То реклама а не портрет. Був би цікавий кадр із фільму.... А реклами тут не тре. Можете почати при бажанні "образи лік. в рекламі."
Хоч вони мені і подобаються але до руху не належать. Вплив звичайно що на сучасне мистецтво мали. Я б хотів зконцентруватись саме на Сюреалізмі. Бо інакше можна буде тут постити і поп мистицтво і багато іншого.
Фі! Протестую! Був доктор? Був! Атрибути докторські були? Були? Десь був рекламний текст, тощо? Не було? Поверніть мого Хауза! )
А прочитайте Андре Бретона. Я на ЛФ не викладаю. Тільки в мене до Вас зустрічне питання повстанці періоду між старим і середнім королівством в древньому Еґипті - комуністи? На загал теми існують для того щоб були якісь рамки. Бо при бажанні можна багато що із середньовічного живопису віднести до "сюреалізму". Вибачте але на подальшу дискусію зара часу нема.
Дякую, читала. А я не цікавлюсь політикою. Зате історією мистецтва - так. Погоджуюсь. Але те, що захочемо віднести, мусить мати спільне принаймі з ґротескою, як у Бройґеля. Бретон свій сюрреалізм не з пальця висмоктав.
Тема не моя, лаври для Світлик, Фрезія, Viktoria Jichova .. , зараз пригадати не можу кому саме, але можна всім зразу..., тим не менше, на мою думку в слові мистецкі чогось не вистачає... Доречні слова Пікассо про те що кожна дитина є художником...http://www.youtube.com/watch?v=TGLR8wEvRfQ&feature=player_detailpage