Перед цим було може двічі. Будете у баньці - порах[считай]те. Що вдієш - багато нових людей, які про цей факт може не знають?
С психоанализом у вас, шановний, как и с анализом текущего политического момента как-то не складывается... Может - чем нибудь другим заняться? Кстати - любителям Саакашвили - тоже не грех напомнить галстук
Мама мені казала, що вона коли була маленька, то думала, що принцеси ніколи не какают, бо вони ж принцеси! Дальневосточник, Вам скільки років?
Ну вы ей уже все популярно объяснили? Дата народження в моєму профілі відкрита. Хочете і мене проінформувати щодо какання принцес - але боїтесь, що я неповнолітній?
Першокласник: - Скажите, а Ленин какал? Десятикласник: Какал. Только делал это по-доброму, человечно!
А чому українцям (не хохлам, хочу замітити) здається, що всі навколо і особливо "москалі" їх ненавидять?
Чутки такі ходять... і про розслідування діяльності Влади Саакашвілі Іванішвіллі вже робив заяви - а там подивимося, що буде... ---------- Додано в 12:27 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Ну ось радше поїде з країни ніж сяде... ---------- Додано в 12:30 ---------- Попередній допис був написаний в 12:27 ---------- Просто на питання пана Прокопа не існує коректної відповіді тому і довелося йому відповісти питанням на питання, звісно, не зовсім правильним...
Многие не верили,и я в том числе (думал попугают и дадут условно). А оно вон как вышло! Хотя может и старшие товарищи не разрешат.