Міжнародне Посвідчення Водія (Права) з реєстрацією в Інтернеті

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Forpost, 27 січ 2007.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Відповідь: Міжнародне Посвідчення Водія (Права) з реєстрацією в Інтернеті

Говорят, что там 36 страниц:cool: Брешут:confused: :confused: :confused:

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Як на мене, ці МВУ - звичайнісінький переклад ваших прав, непотрібні зайві витрати. :cool: Так само, як наші даішники мене переконували: "Заплати 200 грн., візьми собі найновіші українські права-карточку і будеш їздив без проблем по всій Європі скільки захочеш!" Насправді, наприклад, по Німеції з українським посвідченням ти маєш право їздити лише півроку і крапка. І не має ніякого значення, чи це нова карточка, старі совєцькі "книжечки" чи якісь МВУ. Після шести місяців ти зобов`язаний переписати свої права на німецькі, що я і зробив. Причому з обов`язковою повторною здачою теорії і практики в автошколі. Мало того, старі права вилучаються.:)

3. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

ТО і є звичайнісінький переклад. Але наші українські ГАЇшники з іноземних мов знають тільки общєпонятну, а на ній там написано - Водительское удостоверение. Тільки англійською внизу - Translation of foreing driving licence. Valid with original only. Але ніхто неможе прочитати шо воно таке. А права такі гарні з голограмою :)

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Спеціально пішла порахувала - 8 сторінок. Текст конвенції і перелік країн що приєдналися.

5. Boges

Boges New Member

це коштує ~100$

а де твій аватар? :)