Мені багато що подобається... А ще мене просто дивують люди з надзвичайно високим рівнем примітивізму і зверхності.
Ну то вже буде не те...погодьтеся...Буде той же квадрат просто у іншій інтерпретації... Суть яка вкладена у малюнок всеодно буде належити Малевичу....
Звичайно,Малєвіч мені подобається більше... Але...Картини я сприймаю,як вірші...почуттями..чим воно дихає,які струни зачіпає в душі.. І,немає значення,хто намалював,а що намагався передати цим... І картина Яни - радісна,дихає цим... Може якийсь сла-а-А-авний критик може мені й заперечити... Але картини і малюють для того,щоб передати свої почуття людям..і щоб хтось це відчув...
А если я вложу в свои рисунки свою суть - она будет принадлежать мне? Я всегда рисую не просто так, а имея какую-то идею, под впечатлением какого-то образа (например, мужчина, горюющий из-за кризиса - там где-то на предыдущих страницах). Художник ВСЕГДА вкладывает в рисунок какую-то свою суть (кроме тех случаев, когда его принуждают что-то рисовать ).
Неспроста Малевич намалював той чорний квадрат.... А всі наступні роботи, які будуть повязані з геометричними фігурами будуть виглядати другорядними....Бо завжди будуть говорити..о..то як квадрат Малевича...порівняння...і ніц з тим не зробиш
Даремно витерли. Перша поставила карму, адже дитина старалась і вклала теж трошки своєї душі. Це що не сподобалось Рибці, це не значить що не сподобалось всім . Рибка "зависла" десь між дитинством і дорослістю
Дитина тішиться тим, що в неї получилось, бо вона дійсно старалась.. і я нею радію... А витерла, бо нетерплю зверхньості, була б критика - будь ласка, а зверхність - паскудна риса.
Вложила, разумеется, но разве у неё настолько высокий уровень, чтобы публиковать в этой ветке? И разве нужно быть профессионалом, чтобы оценить рисунок ребёнка? При чём тут сверхность? Вы действительно панна какая-то. Всё в штыки. У вашей дочки действительно красивый рисунок. Но это рисунок РЕБЁНКА. Разве он сравнится с рисунками, которые тут выкладывали взрослые? Я просто сказала, что он ни к чему в этой ветке, нужно бы создать отдельную ветку для детского творчества (я уже это сделала). Рисунки вашей дочки можете там выкладывать. Там это будет к месту. А вот подрастёт ваша Яна, будет красиво рисовать (как мама), может, походит на уроки рисования, а, может, и не нужно будет - тогда выложите её живопись и графику здесь. Всему своё время.
Тут гілка про Живопис і графіку. А не про живопис і графіку викладену,затверджену і схвалену непомильним ПРОФЕСІОНАЛОМ,котрий називає себе Рибкою. Діти - єдині істоти в світі гомо,до котрих варто прислухатись і,котрі вселяють надію,що не все так погано... В них більше смаку,здорового глузду,щирості.ніж в дорослих... І ще одне... Є така приказка.. НА ВКУС И ЦВЕТ,КАРАНДАШИ РАЗНИЕ.
Так от при цьому: Ким є ви, щоб вирішувати, хто якого рівня? Щоб оцінити... а нащо оцінювати? Просто відчути і проникнутись слабо? Я прекрасно розумію, що дитячий малюнок - то дитячий малюнок, не претендую на звання шедевру, але при цьому він не перестає бути живописом і графікою. Де написано що тут виставляються всесвітньо відомі художники? І чим моя особиста робота відрізняється від дитячої? Рибко, у вас мабуть дуже велика моральна прірва між вами і батьками, раз ви так розмежовуєте дитинство і дорослість. Де є та межа?Ви можете сказати? В якому віці людина стає дорослою?
Люди ! Ну Рыбка еще молодая и неопытная, может иногда написать щось не совсем в тему. Значит надо помаленьку мягко поправлять )) Ну и чтоб не совсем оффтоп ( а то чую веник с тазиком по мне плачут ) 2 Coffe13 - а можно мне удаленный (непонятно зачем) рисунок в приват ?
Макс,от вам.щоб потішити Ваше соціялістічєскоє воспріятіє міра... Рибцю.що скаже ПРОФЕССІОНАЛЬНИЙ КРИТИК? Ніжайше очікую...
Romko, дякi )) Проникаюсь )) Но мое воприятие мира не совсем социалистическое )) У меня нет "слез за совком", я всего лишь не согласен с идеей объявить советский период истории временем сплошного мрака. Впрочем, эта беседа для других веток.