Відповідь: Місто і село Зрозумійте, нам статуїв не тра! (статуй?) В нас є Ратуша - і за неї ми всіх порвем! Буш - отстой.
Відповідь: Місто і село Йой Ви в Ню-Джерзі живете а я думав у ЛондОні. І у Вас там ратуша є? Боже какая глуш і ратуша єсть, культура. І лампочка Ілліча тоже.
Відповідь: Місто і село В ЛондОні все є! (Крім Ілліча - його Лужков охороняє десь в Московщині). Але Ратушу все-рівно не віддамо!!!
Відповідь: Місто і село Та як нема? Ваш он район вважається центром Нью-Йорку, але не центром Манхатану. Он в вашому районі є запущені будинки. Хоча там не завжди живуть малозабезпечені люди. Ну знаєте, якщо б у мене не було купи діточок то я б також з Ню Йорку не виїжджала. На нас обох з чоловіком нашої квартити на першій авеню було більш ніж достатньо. А діток таки краще виховувати на периферії.:p
Відповідь: Місто і село Вот ґаваріл же што ґлушь, у нас тут єсть Ілліч па саседству, єво на крише устанавілі. Ізмиваются нат Іллюшечкой, бухают ґади, парті фсякіє устраівают прямь как римляне вакруґ ідала повержонной імперіі. Во, сіли нету терпеть как Улянова обіжают. А у Вас я уже ґаваріл глушь, даже Вовочкі нету. Вот
Відповідь: Місто і село При всій повазі до Вас вже нема. Колись справді були, особливо з самоселами і в аварійному стані. Вже ні одного не залишилось. В Мангетені є центр? На острові який виглядає як кишка? Чи Ви це про 42 вул. Бачив я вашу периферію, особливо там де всі вікна першого поверху по всім кварталам запаяні бронею, щоб не прострілили часом. Одного разу ледве ноги виніс з Південного Помаранча. Ні де по всьому штаті Ню-Йорк включно з містом такого нема. :p Я Вам не кум, сихівський вовк Вам кум.
Відповідь: Місто і село Напишу і я пару слів про села , передмістя і міста в Півн.Америці. В передмістях(додам до слів попередників) , крім петс інших тварин тримати не можна. Сіл , в розумінні до яких ми привикли , в США і Канаді не має. Є ферми і акриджі які відносяться до того чи іншого каунті. На таких фермах хата від хати стоїть далеко на відстані 800м-1км, обкружені полями.На цих полях щось вирощують , або випасають корів , або тримають коней. Дуже часто такий фермер тримає(ну звичайно і годує) чужих коней , які належать іншим людям .І вони йому за це платять. Фермери , крім того , що щось вирощують , або вигодовують , можуть працювати шоферами шкільних автобусів-зранку відвіз дітей , після обіду забрав - і весь день можна займатися своїми справами. Що до хатів , то в таких фармерських будинках є ці самі вигоди , що в місті - вода з крану , туалет , інтернет , газ, etc. Проводять фермери вільний час в недалекому маленькому містечку , такому собі районному центрі.Там роблять шопінг , ремонтують с/г техніку . Там є лікарня , каунті клаб , кілька барів. Одягаються в одяг з ковбойськими ознаками.Їздять переважно на пік-ап траках.Мають специфічну мову , тяжко словами передати яку , але вона відрізняється на слух від мови жителів міст. Слухають переважно музику кантрі,або рок-кантрі, жителів великих мегаполюсів недолюблюють . А ті в свою чергу називають їх -Redneck і складають про них анікдоти. А ті , вважають що в великих містах , якщо не кожний , то кожний 2й - феґ, або мамим синок.
Відповідь: Місто і село Ага особливо у штаті Ню-Йорк всі так і ходять в ковбойських ознаках. Як на мене трохи забагато стереотипів. Десь може і правда. А де інде ні. Власне більше нагадує аніґдоти про -Redneck. Вже про справжніх ковбоїв які живуть з продажу худоби, то в мене один дв.дядько ним був, хоч він також був підприємцем який добував нафту і на свята носив вишиванку.
Відповідь: Місто і село Звідки Ви дізналися?!? В мене кум на Сихові! Звати Вовка (Прізвисько WoW-к -World of War Craft любить гратися). Ви не медіум?
Відповідь: Місто і село Ех, казала мені бабця - не нервуйсі, бо тя спалят! (Не хвилюйся без потреби, бо це шкодить)....
Відповідь: Місто і село Ну от, бачите, як добре! Одразу й переклад! Прочитавши пост 25, вирішив перестрахуватися, а то - хто-зна! Вам в ваших Гамериках та Ньюхеттенах такого не запропонують! :dance:
Відповідь: Місто і село Пропоную Вам натиснути це посилання "http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39006&page=2#cttt"]http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=39006&page=2#cttt[/URL] До побачення!
Відповідь: Місто і село Дякую, [що.послали] що дали посилання! Як кажуть в народі - яке їхало, таке здибало!
Відповідь: Місто і село Згідний , що в штаті Н.Й. таких не має...Але приїдьте на Захід - в Півн. або Півд. Дакоту , Монтану , т.д..До нас в Альберту. Все це є , без будь яких стерептипів. Свято ковбоїв в Калґарі - Calgary Stampede 4-13 Jul 2008 .
Відповідь: Місто і село Ну це у Вас. У нас по горам вівцю або козу тєжко вигодувати не те що кобилу або корову.
Відповідь: Місто і село Специфікою для України залишається ще й русифікація, як основна складова асиміляції в місто. Тут і з'являється дилемма: самозаперечення чи протистояння загалу? Протягом навчання у Києві я цього не відчула (в оточенні одногрупників з переважно з Волині). Але по влаштуванню на роботу...Вчора йшли з чоловіком, зустріли коліжанку по навчанню з Луцької обл.(рік минув після випуску): "Ой, привєт, ну как ви, гдє устроілись?" А чоловік їй: "Та нічого, потихеньку". Ну і вона тоді поступово собою стала (у вербальному вираженні). Згадалося, як на першому курсі навчання в столиці, в гуртожитку по дорозі в душ п'ятикурсниця стьобалася з нас:"Нумо, дівчатка, хутко змиваємо провінціяльний бруд і набираємось столичного лоску!".Боротися з обмеженістю потрібно, але щоб повністю заперечувати своє походження і сутність, щоб почуватися "своїм"... це, мабуть, найлегший шлях, який обирає більшість.
Відповідь: Місто і село бо: 1. тяжко йти проти течії... 2. будуть пальцем показувати і не кожен це зможе витримати... 3. вигідно, зручно економічно... і ти ди...