Ромку, а автора не було біля картинки? Тим більше, що це не сама картина, а ескіз, чи один з ескізів. Прошу подавати деталі. Було би сумно, якби ця тема виглядала, як гілка "знайдене в мережі".
А у Львові була виставка Шевченкових картин в палаці мистецтв. Я в шоці. В нього такі глибокі картини... Дарма кажуть, що він пише супер а малює погано. Насправді він гарно малює, я б сказав, на рівні своєї літературної діяльності. Здається, я розумію, чому люди, ті що такіііі велиииикііі, вважають його малюнки низькорівневими.. І ще: якщо Україна за Шевченка була така, яку її він змалював, то мені не дивно, що любі сусіди її хотіли заграбастати.
Таки закінчив. Ерік її незакінчив і став міліардером. )) Ще є якісь питання із серії плітки еміґрантів, пані Мавко?
З картинами буде важкувато, забагато їх, а от з художниками легше. Найбулюбленішими для мене є Моне, Дега, Ренуар, Ван Гог і Модільяні.
А может и проволоки нету. Всё может быть. Господь иногда нам что-то посылает, может быть и не за наши грехи. Хотя меня уверен за мои.
В России подобных поэтических "отрыжек" не помню не про какую нацию. На этот раздел я больше не ходок. Если это Вы называете поэзией...
Це,Ігоре не отрижка,і про те,яким чином "виділялись квартіри" асвабадітєлям,ви можете прочитати в розділі " Історія"... Це наша історія...
Помню в детстве были приколы: Не бойся этого, бойся другого. Сейчас актуален другой прикол: В вену сделали себе укол И не боимся ни вилки, ни палки, ни автогена Ни влиянья мобилки на стояние члена Ни стаи бешенных псов Ни термоядерной бомбы Ни Джиперсов-Криперсов Ни вампиров, ни зомби Ни озоновых дыр Ни ужасных цунами Не боимся почти ничего с пацанами. От одной мысли страшно: «Не хватит на дозу». трагічний, доречі, віршик
Я всё это понимаю, но речь идёт о "мере", то есть о том разбеге количественных и качественных характеристик, при котором предмет остаётся самим собой. ( Моя любимейшая философская категория). Модератор , например, не превращается в члена Политбюро ЦК ЛФ. Предлагаю, создать две новые ветки: 1. Что ты думаешь о "карме"; 2. Твои претензии к модераторам. На последней , в частности, установить чучело (виртуальное) модератора, чтобы при желании можно было дать ему пинка (виртуально). Я за расширение свободы слова на ЛФ.