Ну, ви б також не були в захопленні від смажених тарганів чи живих щурячих ембріонів в гострому соусі. А олів"є і я вважаю недобрим хавчиком. А борщ таки треба вміти приготувати. Якщо файно, то й німцю сподобається
То взагалі протиприродно. Я ще можу погодитися на : - між українцями і москальками, - між українками і москалями.
Ви може й можете погодитися, а Павло Штепа зазначає наступне: "Дуже промовистим для соціолога є той факт, що московсько-українські шлюби були лише серед інтелігенції та напівінтелігенції. Український же простий народ – надто селяни – інстинктивно уникали шлюбу з москвинами. Вони бридилися всім московським. Коли московський уряд привіз із Московщини в XVIII–XIX ст. сотні тисяч москвинів і оселив їх в Україні окремими селами поміж українськими, за кількасот років там не було московсько-українських шлюбів". І. ПОХОДЖЕННЯ МОСКВИНА
в нас просто ще не звикли до любей інших рас, десь в сша чи європі зустріч таких людей на вулиці і міжрасові сімї не є проблемою
Зарікатись ні від чого не варто, вважаю, що міг би зжитися із будь-якою європейкою, якщо інші раси - скоріше із косоокою, наскільки знаю, навіть син скандального мера Буняка одружувався із китаянкою.