Капець! Звиняйте, що встряю. Але не можу погодитись. Як потенційний член. Нафіг така громадська організація, яка без випивки кіпішує?
Угу... До 10-ї тисячки я болів за те..азарт був... А тепер...якось воно... Правда,приємно,що хтось реагує на те,що скажу... А кількість... Можна і обнулити...
Об"ява для форумчан від імені профкому ЛФ: Карму модераторам та супермодераторам давати тільки і виключно пальчиками
Дожилися до своїх рідних профспілкових лідерів. Та ж всі профспілки продажні і підконтрольні адміністрацією!!!
Растут люди... Я только узнал, что Степаныч в администрации... Мих = а простому форумлянину - да еще східняку - до профспілки можна?
Записуйте, будь ласка! Знаете, как не хватает у нас нормальных профсоюзов...Смотрю, что в мире делается - да еще в странах, в которых кризис не столь свирепый по сравнению с нашим... Люди объеденены, требуют от власти помощи - и власть вынуждена идти на встречу... А на Україні лад і спокій, Щебече соловейко: Цвінь-цвінь-цвінь, Тьох-тьох-тьох, Ай-ай-ай, ох-ох-ох, З нами партія і Бог... (бр. Гадюкіни)