Відповідь: Улюблені художники і їхні картини чисто випадково, маю. шлю в приват. але його роботи не з дешевих:cowboy:
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Кожному своє. Насправді, невідомо, скільки подібної "гидоти" в глибинах нашої підсвідомості. Тим паче, питання естетики дуже суб"єктивне.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини свою естетику я нікому не нав"язую. просто описала реакцію на побачені картини без критики. я не проти: комусь приносить задоволення дивитися ужастики або подібні картини. а я особисто люблю споглядати щось позитивне. адже не так просто залишатися радісною в наш час і для цього мені потрібна відповідна підзарядка.
Роботи прикольні,але для фотошопу десь була гілочка,а тут графіка і живопис. От то що "из раннего" сюди вписується
там где про фотошоп все сводится к оформлению фотографий, монтажу и т.д. а я выставляю фотошопие только рисованное с помощью планшета и пера, в принципе можно рисовать и в Корел Пайнте, для которого нет ветки )) впрочем если будут настаивать не буду выставлять , только с появлением планшета на бумаге я практически не рисую .... так что как быть?
Так я ж не проти,мені подобається,можна і тут. А, якщо хочте, можете відкрити гілочку компютерної графіки.То ваша справа
никакого умысла!!!! я не рисую на религиозную тему, просто совпадение ... хотя смотрится конечно не очень хорошо вместе, как-то не подумал ....
Лілю, це ж не важко виправити, тим паче, Вам. Я би просив трохи перемістити мій малюнок (напр, на іншу попередню сторінку). Думаю протестуючих проти цього немає??
А ви самі перенесіть,тут допис скопіюіте і витріть,а там в якийсь доречний добавте весь текст цього допису з допомогою "правити" і все.
Перенесла аж у 76 допис Сюди - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=319852&postcount=76 Там якраз була якась помилка. Лише цитування без відповіді.
Цей образ дуже сподобалася-нещодавно побачив. «Ісус у задумі». (Іконопісець Карло Парізі Мілан, 1615 рік) Тут знайдете. http://observer.sd.org.ua/news.php?id=13101