Міжнаціональні / міжрасові шлюби

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Un.Known, 1 тра 2016.

1. hrim

hrim Well-Known Member

Гібридні шлюби з москалями конче необхідні. У них головне свято - "Война". За цивілізаційною доцільністю важливо їм донести, що ще крім "Войни" буває любов.

2. manur

manur Well-Known Member

Але, виключено в тому випадку, аби мацкаля /мацкальку/ витягнути на ПМЖ в нормальне людське середовище, а не навпаки !!!

3. prius

prius Well-Known Member

най гиєни з ними живуть

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  4. manur

manur Well-Known Member

Взимку, коли на Говерлу лазив, познайомився з чоловіком (власник бази де ми жили), який все життя на торгових суднах ходить по окіянах. Запитав його, під яким прапором зараз ходять. Сказав, вроді, що панамським. Але, власник судна - індус.

То про того індуса досить негативно відзивався. Той індус спілкується лише з кількома членами екіпажу, а на решту просто тупо уваги не звертає.

Бо він, бач, з якоїсь там вищої касти і йому не положено спілкуватися з іншими.....

• Інформативно Інформативно x 1
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я стаю дедалі консервативнішою, і вважаю, що одружуватись треба із своїми.

Цим не заперечую щасливі вийнятки, але з власного досвіду знаю, що традиції вилазять, а толеранція зменшується по мірі наростання побутових конфліктів навіть у сім'ях інтелігентних. Люди слабкі незалежно від національності.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

нууу не знаю..., я думаю, что когда люди по настоящему любят друг друга-то нет никаких "кто за что и почему"...да -быт, да- сложности.., однако это все преодолимо и не первостепенно...верю в любовь обоюдную...., однако в реале-это редкостное явление...
    (притом все сложности есть и в одно национальных/расовых семьях...и разлады и ссоры...тут не религиозные предпочтения...или бытовые пристрастия являются их причиной...ну и уж тем более -не цвет кожи или разрез глаз..)..
    (есть у меня хорошая знакомая...украинка, которая уже много лет замужем за корейцем...живут во Франции-двое деток уже...все у них мирно и правильно...)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Hyligan

Hyligan Іронічний

Колись одна тьотка кубинця на празник в Сокалі привезла, він нічого не говорив тільки "ай лав Куба" а в дупу пяпий господар дому йому відповідав "ай лав Куба" після чого і випивали :))) Потім обнімались, братались, бились в груди, і так і розмовляли тими трьома словами :mocking:

• Смішно Смішно x 2
  8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Згідний.
    А ще якщо люди живуть в 3й державі.Тобто не на батьківщині його чи її.Розмовляють між собою теж 3ю мовою (англійською/французькою наприклад).Мають багато спільних інтересів , ...люблять звичайно один другого .То cultural diversity буде не розєднючим фактором , а обєднюючим і доповненням один до другого.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  9. Hyligan

Hyligan Іронічний

@Patrick, це точно...одна справа привести негра в зяті на село, а інша жити з ним в Амстердамі чи Нью-Йорку )

• Смішно Смішно x 2
  10. Patrick

Людина в еміграції виробляє нові звички , нові інтереси , смаки ,...одяг , музика.
    І багато з цього нового теж перебирає інша людина.
    А коли ваші моральні цінності (які були закладені з дому) сходяться з його/її цінностями + спільність інтересів і уподобань (нових).
    То тоді виникає цей хімічний звязок десь на молекулярному рівні що називаєть любов.
    А культурне наслідство з дому одного і другого буде лише добрим доповненням до спільної дитини.
    (моя дочка є "продукт" України і Хорватії)

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Наша кума живе в Манчестері одружена з індусом. Звичайно, є розбіжності в побутових питаннях, звичках і т.п Почуттів там аж таких немає, познайомились через інтернет, в обох дорослі діти.Але якось порозумілися, живуть, подорожують, гарні відносини з дітьми.
    Я не знаю...може вона просто терпить,бо там якість життя краще, може вже звиклася...х.з. Каже,що все нормально. Живуть вже років 10.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Ай лав Куба :haha:

13. Konek Gorbunok

Konek Gorbunok temporis filia veritas

согласна, однако таким же образом можно приписать как разделяющий фактор-социальное неравенство...к примеру-он обычный селянин, она из аристократической семьи...Или он мент, а она -научный работник....к примеру...(это все второстепенно-повторюсь...в отношениях-без "прогиба" под некоторые понимания/взгляды на жизнь не обойтись с обоих сторон...) в общем...таки "ай лав куба..(с)..:)))

14. Patrick

Ви знаєте я якось не допускаю (бо не зустрічав ) щоб були такі шлюби - ...типу вона-оперна співачка , а він тракторист.Хоч шлюби виходців з села і міста цілком реальна.
    Не знаю як зараз в Україні , але на Заході шлюби між багатими і біднішими - цілковита реальність. Батьки нареченої (які побагатіше наприклад) дивляться не стільки на багатство нареченого , як на його потенціал/ здібності і т.д....бо якщо це все на місці , а хлопець добрий , то гроші скоро прикладуться.Якщо його майбутній тесть візьме до себе в компанію, наприклад.

15. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Не показник - наші україночки хоч з ескімосом жити будуть, якшо то во Хвранції.

16. Pototsky

Pototsky פוטוצקי

расові кордони в США були знищені завдяки будинкам розпусти

17. Latana Royal

Latana Royal Рахунок для переказів порад: 322 223 322 223

Проблема міжнаціональних шлюбів не в кольорі шкіри і не в розрізі очей, бо шлюб, перш за все, духовний союз. А який духовний союз може відбутися між людьми з принципово різною культурою, вихованням, релігією? Чи зможуть по-справжньому порозумітися християнин та мусульманин, коли між ними різні боги, різні уклади й погляди на речі?
    Хтось скаже, що вихід в тому, щоб один із подружжя узяв религію іншого, але як на мене, то взагалі жах. Не вірю, що сьогодні можна бути ісламістом, а завтра перетворитися на щирого, без лицемірства, християнина. Як можна отак взяти й зрадити свого Бога? Хіба що його не було... Як можна зрадити усе, чому навчали батьки, плюнувши їм в обличча протилежною культурою? Хіба що не навчали й не прививали...
    З випадків міжнаціональних/міжрасових шлюбів, що мені відомі, причинами та цілями були або бажання зачепитися/виїхати та отримати громадянство в іншій країні через такий шлюб, або людина рано стала сиротою і не має зв'язків з родиною, то ж прибиваєтья куди вітер подме, або від безнадійності скласти відносини в своєму колі, або через неблагополучну родину людина тікає світ за очі і погоджується на які завгодно умови, а інша сторона в цьому випадку розраховує скористатися безвихідним та залежним станом, примушуючи до всецільної покірності.
    То ж немає нічого такого "вау!", духовності, або кохання в тих шлюбах.
    Розрахунок лише...

18. manur

manur Well-Known Member

Бог - один, провайдери різні.

Можливо, Ви не в курсі, але єдиною жінкою (ЄДИНОЮ), яка згадується в Корані на ім"я - це Маріам, мати пророка Іси. Мусульмани навіть признають його непорочне зачаття. Просто, вони не визнають ні Його сином Божим, ні Богом, лише пророком.

19. FreeDa

FreeDa миється в бані

Меня больше пугает в таких случаях не цвет кожи, а разные культуры... Очень сложно для меня было бы выехать заграницу жить именно из-за того, что у них там вот по другому. Другие традиции, моральные нормы, мировоззрение... Это не значит, что они хорошие или плохие, просто по другому, вот и все. Знакомая со Швейцарии вернулась, вышла замуж за немца, говорит все отлично, но я не могу привыкнуть двери не закрывать, когда от дома недалеко ухожу, а муж не понимает. Ну и у них все наши борщи, оливье и т.д считается нездоровым питанием.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А де місто "Львыв" знаходиться? Це десь на лугандоні, чи на росії?

• Смішно Смішно x 2
а де твій аватар? :)