Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! на мій погльяд, треба Організаторів тих шоу/show "Miss+Mister World, Univers, ітд....жорстоко карати, за таке приниження людини! Хто вони, і яким правом хтось має світу представляти НАЙ-красивішу Людину, на яких підсатвах, за яких кретеріях??? Ні, це каталогізування людей, це аморально і гріх! Між іншим, до нас дівчат, з форуму напевно ніхто не звертавсь,і не оглянув, тож звідки беретсья певність у них що Венезуельянка НАЙ-красивіша??? Гарного Дня вам! Лулі
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Не переймайтесь так, все умовності, всі ми найкращі Он гляньте яка в неї шия страшна. От Вам і докази, що ідеальних людей не буває.. Висновок залежить від кожного сприйняття
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! А що ж тоді мені казати зі своїми 41 кг і 1,56 м? Часто свекор нервує: їж, їж, їж, ти така худа і т.п. Я їм скільки смакує, але поправитися дуже тяжко. Додано через 1 хвилину А ще зніміть макіяж, укладку, одягніть у звичайний одяг... Як то кажуть, все у світі відносне
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! То навіть добре) Колись дівчата з конкурсів зізнавались, що це не конкурси краси, а конкурси пластичних хірургів А я люблю ці конкурси дивитись змалечку. ІМХО, на дітей ці всі нав"язані стандарти не діють, якщо в їхніх батьків вистарчає на їх виховання часу. Інша річ діти якими батьки не займаються - так вони покинуті на себе ще не такі стереотипи можуть приміряти...
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Я туйво..:shy:замужем поправилась) 56 кг... на 170 це певно багато вже.. Просто я питання достатності чи залишкловості ваги ніколи не вивчала - ні наю..
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Ги, по цифрах, Борочко, у стрункості вам не відмовляти. У мене 44 кг при 158см (співвідношення з вами - 12 кг, 12 см
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Так це ж багато - 1 см на 1 кг)) Прикиньте ще раз))) Нічо так вийшов офф..про себе коханих у гілці Міс сесвіт:cowboy:
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! щодо міс Венесуели - мені чесне слово, не сподобалась вона - хоч я конкурс і не дивилась, але з фото,які дівчата виставили тут на форумі - склалось враження, що вуста їй приліпили від іншої людини. брови красиві. а тепер пару слів до форумлянок: як ви всі можете нарікати на свою зовнішність? по пам"яті кажу, можу помилятись: bora, це ж Ваші фото були у "покажи личко" - такі за порами року зроблені і ще пригадую таке чорно-біле одне точно було - Ви ж така розкішна білявка з виразними очима? Chortenia, Вас я точно не плутаю ні з ким. Вас і Вашого коханого пам"ятаю гарно з фото - Ви ж просто красунечка! чудово виглядаєте. серце радіє, як дивлюсь на Вас. я щиро, від серця кажу. не треба Вам мінятись ніде і ні в чому - хіба Бог коли змінить зі Своєї волі - то змінить точно на кращехоча куди вже краще ну і ще до Koza-Dereza от вже було б кому нарікати!!! не соромно? Красуня Красунівня Красуненко куди там тим міс-кам...
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Та ну... Та який офтоп? Ми ж і є для себе і коханих і міс і місіс всесвіт!!!!!!! Про кг і см, нумо фотку в студію!!!! Додано через 2 хвилини Маюнко, та то ж ми так, для самопіару :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! ага-ага. я так і подумала ну бачите, тепер і піарщики у Вас з"явились - без замовлення - волонтери
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! самолюбство в здорових межах має бути присутнім, бо як не любиш себе, то і в інших самі вади шукаєш. ОФФ.п.с. можна на "ти" звертатись?
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Не мої.. Але хоч ч/б було Дякую за теплі слова. То ми не бідкаємося..Раніше про те і говорили - що для нас та вага не має значення, швидше вона у навколишніх викликає певні емоції, ментальні чи що, з яких ми тут на форумі і кепкуємо Додано через 3 хвилини Нема нових поки що якось Вам покажу
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Памятаю, Боро, я вашу фотку, правда там тіко личко було. То точно!!!!! Додано через 1 хвилину Ждю!!!!! Додано через 2 хвилини Оффппс ОК
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Я теж хочу 44!!! Так мені було колись дуже комфортно. Я після народження дитини похудала і ніяк не можу набрати оті 3кг.
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Може, гілку перейменувати? Далеко "міскам" до форумлянок! Он, їм навіть пластична хірургія не помагає.
Відповідь: МIСС ВСЕСВIТ! Ого! Я думала я тут най-най. Ех, втратила пальму першості Ех, бажаю вам їх набрати, бо комфортна вага - то комфортна вага Додано через 1 хвилину Підтримую!!!!!