А свою фоту..з лампасами..в папасі...нассстоящего полковника...слабо? Може й приз би відхопили... А то брюзжаніє тут розвели,панімаш..
погоджуюся. І впровадити виборний титул "лице форуму", і присвоїти йому, і наступні перевибори організовувати не менше ніж за 4 роки
ги-ги..а я Самойловича виділами навіть ліктями торкнулись один одного і......розійшлися у різних напрямах..бо Самойлович не здогадався мене підшліпкувату штару Ішпанку,дьоргнути за руку..отак і розійшлися як в морі кораблі правда він всьо виправдовуєцця,жи активно мені моргав,а я не помітила
Я ото лиш подумала, може, би так придумати ще приз для Анти-Містера ЛФ, а тут бац - і Полковник вписався. Рибко, як кажете?
ну і? де фото? давайте, панове, не соромтесь - фото на ноцниках, з піонерськими галстуками і в армії - все підійде
Запостить (чат.) - разместить изображение - постер ... нубы блин (это не ругательство) Нубы (гейм.) - лица не рубящие фишку не въезжающие в терминологию и уныло гамающие )))) смеюсь)
Пршу уваги шановного товариства! Ось перед вами фото першого учасника нашого конкурсу. Браво за відвагу і дотримання слова!!! Полковнику нічого не залишається, як відповісти достойним фото із свого фотоархіву. Просимо-просимо!!!
Миху, не вам. Вашу перемогу я не підважую, я пропоную призначити крім Анти-Містера ще й "потешительньій приз" (чи як воно там називається?).
за оплошность извините, за очки .................. эх и девушка и СМ.... эх вобщем ладно ) вы что! если еще Полковник запоститься вы себе это можете представить на ЛФ победят "Великоросские" захватичики )))) смех)... простите девченки, саавсем заполтитковались