Місто і село

Discussion in 'Всяке різне' started by Divcha, Jul 24, 2008.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Відповідь: Місто і село

Це правда в Америці цього поняття нема як і також постійного хамства і безаконня. Ги, коли виходжу з форуму на вулицю зразу відчуваю - люди доообрі. ))))

2. Divcha

Divcha Well-Known Member

Ага, саме цим я себе виправдовую, коли мені кажуть: "Якщо ти сумуєш за своїм "селом", чого ти звідти втікла і не піднімаєш його?" Взагалі, у темі переїзду до міста спостерігаю паралель з еміграцією: та ж ностальгія, ті ж протверезюючі поїздки додому...раціо завжди має верх.

• Подобається Подобається x 1
  3. duncan

duncan батяр з личакова Staff Member

села різні.
    - можна ностальгувати за селом, де ти виріс, в якому є газ, електрика та каналізація....
    - або нечасто згадувати село, де не було газу та каналізації, а єдина розвага: самогон і бити писок коло клубу....

• Подобається Подобається x 1
  4. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

ех, хочу жити в NY, хочу одягатись модно i щоб на мене нiхто не вилуплювався, як на iнопланетянена. Хочу щоб мiсто було мiстом, а не купкою мiсцевих а решта доїжджєючi (такi як ми зараз) ... Ладно вже не буду жалiтись... але я вам кажу, на свята так якось дивно в Чiкаго було, хоч тiкай. Вулицi заповненi туристами, просто куда не ступиш наступиш на туриста. Всi ресторани заповненi, автобуси, дороги забитi. Жах просто. Я на свята вже з часом не виходила на центральну вулицю. А тепер... живу в 5хв вiд роботи скукота.... гробова. Єдина розвага це бассейн (який доречi я маю в центрi тоже) :sad: Не люблю пригороди, хочу в мiсто :sad:

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)