Ну фсьо! Якщо вже Дальневосточник українською щебече - нікоких "змін не треба" (с). Миху, а професйну спілку кого набираєте..? флудерів? оффтоперів?
Трудовий простий народе, флудери, спамери, афтери, та інший чесний народе, що у цей нелегкий кризовий час дає роботу мордераторам! З завтрашнього дня пропоную спілкуватися у режимі чату, використовуючи т.зв. "ваги", що додають карму. Профком.
читали і зразу по гарячим слідам: чому, коли відкриваю серйозну тему, її зразу поміщають у тему "Кімната сміху"? Хочете, щоб я пожалівся до свого шкільного товариша?
У організації повинен бути Хресний Батько , профспілка діє підконтрольна організації або адміністрації.
ви її не відкривали а за перенесення ваших флудів та оффтопів я ще ні разу подяки не отримала і не чекаю Та куди хочете... Хоч Садовому. щось мих явно не схожий на "мирне насєлєніє" Якщо такий, жи "хрестом по плечєх", то, певно, буде мама, а не батько. ) )
Допис від Мих Переглянути допис Liliyah Romanova Цитата: Та не знаю хто такий Садовий, ту, на форумі він під ніком "Мартіні"... Та як си хочете........ Та якби не Мих, то ви би ту всі модератори позасинали зимовою сплячкою....
вай вай)) в мене питання. то не оффтоп сподіваюсь. чому коли мені ставлять+ карма не росте?? тільки коли до того + комент напишуть...