Мобілізація.

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Hyligan, 29 січ 2015.

?

Якщо мобілізують я:

1. Піду на війну

12 голосів
    60,0%
  2. Закошу

4 голосів
    20,0%
  3. А хрин я тепер в Україну приїду

4 голосів
    20,0%
  1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Ага :) Спочатку був один, а зараз Ви мене хочете переконати, що мені довелось працювати в "поганому" відділку.
    А дайте-но мені приклад, коли п'яного мента було засуджено?

Кругова порука на всіх рівнях, від дільничих до вищого керівництва.

писи. Я Вам Вашу думку не відбираю, а Ви мені мою не відберете, як би не старались. Всі чесні люди пішли з мєнтури давно.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

• Смішно Смішно x 3
  3. manur

manur Well-Known Member

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та взагалі всіх в АТО.

А що, наявність здобутків об'єктивно зумовлена? Якесь дивне упередження до існування Національної гвардії. По-перше вона була і раніше, потім її перетворили у внутрішні війська, потім її перетворили знову в Нацгвардію. Крім того формально її відродили ще на Майдані. До чого тут "менти"? Ці люди були з іншого боку барикад

• Подобається Подобається x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Василю, а ви свою тяжолу артилерію відвели від лінії фронту?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не артилерист і не певеошнік.

• Інформативно Інформативно x 1
  8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Національна Ґвардія не є поліцією тому дискусія беззмістовна. Багато добровольчих частин що там служать не складаються із поліцейських і не служили в поліції. Не всі вони були задіяні на фронті але частина була. Азов, Донбас із більш відомих. Інша справа що Національна Ґвардія в принципі не повинна підлягати МВС через те що це армійська структура. Повинні мати своє міністерство а у випадку війни на території країни повинні були переведені під армійське командування. Що робить український уряд вже рік для мене є загадкою. Національна Ґвардія в США є арміями окремих штатів плюс прикордонною охороною. До поліції стосунку немає тим більше що поліція займається зовсім іншим. Що Аваков робить на посаді в МВД теж є загадкою. Саме завдяки його фаховим висновкам НҐ була сформована під МВД. Таке враження що головним критерієм підбору кадрів в нинішньому уряді є дуполизство. Чи то дупи Порошенка чи Яценюка чи обох. Але інші критерії здається не застосовувались. І це проблема номер 1 в Україні за останній рік.

9. kym

kym Well-Known Member

А назвіть мені чи багато українців не ментів не давали хабаря щоб вирішити якусь свою проблему. той залишок совтської ментальності вилізаєвсім боком - замість того щоб правильно документально вирішити проблему то зразу несуть хабаря щоб закрити проблему... Який народ така міліція.
    І до речі як тільки десь хтось комусь пику чистить то всі репетують ........ міліція, міліція. Не захищаю наших ментів, але без них не обійтись.... навіть мертвого не поховають поки міліція добро не дасть і цеправильно.

• Подобається Подобається x 2
  10. Оля

Оля Старожилка форуму

100% правда! :good2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. ollan

ollan Well-Known Member

Обнаруживающий и определяющий или уничтожающий?

а де твій аватар? :)