Хуліган, я би не рискнула когось шукати, коли от така мішанина, як я виділила. Чотири рази відізватися про людину, як "він", а тоді казати, що то молода дівчина.... І взагалі, якщо дівчина, то може вона неспроста не дається знати? Хоча, дивіться самі. Не нашкодьте людині тільки, якщо знайдете.
Справді ситуація якась мутна, справа в тому що я зразу додав чувака в геплюсі, а він схоже цього і не помітив, якщо б справді так переживав то давно б написав шо до чого. Чогось враження таке шо то якесь шахрайство, але в чому воно полягає ніяк не дожену... Та і для нього, якщо справді хоче знайти когось в Нововолинську, значно простіше зробити це через Вконтакті, там точно тисячі місцевих висять, напишіть йому хто це по англійськи, бо я з телефона на таке не здатний
No Fraud. I send 100% of the money with Western Union. I am sure if it was your friend you wouldn't say it's funny... If you don't want to help - ok... If you want to help, my G+: Todor Kolev - Про мене - Google+ I don't know how much to offer - depending on how easy it is for you to do this. Maybe: Gas + 20 USD / hour? afftar, I am sure they have a landline - I just don't know it.