Взагалі платять, але мінус 250 грн. Не знаю за що конкретно знімається ця сума, але це більше, ніж квартплата. Прошла зима, настало лето. Спасибо ПАРТИИ за это !!!!
25% відсотків на швагра і його дружину ( + неповнолітних дітей). Решта - 100% 250 грн - скорше перерахунки. Що б не говорили, але факт є фактом.
Фактом є тільки збереження заробітньої плати. А доплата від МО, це вже теперішня постанова. Ще за совєтів мене призивали на партизанку. Після повернення через три місяці, я отримав середню платню на роботі. Ніяких доплат від МО не було.
Я Вас прошу, не чіпляйтесь за слова. Як би то не називалось, але 3 тисячі грн. в місяць платить армія.
Нині на поліклініку мусів зїздити, з мамою, кругом повно "мобілізуємих", кругом мова тільки про війну....
Сьогодні на базарі продавцю овочевої ятки прямо на робочому місці вручили повістку .Крику було на весь базар!
Я там раніше писав про нашого добровольця, чувак вже другий тиждень в Рівному, дуже задоволений, каже годують добре, папіросів мішками, і горілка є кожного дня, жінка на голову не капає, та ше і зарплату платять, каже шо тільки шкодує шо не можна Фею з собою взяти Фея то його кобила
Діда запитали: Діду, ви прожили з бабою так багато років... які роки ви можете назвати найкращими? - Коли в плєну був з 43-го по 45-й.
Мобілізований Максим Колесников з Києва щоденник веде, вже місяць на полігоні. https://www.facebook.com/maxim.kolesnikov.900?fref=nf
Але от як воно є...він то таки пішов добровільно на війну, а ми патріоти Мене тільки смущає дерев'яний автомат....Чи то він прикалується так тонко, чи то справді заняття чисто формальні?
Буває повсякому. Автомати, звісно, не дерев'яні, але... Ну не захтів партізан йти на полігон... Ну буває... Дощ, ногу натер, забухав... Сиди собі в курені, похмеляйся, сальцьом волонтерським закусюй, папіросами дими і в пуй не дуй... Вигнати ж не виженуть. Ніззя. Патріот-захісник патамучто...
Це воЯки прикраватного округу так партізан називають. І свинарі... Диванні - угрьобки. А партізани бувають різні. Воєнкоматчики разнарядку не стягують, от і гребуть всіх підряд, без розбору, для кількості. Націонал-патріотичні бариги йти до войска не хочуть. От і тупцюємо на місці, не ладні дати мзди жменці алкашів, наркоманів і дегенератів.