"Мистецтво бути стильним" (Чоловіки, обговорюємо одяг, аксесуари, зачіски іт.д)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем anton patriot2, 11 лис 2009.

?

Чи приносить вам задоволення піклування про себе?

1. Так

3 голосів
    33,3%
  2. Так, коли на то є час

2 голосів
    22,2%
  3. Ні

2 голосів
    22,2%
  4. Немає часу на це

2 голосів
    22,2%
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хіба може бути охайним фацет не в чорному?о_О ТИ ЧЬО?!

2. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

А я собі так думаю шо одяг повинен відповідати ситуації і внутрішньому стану.

Я ото дивлюся на першу фотку і не уявляю як би так прийшов на роботу. На гулянку запросто. тільки без окулярів.
    Все решта - не мій стиль. особливо друга фотка.

Про метрів - шось я до них насторожливо ставлюся. Воно звісно добре себе любити і тіло своє доглядати, але манікюр з педікюром на чоловікові я пойняти ну ніяк не можу (хіба би там ногті слоїлися). А як мова доходить до інтимних стрижок то мені шось аж моторошно стає.

3. Чупага

Чупага Well-Known Member

Rebbit
    То таке християнське не збит розумне, Iiсус рад на це не давав , попи самі надумалі.Грекі і римляни цим займалися, маслами- оліямі намазатися, погані волосся спалити і міцніше за нас хлопці були

4. Ще й як! :)

5. anton patriot2

anton patriot2 Active Member

Чесно кажучи незнаю про що ви, али ви явно вибились за рамки теми)):)

6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

рамку тре намалювати чорним фломайстром, то не будуть вибиватись :)

• Подобається Подобається x 4
  7. anton patriot2

оуу, ви занадто стереотипна, треба ростіше відноситись))
    доречі подивіться фільм "Всі пісні лише про кохання" ))

8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нє! Дзигар білий... Легені чорні... :)))

• Подобається Подобається x 2
  9. Dr. Shutup

Dr. Shutup Member

Не я придумав, але кардиган - не пальто,а светр на гудзиках:)

Останнє редагування: 12 лис 2009
    • Подобається Подобається x 1
  10. Patrick

Patrick Well-Known Member

Максим в основному все сказав.

В нас на фірмі (геолого-геодезична) всі хто працює в офісі одягаються в звичайний casual стиль , тільки без джінсів.
    Всі "польовики" (я) - це комбінозон , робочі грубі черевики ...зимою теплі куртки типу "аляска".Фірма за робочий одяг вертає 70% ( а він не є дешевий)

• Подобається Подобається x 3
  11. Це годинник, чи що?

12. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Нє Рибко, то дзиґар - то "сігарєта"

13. Максим

Максим Well-Known Member

В одежу, як на знимках, особисто я би не вбрався - непрактично, а окрім того це стиль метросексуалів. :pardon:

Для мене важливо, щоб одяг був чистий (відповідно і такий, щоб не було проблем з його пранням), зручний, з якісних матеріалів - бавовна, льон, шкіра, вовна. Зі штучних матеріалів може бути верхній одяг, або спеціальне взуття (але на на щодень).

Що стосується догляду за тілом - це вже зовсім інша тема. Душ чи ванна раз або два рази в день, при потребі частіше - гігієна, необхідна для здоров'я. Олія чи інші засоби (крем для рук тощо) теж за потребою - якщо шкіра пересихає, зокрема за несприятливих погодних умов - тривале перебування на морозі, вітрі, дощі. Антиперспірант, щоб не смердіти. Крем для і після гоління. От ніби і все. :)

14. Romko

Ніхто ніде не вибився...

[​IMG] [​IMG]

О...

Останнє редагування: 12 лис 2009
    • Подобається Подобається x 5
  15. anton patriot2

Справа нєчьо так, охайно,сучасно)(але чогось невистачає якось пасмурно,чито світлоко кольору чито посмішки)
    (вибачаюсь за оффтоп,чому ви а фото ніколи не посміхаєтесь?:) )
    Ви якісь світліші кольори не бажаєте спробувати?(наприклад чорніштани, біла куртка?чите там ще щось)

Ну це ви перерахували найелементарніше,що має робити звичайна людина. Вас радше можна назвати НЕ НЕОХАЙНИЙ ніж слідкуючим за стилем). Ви згодні ?

А де ви проживаєте?

Яка різниця)) Хай буде просто напівпальто, мені так в магазині назвали його "кардіган") :)

Останнє редагування модератором: 12 лис 2009
  16. Максим

Максим Well-Known Member

Звісно, я ж і є звичайна людина :)))

Стиль мені не важливий, для мене має значення, щоб одяг і взуття були зручними, якісними, практичними, відповідали кліматичним умовам. Я не метросексуал :pardon: моя робота теж не ставить вимог щодо костюмів, краваток і т.п.

17. Romko

Посміхатись? А з якої радощі? А,якщо нап'ялити на себе нечорне безобразіє...то буду НЕОХАЙНИМ...Нє...:nea:

18. anton patriot2

Ну я гадаю на усміхнену людину приємніше дивитись, їй легше піти на контакт, Посмішка покращує настрій, вона - бальзам для душі, вона без причину може зробити вас щасливим.) Взаглі я хочу сказати, що вона прикрашає людину. А далі вам ромко вирішувати посміхатись чи ні.
    "нечорне бєщобразіє" Може ви тойво..ем..готіка ?))

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Знаю що це антістільно, але люблю білі тенісні шкарпетки , по циганскі.Мой старий ,хоч сам і повний рагуль але стиляга ,лаяв мене малого що одягаюсь як карпатський дід.

20. Romko

Хм...готіка...мені вже схоже закидали...як і звинувачення в тому,що я,мовляв емо... Нє...нема часу на подібні бздури.:nea:

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)