А на біса ця присяга потрібна не пойму? Шо, кілька десятків тисяч військових зрадників в Криму не давали присягу Україні? Її цінність - нульова. А ДУК "Правий Сектор" навпаки, не читали папірці перед урочистою партою, і нічого, служать Україні.
А простих мусорів замало? А есбеушників? А прикордонників? А лісників із рибнадзором? А їх всх разом взятих? Карочь... Слава Вальцману!!!
Гра на протиріччях - стратегія Путіна. Змішати все в купу, щоб не розрізнити де істина, де брехня, де межа взагалі між поняттями. А після цього можна яке завгодно твердження зробити "правдивим" і "правильним". Путін просто вибиває з під ніг систему координат.
Пане офіцере, а ви не допускаєте, що серед мусорів деколи попадаються міліціонери? І серед тих мусорів попадалися індивідууми, які всі 23 роки незалежності таки реально боролися з правопорушниками і злочинцями. І, навіть, віддавали деколи своє життя при цьому. А чим за всі ці 23 роки можуть похизуватися військові, крім росту кількості єнералів? Ми влітку 2014 року бачили, на що було подібне військо. Я розумію ваш військовий патріотизм, але ви ж освічена людина - можна ж якось не настільки грубо і вульгарно виражатися.
І на що ж воно було подібне? Покажіть епохальні здобутки ментогвардії і граждан мєнтов влітку 14-го, що переломили хід АТО.
Ги-и... Пригадалась розмова на цю тему із пані Un.Known. Не пам'ятаю в якій гілці, але суть розмови дотепер в голові. От в неї і спитайте за граждан мєнтов...
Була колись розмова, пане манур. Якщо не помиляюсь, тоді Михайлович відстоював саме таку точку зору, як Ви. А я до сих пір не можу назвати мусора міліціонером. Працювати в мусорці означало забути про честь. Сподіваюсь на зміни.
1 квітня треба робити велику ротацію, так чи інакше. Хто прийде на заміну треба мати уяву вже тепер. Дай Боже, щоб не стріляли, як вчора та сьогодні - це все, що я можу сказати, на що маю надію. Щось нема ніякого оптимізму. Доки Путін житиме - нам життя не буде. Тільки якщо почнуть підніматись росіяни, та Запад зважиться на убивчі санкції безпосередньо по кооперативу "Озеро". Але що робити з навчальним процесом на цьому тижні і далі?Відповіді нема. Знаю, що в Харківському авіаційному інституті такі ж справи.
Моделюю ситуацію : п"яний тракторист, керуючи трактором, на смерть переїхав дитину. Ви будете стверджувати що ВСІ трактористи - вбивці дітей?
Погано моделюєте. Я не на прикладі одного мусора моделюю ситуацію. Мені довелось в одному відділку попротирати спідницю деякий час - до сих пір згадую з огидою.
Угу! І ВСІХ міліціонерів країни там бачили, зі всіма перезнайомилися і всіх рентгеном просвітили. Ні, не погано. Якщо п"яний мусор, керуючи авто, збиває людину, то громадська думка однозначна : всі вони п"яні за кермом їздять і збити ніколи нікого не бояться, бо "відмажуться". Щодо мобілізації. Часто в коментах читаю : всіх ментів-прокурорів-митників - в АТО!!! Особисто знаю досить міліціонерів, які або вже відбули певний термін в АТО, або й зараз там перебувають. Про прокурорів-митників такого не чув.