Ви мене простіть, але , думаю, не вам визначати критерії професіоналізму у даному виді мистецтва. а якщо Ви вважаєте себе критиком, тоі всі інші - також можуть претендувати на це звання. а в такому разі краще Вам не чути критики моєї особисто на більшість Ваших фоторобіт. п.с. : а можна мені в приват лінк? я би подивилась
Лично я не против критики, так что можете критиковать. Я выслушаю. П.С. А лично вы считаете рисунки школьника искусством (в рамках этой ветки для серьёзных работ?)
А мені сподобався малюночок Яни...і якщо взагалі врахувати шо то намальовано гуашшю...Я б так не намалювала...(ну про мене то окрема тема щодо малювання...бо руки для цього напевно не з того місця ростуть
Ну, талант. Все мы на ЛФ талантливые! Вот, дядя Рома, к примеру, красивые стихи подбирает. Действительно талант - это не каждый сможет.
Имхо, я не знаю, чего восхваляют этого Малевича. Может, специально этот квадрат нарисовал, предвидел, что люди с ним носится будут.
А что? Нарисую какой-нибудь синий круг или белый треугольник. П.С. А вам Малевич действительно нравится?