МММ-2011. Обговорення.

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем AndriyM, 9 гру 2011.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Більше дурників?

• Подобається Подобається x 2
  2. mkyr

mkyr Member

Це ми через рік побачимо, хто дурник, а хто ні. За 3 місяці можна відбити вкладені гроші, а через рік вклад зростає у 400 (!) раз. Просто треба обрати не зажерливу, не жадібну стратегію. Я не хочу пропустити цю можливість. А ви?

3. Un.Known

А я просто працюю і не даю лапші на вухах затримуватись.

4. mkyr

mkyr Member

Я не конкретно до Вас звертався. Я трохи азартний, тому й беру участь. Основне в пірамідах - не бути жадібним, бо вони, переважно, на те розраховані. Сподіваюсь, МММ - приємний виняток

5. Un.Known

6. mkyr

mkyr Member

Un.Known, що мали на увазі?

7. Un.Known

А чи воно Вам потрібно, якщо перед тим "не конкретно до мене звертались"? )

8. mkyr

mkyr Member

Я цим не збирався ображати Вас. Просто мав на увазі типу гасло:
    "Я вже вступив в МММ. А ти?" Ну, як в рекламі :)

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То прошу почистити черевики... (с)

10. mkyr

mkyr Member

Хай будуть в грошах, не заважає ....

11. levandivka

Та відомо, що гроші не пахнуть, але ж сморід буває нестерпним.

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Прошу пана, які ви смішні...
    Коли піраміда зробить "стоп", гроші спокійно підуть у Москву. А зараз гроші використовуються, нащо їх забирати?

Взагалі-то, я вважаю цей бізнес незаконним, але не з тої точки зору, що тут народ обговорював. У нас в Україні заборонений ігровий бізнес. А МММ - ігровий бізнес чистої води. Як у кожному ігровому бізнесі ви знаєте, що можете програти, а можете виграти, все побудовано на азарті. Що цікаво, українцям ігровий бізнес заборонили, а московський зек його масштабно відкрив. Уявляю розміри відкату!!!

А втягнеться море народу, закриття бізнесу буде проблематичним - звинуватять владу.

13. Полковник

Полковник миється в бані

Ну, это во вторую очередь.
    В первую, естественно, м......й.

• Подобається Подобається x 1
  14. levandivka

Греків! Вони ж, гади, "спалили Трою".

15. mkyr

mkyr Member

А в чому незаконність? І чому це ігровий бізнес? А якщо я вам передам 100 грн просто так, без зобов'язань - це теж незаконно?

16. coolzak

coolzak Well-Known Member

Видно з математики були оцінки недуже в школі-арифметику навчили а складніші речі не змогли

17. RHom

RHom Well-Known Member

Є всього лиш одна безпрограшна стратегія для будь-якої МММ:не брати участь в них участь - стовідсоткова гарантія, що не втратиш нічого.
    Вигода від МММ лиш якщо вдасться вчасно звалити звідти - тут як повезе. При цьому програвших завжди більше, ніж тих, хто залишився у виграші. А відповідно і шаси лишитися біля розбитого корита дуже великі. Чи не занадто нерозсудливо покладатися на таку ефемерну річ як везіння?

18. mkyr

mkyr Member

В МММ гарантовано можна отримати 20 доларів. Абсолютно без жодних ризиків. Хочете щось більше - ризикуйте. Все одно ви ризикуєте, маючи хоча б 1000 доларів. Бо можете їх в депозит у доларах, євро або гривні вкласти, а яким буде курс через рік, наприклад, не спрогнозуєте. Я волію втратити тих 7 доларів, що я вклав, ніж через рік думати: чому ж я тоді не вклав, міг би зараз мати 2800 доларів. Просто зважено треба до цього ставитися, не давати своїй жадібності запанувати над собою й отримувати задоволення від життя. Тут питання стоїть: скільки ви готові втратити, щоб не страждати через це

19. Un.Known

А скільки людей має втратити 7 доларів для того, щоб одна тішилась?

20. levandivka

Напоровся на статтю: "МММ-2011" или Мавроди пошёл ва-банк
    Перецитовувати не буду, але висновок принесу:

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)