Відповідь: Живопис.Графіка. Ваше творчество светлее Светлого. Если его секрет не ваша тайна, хотелось бы узнать его хотя бы отчасти. Поэтому- это нескромно, но спрашиваю: Вы видели Ангела наяву? Он Вам приснился? Он - плод Вашего светлого воображения?........
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Флора. Олія на полотні, коло 1654. Рембрант ван Рійн. Недавно дивився на цю роботу в який уже раз. Нетипова робота для Рембранта тим що образ збірний і узагальнений. Але яка простота і щедрість. Природа північної Галичини мені чимсь нагадує природу Голандії де я жив коло року, у той дуже щасливий для мене час коли я ще міг легко захоплюватись (може і тепер можу?). І ця Флора мені чомусь нагадує Львів, дім якого давно вже не має і тепло яке буває так не часто.
Відповідь: Живопис.Графіка. Малюнків не видно. Принамні мені. Але з лінка бачу, що це той сайт, де я вже колись була. Автор Гітлер, як здогадуюся. Треба самі фото би побачити.
Відповідь: Живопис.Графіка. http://naziart.narod.ru/gal1/photo1.htm Я не фахівець,але мені сподобалось. Може,якби якийсь ідіот не завалив його на іспиті,історія була б іншою?
Відповідь: Живопис.Графіка. Мені теж сподобалось. Не завалив би на одному іспиті, завалив би на іншому, наступив би на ногу...
Відповідь: Живопис.Графіка. Без комментариев. PS С Гитлером в свое время у меня сложились "особые отношения", точнее, с его портретом. Это могло дорого стоить нашей семье. Этот портрет повесили в нашей хате на стене квартировавшие совсем молодые немецкие офицеры. Как я теперь понимаю, боевые офицеры, экипаж танка. Кто такой Гитлер и немцы, я тогда хорошо знал. Поддавшись негодованию взрослых членов семьи, их нелицеприятным высказываниям в адрес фюрера (выколоть бы ему глаза и т.п.), оставленный на некоторое время без присмотра, я соорудил и взобрался на пирамиду стул- табурет, и ножницами изуродовал портрет: на полную глубину проткнул "глаза", несколько раз провернув ножницы. Портрет, спасая положение, как могла, "реставрировала" моя нянька - старшая сестра. На наше счастье, офицеры пришли поздно ночью, в спешке забрали свои вещи, и больше их мы никогда не видели. В степи, недалеко от нашего села в бою сгорели три немецких танка. Возможно, что в одном из них погиб "наш" экипаж. Я хорошо запомнил этих офицеров, могу хоть сейчас описать. Они часто смеялись, дурачились и даже устраивали что-то вроде свалки. Подобное поведение для немцев было крайней редкостью. При воспоминании об этом думается: может быть они нас пожалели?
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Так як я жив в Голандії деякий час то дозволю собі втрутитись. В фламандській так як і в німецькій це читається Босх, властиво в ориґіналі вимова: Босххх (на манер вимови м.Зараґоси (Араґон) або арабської "х") Інші вимови взялись з країн де звуку "х" немає. "Вєлікого і магучєго" в цьому випадку ні дочого. Неварто давати поради з тих мов з якими ви близько не стикались.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Брюґель, Петро Старший (нар.кол.1525, Breughel, пом.1569, Bruxelles). "Пори Року". Ориґінально було шість панелей але до нашого часу збереглось тільки пять. Творчість П.Брюґеля Ст. мені завжди подобалась. Ця серія для мене цікава композиційно. На очі я бачив тільки "женців", останній раз декілька днів тому. Через те що розмір картин досить великий репродукції слабо передають усю детальність цих картин. В "женцях" так як я знаю їх на вигляд я сам зробив скен із репродукції і трохи попрацював на фотошопі щоб більш менш передати правильний колір і тон. В інших я підозрюю колір і тональність дещо спотворені. Непогодній день (лютий-березень), 1565, (олія на дошці, 117 x 162 cm), Kunsthistoriches Museum, Vien Заготовлення сіна (червень-липень), 1565, (олія на дошці, 117 x 161 cm), Narodni Gallery, Prague Женці. (серпень-вересень), 1565, (олія на дошці, 119 x 162 cm), Metropolitan Museum, New York Повернення отари (жовтень-листопад), 1565, (олія на дошці, 117 x 159 cm), Kunsthistoriches Museum, Vienna Мисливці зимою, 1565, (олія на дошці, 117 x 162 cm), Kunsthistoriches Museum, Vien Деталі з "женців": Вражаючий пейзаж Дві сцени з фіґурами.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Вороне, а чи не траплялася Вам репродукція гравюри (або перемальовки з власної гравюри) когось із Брейгелів: пейзаж лісу; поверхня землі - маленькі байрачки. З приватної колекції Тіссен-Борнеміса. Чому запитую ? Дуже нагадує одне місце на Київщині (ну просто так нагадує, що всі друзі помітили) - місце, яке ми дуже любимо. Дякую.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Можливо цей? Pieter Bruegel the Elder (Netherlandish, 1525/30–1569) Wooded Landscape with a Distant View toward the Sea, 1554 Якщо ні, то як Тіссен-Борнеміс пишеться на латині?
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Подібне, але не те. Будівель на тому полотні не було точно, людей - здається також. Уявіть собі дикий острівець в Центральній Україні, де ростуть досить старі осокори, зрідка - сосни. Пишеться ніби так - Thyssen-Bornemisza ====================== О! Щось таке пам"ять підказує - здається, Брейгель-учень написав те полотно за мотивами гравюри свого вчителя. А може я помиляюся.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Так я знайшов Thyssen-Bornemisza Museum of Art. Але на їхньому вебсайті подібного нема. Треба подивитись по добрим книжкам. Десь рік назад(?) в МОМА була виставка його ґравюр. Я на ній був але всього не запамятав, надто багато. Може колись знайду...
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Люблю Альфонса Муху (арт нуво). Спеціально їздив в його музей в Прагу і аж там таки знайшов і купив альбом з репродукціями :radist: З тих, хто його наслідував, наразі не бачив, щоб хтось "переплюнув" у майстерності.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Зараз гляну в Гуглі Ось наприклад: http://www.illustratorworld.com/users/Y/Yu/Yukio/a65.jpg http://www.essentialart.com/Kunst/Alphonse_Marie_Mucha_Les_Saisons_1900.jpg Решта тут
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Обожнюю Ван Гога, але й цей художник подобається. Аді мав шанс стати гарним художником
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини Не дуже знаюся і кохаюся в живопису, але з дитинства дуже подобалась картина Рубенса "Союз землі і води" Не знаю, чому. У мене була марка з її зображенням, я часто і діставала і милувалася.
Відповідь: Улюблені художники і їхні картини хороші роботи!! ми прикупили б собі. чи немає у вас координат художника??