мистецкі дискусії та офтопи

Тема у розділі 'Мистецтво', створена користувачем Doc., 2 лют 2007.

1. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Це точно!!!!!!

2. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То реклама а не портрет. Був би цікавий кадр із фільму....
    А реклами тут не тре. Можете почати при бажанні "образи лік. в рекламі."

3. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Хоч вони мені і подобаються але до руху не належать. Вплив звичайно що на сучасне мистецтво мали. Я б хотів зконцентруватись саме на Сюреалізмі. Бо інакше можна буде тут постити і поп мистицтво і багато іншого.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Фі! :nea:

Протестую!

Був доктор? Був! Атрибути докторські були? Були? Десь був рекламний текст, тощо? Не було?

Поверніть мого Хауза! )

5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Що би було простіше є розділ "Кіно". І там є Гауз. Тут кіна нема. )

• Подобається Подобається x 1
  6. Un.Known

А дефінуйте-но мені "сюрреалізм", Вороне, будь ласка...

7. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А прочитайте Андре Бретона. Я на ЛФ не викладаю. Тільки в мене до Вас зустрічне питання повстанці періоду між старим і середнім королівством в древньому Еґипті - комуністи?

На загал теми існують для того щоб були якісь рамки. Бо при бажанні можна багато що із середньовічного живопису віднести до "сюреалізму". Вибачте але на подальшу дискусію зара часу нема. :hi:

8. Un.Known

Дякую, читала. :)

А я не цікавлюсь політикою. :) Зате історією мистецтва - так.

Погоджуюсь. Але те, що захочемо віднести, мусить мати спільне принаймі з ґротескою, як у Бройґеля. Бретон свій сюрреалізм не з пальця висмоктав.

• Подобається Подобається x 1
  9. Doc.

Doc. Well-Known Member

Тема не моя, лаври для Світлик, Фрезія, Viktoria Jichova .. , зараз пригадати не можу кому саме, але можна всім зразу..., тим не менше, на мою думку в слові мистецкі чогось не вистачає...

Доречні слова Пікассо про те що кожна дитина є художником...http://www.youtube.com/watch?v=TGLR8wEvRfQ&feature=player_detailpage

10. www

www Well-Known Member

а де твій аватар? :)