтелігенція, як і село. Прийшла повістка - пішов. От робочий клас і всякий офісний планктон в основному наразі тут. Ніхто не признається, шо "прийшла повістка, а я косю", але скоріш за все так воно і є. Хоча, мені он теж наразі не приносили.

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

В нас в літі мобілізували двох, один пішов бо був погранЦом в мостах, і двоє пішли контрактниками (тіпа добровольці, але з зарплатою). Слава Богу всі живі здорові...
    Один точно закосив, один виглядає так шо косить...ше один з Польщі не приїздить.
    Цього разу вроді і повістки навіть не приходили....Я так думаю вони стараються не брати надто багато в одному місці...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. MARTINI

Майстри, які мені хату ставили, чкурнули восени до Польщі.
    Знаю одного кадра в Чернівцях, програміст, румун. То він в попередню мобілізацію втік з колєгою до Молдови, в якомусь маленькому містечку зняли хату і сиділи там пару місяців. При тому в людини в Чернівцях сім"я з малолітньою дитиною. До цієї мобілізації він уже підготувався - нікуди не тікає, а обладнав собі схрон, де є інтернет і багато тушонки :haha:

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  5. Hyligan

Hyligan Іронічний

Косити якось взагалі незручно, як потім пацанам в очі дивитись...
    А от якби офіційно ввели "відкуп" то було б досить зручно і корисно.
    А солдатам зарплату підняти так щоб конкурс був як в київську поліцію...

• Подобається Подобається x 4
  6. MARTINI

Вони зараз шось таке ніби декларують. Оті премії за підбитий танк, 1000 грн в день за бойові дії. Подивимось, чи то не чергові обіцянки пороха

7. Wili

Wili Well-Known Member

в мене до цих премій виникають певне занепокоєння, щоб під кінець боїм в нас не було декілька генералів-термінаторів з такими бойовими заслугами за спиною, що не снилися і жодному війську.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  8. MARTINI

в кожного свої поняття. Комусь пацанам в очі незручно дивитись, хтось і в дзеркало не зможе дивитись. А хтось як Коцаба чи той мій румун - "це все Америка з Путіним воює, при чом тут я?"

• Подобається Подобається x 1
  9. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Вот откуда дует ветер. Каждый день сообщают о нескольких подбитых российских танках

10. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Причому свої ж і ту паніку поміж людьми сіють.
    В нас з офісу ще нікого не забрали наче.
    Ото чоловік називається?diablo: Я б на місці жінки відірвала б йому те, що його мужчиною робить. Нє, може я занадто радикально налаштована, але кидати дружину з дитиною і ховатися, бо йому страшно, бо моя хата скраю- це низько.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як голосувати на виборах за придурка, Донецьк перший, як захищати свій край = Донецьк останній.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Не подобається Не подобається x 1
  12. MARTINI

Так вони і захищають. Від хунти :

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому останній? А звідки ж м'яса набрали в армію ДНР?

14. UNIA

UNIA Well-Known Member

Это не мобилизация, это переквалификация - из шахтеров в убийцы. Шахты то разрушили, заводы разграбили.

• Баян Баян x 1
  15. Wili

Wili Well-Known Member

16. ValeryVK

ValeryVK миється в бані

Щось мало голосуючих. Де бойовий дух?

17. metallic

metallic Well-Known Member

Написано, что западные регионы срывают мобилизацию. Но Вы каким-то образом умудрились приплести сюда Донецк.:facepalm:

• Тупо Тупо x 3
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не обовязково, Миху. "Воюють" і галичани. Піднімають економіку Росії. Заодно і від мобілізації втікають...

Із села на Івано-Франківщині напередодні мобілізації виїхали до Росії на заробітки 26 автобусів чоловіків
    http://typical.if.ua/z-sela-na-ivan...-rosiji-na-zarobitky-26-avtobusiv-cholovikiv/

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Де написано? Читайте тему!

• Тупо Тупо x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, що необовязково втікають. Після Йорданських свят шороку народ їздить на заробітки. Вдада теж винувата - не забезпечила роботою, а тепер шукає: а хто би то пішов повоював. Самі ж то в кабінетах як сиділи, так і сидять.

• Не подобається Не подобається x 1
а де твій аватар? :)