а мені не подобається..на терези якісь тиснути..бе. всі хто довго карму мають несусвітньо велику ті хто тіки почав мають маленьку..вони ніколи не будуть такими дорослими... тому мені не подо.
Пропоную за кожні 5, чи 10 тис. карм замість цифр малювати медаль або орден і рахувати знову з нуля, бо як бачу в когось великі числа, не знаю що відповідати.
Тобто їх карму розприділити між чесними роботящими парафіянами, нє? Тобто їх карму розприділити між чесними роботящими парафіянами, нє?
І взагалі, час-від-часу такі акції влаштовувати передовим форумцям і форумкам. А в принципі, форумкам можна просто. Бо в них такі фотки...
Хоч я і зі сторони, проте не може душа моя мовчати! Так-от, процес йде, люди ся тішут, про членів профспілки можна багато доброго прочитати, АЛЕ... Вже нинька 13 травня, а про внески ніхто не думає!!! ТОМУ ПРОШУ: подумайте, будь-ласка.
Внески -внесками але покажіть Права і Обов"язкичленів профспілки а ще Статут.І куди підуть внески? а натуроплата приймається?
ALIAS??????? (а всьо решта - в Миха питати треба, бо я ж зізбоку дивлюся...) Хоча б кармою! Мих напише допис: внески за травень і всі дружно на терези - клік-клік...
Я зрозуміла..Вас шокує слово "натуроплата"Щось не про те думаєте.Я мала на увазі ну там..яйця, молоко, картопля і т.дА Ви що подумали????Аяяй