це в кого кислий фейс? я давно збирався зробити фотожабу... кого ж це я планував "віджабити"? ніяк пригадати не можу....
Я так подумала, что пора уже определять победителя. Или кто-то ещё надумал учавствовать? Народ! Закругляемся!
Ну мих ще б свою дитячу фотку запостив.... дядьку 40 років , а він армєйську...хочеться реальну подивитись ні, не про це
Так, всё! Конкурс слишком затянулся. Пусть наше уважаемое жюри в лице наших замечательных форумчанок выберет победителя, которому достанется главный приз (сюрприз ).
А шо? Вам ДО СИХ ПОР непонятно КТО победитель? Адрес Кретиса у Редакции имеется! Лично Я тоже голосую за ЛЮБУЮ любовь! П.С. Ну, это сейчас в Одессе модно!
якби хлопи до того були цікавіші, то можна було б зробити конкурс в нормальних умовах - хтось з модераторів (бажано жінка) приймає напр на мейл..(ну можна і зразу на ЛФ придумати) фотки хлопців.... розміщує їх в одному першому пості теми.. оголошує -дату розміщення - наприклад 5 січня - 15 січня -строк голосування -наступний за тим -дата (конкретна) оголошення підсумків під час розміщення всі фотки коментують, хвалять, відвалюють компліменти... під час голосування всі учасники форуму з длопустимою кількістю повідомлень (20, 50) виставляють пості, кому віддають свій голос... (протягом цього часу коменти інші - флуд).... потім нагородження переможця і всі його вітають... і всьо... о так!! я люблю порядок
та треба, треба було раніше, просто не хотілося вмішуватися... до останнього надіялася, що буде можливість помилуватися нашими Містерами. може це хоч щось змінить і хоча б наступний конкурс буде впорядкований...
Та з самого початку було видно гиблість затії. Ви б спочатку в "личка" глянули, багато там містерів за всі роки повиставлялися?! Хлопи тут переважно сурйозні, в дитячі забавки не бавляться, тому гілка була приречена на флуд і безпредметне перекидування дописами переважно прекрасної частини форуму.
Самойлович повернувся!!!!!!Ура!!:girl_claping: +100.Як на мене на ЛФ кожен мужчина гідний бути містером
На одному форумі вибирали містера шляхом вибору "вслєпую" Присилали фотки на мило модеру, він їх виставляв без підпису на форумі і там по 5-бальній шкалі голосували.Фотки можна було виставляти навіть давнішні.