Мабуть в 3D це кіно під пиво піде, але вдома на звичайному екрані дивитись - це вгробити півтори години свого часу. Я це зробив за вас і кажу - кіно, повна лажа. Якісь Гензель і Гретель із дитячої казки стали супергероями-винищувачами відьом. В який час відбувається дія фільму, я так і не зрозумів. Судячи з одягу і архітектури, ніби середньовіччя, але звідкись у мисливців пістолети, кулемети і навіть електрошокер на озброєнні. А ще там якийсь троль є... Така маячня . Не страшно, не цікаво, не смішно. Хто хоче переконатися особисто, кіно є тут http://toloka.hurtom.com/viewtopic.php?p=573857
шлак .... такую в целом не бедовую идею превратили в какой то балаган ... хотелось увидеть что-то типа Братьев Грим, а получилось - шо попало ... хорошо хоть в кино не ходил ...
Вирішила я те кіно глянути. Картинка гарна, атмосфера середньовіччя аж занадто реалістично передана (деякі сцени було бридко дивитися). Але сюжет - до одного місця. Витримала від сили 35 хвилин перегляду і вимкнула. Нудно. Дійсно не варто витрачати на нього свій час.