Відповідь: Мистецтво жити факти не є мистецтвом ;-) дехто додає барв з допомогою наркотиків..це мистецтво?
Відповідь: Мистецтво жити Для мене мистецтво жити - то в кожній ситуації не втратити внутрішньої свободи і душевного миру.
Відповідь: Мистецтво жити От знайшла вірш одного молодого хлопаки, який, як на мене, чудово відтворює "нелінійність" життя та факт можливості віднайдення виходу (у будь-якій ситуації): Телефон мовчить. Забуто номер, Випито адресу і ім'я. Після крапки не поставиш кому, Після “Ми” лишилось просто “Я”. Небо... Чи прокинешся від втоми, Як то вже дожити до зими? Після крапки не поставиш кому, Вікон не напишеш на стіні... Скликати думки, і вийти з дому Всупереч погоді і словам! Після крапки знову ставиш кому Все це називається життям.
Відповідь: Мистецтво жити Это не "искусство жить", когда твоя цель, желание: оставаться здоровым. Это естественное стремление многих, в основном людей, познавших цену жизни и здоровья и не избавившихся от страха перед болью (болезнью). Но прошедшие через Боль имеют преимущество перед остальными (счастливыми): они познали другую - "враждебную" сторону жизни и оценят по достоинству жизнь без Боли (душевной или физической). Пройдя через испытание, человек познает многое важное о жизни и о себе, что никогда не познал бы, оставаясь здоровым. Он, как правило, становится богаче духовно и душевно. Это подвигает личность к стремлению овладеть "искусством жить" и благодаря испытанию зажить по законам-правилам, какие сам себе и постановит. Подвигаюсь ко все чаще встречающейся мысли, что "враждебная" сторона жизни- Боль каждого человека есть только его "собственная", по сути - часть его жизненного пути. И если Боль остается непреходящей, задача состоит в том, чтобы научиться жить с ней, как с частью своей сущности. Пишут и говорят, что многим это удается: Боль уступает, становится привычней, переносимой. И человек остается в строю живущих полноценно.
Відповідь: Мистецтво жити Я вот для себя совсем недавно открыла, что искусство жить-это умение спокойно и мудро принимать все новшества жизни. А таких, показывает опыт, множество. Бывает так, что уже Сегодня, так бессердечно рушит казалось-бы уверенное Вчера.
Відповідь: Мистецтво жити як же я погоджуюсь з ціми словами і підписуюсь під кожним словом, але краще б я цього не усвідомлювала
Відповідь: Мистецтво жити прикро, але так і є, і це розумієш не одразу. треба час, що прийняти біль, який і справді належить лише тій людині, в якій він живе
Відповідь: Мистецтво жити Мистецтво жити - це як на мене бути самим собою та мати хоча б капельку цього Арту ( мистецтва ) в своїй душі та серці...
Відповідь: Мистецтво жити Одна знайома знайшла цю прекрасну думку: "...життя не має смаку, в чистому вигляді воно - як дистильована вода.Ми самі додаєм у нього солі, перцю чи цукру.Коли життя набуває смаку - серце болить сильніше!..." - І.Роздобудько.